Дискусия: Сезон „Рог на изобилието“ (сезон 20)

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Nov 19, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Сезон „Рог на изобилието“ (сезон 20)

В тази тема можете да споделите своите впечатления, мнения и стратегии за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

2. buba62

buba62 Главен болярин

И този път ме изкушава сезонът. Сандъкът Пиколо и джакарандата ме блазнят. Ще опитам с точките от събитията и минимално изпълнение на поръчки да се справя. В крайна сметка каквото стане.
    Приятна петъчна вечер!

Bamze and fermer4o888 like this.
  3. tanyamery

tanyamery Адмирал

В предходният сезон въобще не съумях да се възползувам от бонуса на сувенира, добре е че този път е по-универсален. И този път има заложени сандъци "Пиколо", харесва ми.

.water. likes this.
  4. sunnylight

sunnylight Прохождащ

Аз няма да играя, нищо интересно няма. Заради няколко тайнствени дървета и загадъчни обори, от които се падат неща, каквито имам в изобилие, 1 сандък Пиколо не си заслужава да се пъна толкоз много. А и Джакаранда и гнездо на земна кукувица имам няколко броя. Успех на играещите!

Bamze likes this.
  5. tanyamery

tanyamery Адмирал

Муши, можеш ли да ни подскажеш дали на "Полярно парти" ще има още токени ?;)

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не само там. Друг е въпросът дали ще избереш тях да грабнеш и/или дали ще ти се занимава.
    Но трай още някой ден, тогава ще се "вдигне завесата".
    ;):)

Bamze and tanyamery like this.
  7. buba62

buba62 Главен болярин

Приключих без припиране само с поръчки с растения, плодове, инструменти и каквито точки можах да взема от събитията.
    Отивам да посея първата си Джакаранда, много и се радвам.
    Приятна вечер, фермери!

bubolina8 and tanyamery like this.
  8. tanyamery

tanyamery Адмирал

Остават 8 дни до края на сезона, извадете сувенира от плевнята, защото този път ще дава ЛГ.

.TAINNA., Bamze and [[Fermerkaa]] like this.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

кой сувенир чедо? напоследък ме е завъртяла шайбата нямам време да мисля, та шушни на ушенце да не пропусна нещо ;)

10. tanyamery

tanyamery Адмирал

Този който печелиш на 39 ред, като си изиграеш сезона.

.TAINNA. and Bamze like this.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

извадих го, но не съм очарована от точките, които дава :p а дали ще дава ЛГ или е партенка? xD

12. staneli

staneli Старши болярин

Всички сувенири до сега са били с толкова точки :), а параметрите са дадени в табличката във FAQ

Сувенир "Рог на изобилието" - 2 ЛГ ; 5% увеличена ефективност на супер тор, за 6 ч.; 2 000 ТО/ТрТО

Една седмица след края на сезона, т.е. от 15:00 ч. на 27.12.2021 г. до 15:00 ч. на 03.01.2022 г.

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаряяяяя :D :inlove: Отвори ми очичките дето внука все ми ги затваря xD

staneli likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.