Дискусия: Сезон за прибиране на реколтата (сезон 8)

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Aug 4, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Имам тъп въпрос с повишена трудност. Понеже не играх всички сезони, може ли някой да ме хване за ръка и да ме заведе при Сувенир от прибирането на реколтата, който дава
    1 Луксозен парфюм
    5% по-ефективна супер храна, за 6 ч.
    2 000 ТО/ТрТО
    ?
    Гледах, зверих се, търсих, те такова животно нЕма o_O Имам Сезонна купа II това същото ли е?

Last edited: Aug 7, 2020
  2. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Ще го получиш на 39 ниво този сезон :D....не бързай комши :p
    И тези благинки, които дава, ще ги ползваме * Една седмица след края на сезон 8

Last edited: Aug 7, 2020
    .TAINNA. and лудакрава1 like this.
  3. staneli

staneli Старши болярин

А Сезонната купа II сега ще ти дава 3 500 ТО/ТрТО, 2 Изобилие от ТО II и +130% ТО/ТрТО от обиране на всичко, за 3 ч., така че първо нея си обирай и после фермата, за да има ефект. Като вземеш на 38-мо ниво ъп-а, вече ще получаваш при обиране на купата 4 000 ТО/ТрТО, 1 Изобилие от тор IV и +150% ТО/ТрТО от обиране на всичко, за 3 ч.
    Такава хубава табличка има във ФАЯ, разгледай я :), хвърли поне едно оче...

choko_59, kakata13 and .TAINNA. like this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ахааа къде било разковничето :D Благодаря! Сърдечно благодаря :D

Гледам я аз, пред очите ми е, но нали съм още нова в сезоните, та се оплетох xD Муши знае, че Пенчо едноокав o_O чете наполовина xD

Благодаря и на двенките, че по комшийски изяснихте отговора на тъпия ми въпрос :inlove::D

staneli and Самардапа like this.
  5. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

И аз почнах сезона. Този е третия, който почвам и успявам да ги завърша до последното ниво. Не купувам пакети и т.н. ... чичо Скруч съм.

6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Най-накрая засадих дървото на желанието:music:, дори вързах първата панделкаxD, чакам БП да я прочете и поне половината желания да сбъдне:oops::p.

7. gigi_421

gigi_421 Експерт

Последният ъп е взет. Ще изчакам малко да го сложа:D и от утре по + 300 %. Чудесно ще е.:):p

8. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Сезонната купа съм я сложила на Острова на съкровищата и там ми дава тропически точки и кутия с бокуси, ако я сложа на цветната градина пак ли ще ми дава тропически точки опит?

Last edited: Aug 26, 2020
    .TAINNA. likes this.
  9. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не, в цветната градина ще дава "обикновени" точки опит.

.TAINNA. likes this.
  10. gigi_421

gigi_421 Експерт

И аз се сдобих с дървото на желанията:D:). Малко бавничко,но все пак имам:p. Ще взема и малко ФМ, че се ошушках. Чакам с нетърпение следващия сезон, че да видим какво са ни подготвили :);):p

pineapple87 likes this.
  11. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Благодаря Муши :)

12. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Моля, за нищо. Приятна вечер!
    :)