Дискусия: Светулчена забава на открито

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jun 9, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Теб прочетох... Как от 202 поленца с едно обиране изкара 211 палатки? ...че и с Харита.... и ти отговорих

2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И така да е, сметките дори и с два разсадника пак не излизат.

3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Твойте, не нейните;)

4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И твоите, и нейните :p

5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Вярвам в нейните;) нужни са само 7 харита сам си направи извода:p, не че и с 20 не става

6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Аз вярвам на елементарната математика, която се учи до 3-4 клас.
    ПП За сетен път се убеждавам, че имаш сериозни пропуски в образованието си... За съжаление и с извинение...

7. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

явно си я пропуснал, аз лично съм го пробвала амаранта дава 1 кък 1 береш 20 махаш полето, слагаш харита вече имаш 20 броя и след харитата береш 182:pтака 182+20+16=218 този път неподготвен се оказа

Last edited: Jun 11, 2020
  8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Я пак xDxDxD

9. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

гледам тв сори 182+20+16=218 сега грешката е моя

10. pgs_major

pgs_major Стажант

Значи първо запалих 4 фенера за предпоследната задача и спечелих наградите,имах и отметка,после втората задача пак имах отметка,след това четвъртата задача-пак с отметка,мисля че и за седмата предадох и на осмата задача ме пита сигурен ли сте ,че искате да запалите всички фенери или нещо подобно,и след това изгаснаха всички отметки освен на осма задача и в ляво на стълбицата ми отчита само една завършена задача,а имах предадени над 2000 плодчета и смлени над 10 раници ,и палатки....Иначе съм наясно с куеста,винаги съм го завършвал преди,благодаря.П.П.,абе в един момент ми се стори,че много бързо напредвам със фенерите и после разбрах,че е имало проблеми...

Last edited: Jun 11, 2020
  11. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Като свършиш с гледането си открий грешката! (Подсказвам, грешиш с едни 8 броя)

12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

2 разсадника са 16 + 202 от поле колко са ти кажиxDаде сега в 1 ви клас ако ме обориш аз ще се запиша

13. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

А тези разсадници не сe разполагат на част от 202-те поленца, а са някъде в облаците, нали :)
    Не съм подстрекател, ама наистина си опресни знанията от началния курс на обучение.

14. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Т.е. предавал си преди отстраняването на вчерашния проблем и после вече всичко е наред?
    (Да разбирам ли, че не желаеш проверка, че всичко е изяснено?)

15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

бе май като те чета ще сме в един клас и двамата ама аде нека твоето магаре да е мъжко че не си ми критерий и не ми се спори с теб има и по важни неща от това да ти отделя време лека и спокойна. И по сметката значи резултатът ще е 210 както тя казва а ти не вярваш, за мен тя има правото;)

16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Тя не пише 210, а 211 и не става дума за никакви разсадници, а само за амарант.
    Успех с математиката! Ако трябва помощ, свиркай! :)

17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

О да това ще сторя. колкото до алгебрата нека си остане в миналото;) И ти не казваш-210 а 202:sleepy:

18. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Пиша 202, защото става дума за полета, а не за изскачащи. Лека и усмихната! :)

19. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

значи ще се съгласиш с мен за по големият резултат от 202 броя от поле, и няма да ме пратиш в 1 ви клас разочарова ме тъкмо се почувствах 30 години по млада а аз ще приема фактът че ти си избързал с коментарът си (Има зделка)

20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ти сама се прати, аз само подкрепям желанието ти.