Дискусия: "Свети Валентин"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 13.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Последните две заключени кутии от валентинския календар какво съдържат?

2. p_janeta

p_janeta Старейшина

Днешната - 20 фермерски монети
    Допълниелната - 100% повече точки за 36 часа.
    Голямата е купон за техника за 12 часа

[[Fermerkaa]] харесва това.
  3. tani1980

tani1980 Полубог

Благодаря много. :)

4. Калея

Калея Активен автор

Трябват ми още около 70 ръкавици без пръсти, за да взема редичката, моля за малко помощ! Благодаря предварително!

5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

прати си от сателитките по 1 и ако имаш лалота там с тях се изпращат колкото ти са необходими

6. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

Остават ми още 2 специални ръкавици, за да взема редицата, но няма да ми стигнат ръкавиците без пръсти. Моля за помощ:).

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Остана ми само 20-ата игра. Надявам се с 2 насаждания на напръсник да ги събера, ако ли не - ще мъча дърветата с тор да не се офлянкват а да зреят по-бързичко и те така.

8. Калея

Калея Активен автор

Благодаря на всички , взех редчето. Днес като последен ден ни засипаха с изскачащи. Имах чувство сутринта като обирах, че падат и от небето.

Последна редакция: 22.2.18
    DILQNADELI харесва това.
  9. cvetidd

cvetidd Стажант

ако не се обичаме няма да сме хора
    моля за помощ няма да ми стигнат ръкавичките моля които може да помогне
    cvetiddID: 23516945
    cvetiddID: 23516945

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И аз взех редчето. Имам няколко ръкавички и цвете за още една игра, но. Какво да се прави. Напръстника няма да узрее навреме.
    Обаче най-ме е яд че ще идат фира 37 монети със звезда. Няма какво да купя с наличната бройка и това е. :cry::cry:

11. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Здравейте. Имам нужда от 14 ръкавици без пръсти за да си изхабя всички цветчета . Благодаря предварително :)

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Благодаря на който ми беше пратил ръкавички.