Дискусия: "Свети Валентин"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 13.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mell

mell Редовен

Бройките на изскачащите са безкрайно малко, каквото и да се сади. Да няма нещо сбъркано?

2. sahara83

sahara83 Познавач

Не съм взела даже всичките цъкалки на реда .Редът ще го взема утре ,вдруги ден все ми е тая.От монените си взех храната и стикера ,другото да не го взема не ми пука.Нещо се уморих и го карам едно такова лежерно.Пазарът на плодове нещо и той не ме вълнува, откакто няма какво интересно да взема с монетите.Да си кажа така ми е много добре.:music::music:

..koni.., [[Fermerkaa]], -dd76- и още 1 човек харесват това.
  3. tani1980

tani1980 Полубог

Те цъкалките за реда ти ги дава без монети само с 20 изиграни игри ти дава всичко и редиш. Спечелените монети ползваш в магазина за каквото искаш.

4. sahara83

sahara83 Познавач

Това имам предвид толкова ме домързяло,че не съм изиграла и 15 игри за да взема цъкалките.

5. tani1980

tani1980 Полубог

Е добре щом е така.Реших че си се заблудила че цъкалките трябва да ги купуваш с монети от магазина.Та затова писах, да не стане гаф.По-добре СХ, отколкото цъкалки.

лудакрава1, sm0uk3r71 и Az2 харесват това.
  6. sahara83

sahara83 Познавач

Въпреки всичко благодаря за предупреждението .Хубаво е че има играчи които все още имат желание да помагат на другите.

kakata13, sm0uk3r71, -dd76- и 2 други харесват това.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

уникален куест с толкова гореща дискусия. цели 4 страници, от които 3 на играчи, които заявяват, че няма да го играят.

amira, DILQNADELI, milkoga1 и още 1 човек харесват това.
  8. milkoga1

milkoga1 Господар

Ми да я и попълним тази 4 страница...с не играещи.xD

-georgi88- харесва това.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Събитие е, не е куест, иначе за другото си прав... Много съм щастлив, че го пропуснах! :)

10. Zlobara

Zlobara Активен автор

Събитие не ами събитие . Яд ме е що се хванах на хорото да го играя та още не мога да го завърша.o_O

..koni.. харесва това.
  11. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Аз щях да предлагам, да отворят щанд на пазара да си продаваме изкачащите за събитията, ама после се сетих за пустите му кошници. То за едните кошници е всичко, че ние се промушваме тарикатски покрай тях да трепем скуката.:p
    Е нали и малките нива трябва да играят.

amira харесва това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Най-накрая наредих реда, не, че си заслужава, но с доста копане успях.

13. Калея

Калея Активен автор

Аз съм зле с изскачащите, другото го имам. Каквото и да сея все една и съща бройка ръкавици..

Последна редакция: 22.2.18
  14. vassko

vassko Стажант

"Ниво на трудност - лесен "
    Е за т'ва се хванах да го играя и съжалявам. Без кошници едва ли е възможно.....
    Много ми е интересно по какви критерии се определя трудността?

-georgi88- и *iovana* харесват това.
  15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Има над 40 часа. Аз нито харита имам, нито сея дълги растения, а съм изиграл вече 16 игри. Смятам даже, че ще ги направя над 20.

16. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

:)
    Е добре де Караконджи:) само се хвалиш-че сподели как го правиш де-без харита итн.?Пускаш ги едни ей такива и после що ме заапа мурджо.....С кво ги конкаш-та излизат повече от наште-аде де кажи.Да не ти порасне носа кат на Буратино май.....xD

Последна редакция: 19.2.18
  17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ами слагам си аларми на часовниците и горе долу се старая на 4 часа да ставам, за д аобера реколтата. Иначе за изскачащи основно разчитам на XXL дърветата. и на някой и друг обор. Пък колкото падат - толкова.

18. daniva76

daniva76 Напреднал

Аз също нямам кьораво Хари, садя само напръстника от събитието - доскоро на 3 полета, от тази вечер на две, че на едното си върнах оборите за няколко куеста в читалището. Имам 13 изиграни игри, сега меля ръкавици за 14-тата, ама чак 20 не мога да се зарека, че ще успея да направя. Досега съм взела тайнствените стръкчета за фермата и острова (пълно разочарование са за мен - така бленуваната лиственица се падна на две от сателитките, но не и на основната ми ферма) и загадъчните обори за фермата (имам всички, но от оранжеви обори кой бяга, щом има сума ти висящи куестове за животни). Загадъчните за Бахамата ще ги хвана, с останалите, които направя до края на евента, ще се позаредя с чатнита. Другите екстри така или иначе се падат я от бонуса на Рошко, я от колелото, за тях няма да давам ФМ. Сутрин обирам и засаждам, вечер като се върна от работа правя още 2 обирания докато си легна.

19. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Щом издържаш на армията часовници-значи е добре за теб :)У дома кьорав будилник нема-щот после фърчат през прозореца-пък стъклата скъпи хах.....xDДа дърветата трябва да се сменят-кога XXL-кога обикновени.......

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

През деня се старая да си спомня горе долу в колко часа съм насял и си броя 4 часа и така гледам да обрам навреме. Иначе с 1 обиране сбирам за 1 игра. Тоя път обаче бях насадил сланчоглед понеже се сетих че трябва за био горивото за самолетите та са по-малко. Игрите станаха 17, още 3 и реда е взет. От магазина - взех си част от храната, обикновените билети, спер торта и дърветата за острова. Ще видя да взема мими торта, че малко ми е понамаляла, а за оборите не мисля и да мечтая - твърде много монети. Предпочитам да играя на сигурно - да налея плодове и да взема жирафа от магазина, отколкото да дам монети за обори, и шанса да се падне жираф никакъв. Напълних се вече с хипопотами и тигри.

Последна редакция: 20.2.18