Дискусия: "Свети Валентин"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 13.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

То днес верно си е само за вакханалии - в тая игра нищо не зарежда като хората. Рекох да изиграя подарената ръкавица, то пък прозореца с наградата от нея не се затваря, освен ако не презаредиш. Ууу... отивам да си врътна кебап и да си го полея с винце. Ай приятно празнуване на който там каквото си празнува! xD

eva-mina и milkoga1 харесват това.
  2. milkoga1

milkoga1 Господар

И при мен така, което напълно ме отказа....И тъкмо ша имам време да довърша един от първите и въобще безмислен куест "Ноевия ковчег".xD

AsparagusMintCandy харесва това.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

НАЗДРАВЕ, НАЗДРАВЕ
    ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ, но внимавайте утре да не ви тежи главатаxD

eva-mina, ANETA, AsparagusMintCandy и 3 други харесват това.
  4. staneli

staneli Старши болярин

Наздраве и от мен :). Ние пък вкъщи празнуваме освен Трифон Зарезан, и Рождения ден на сина ми - 15 години навърши младежа. На лична дата съм го родила, хихихи, мъжът ми все се шегува, че или ще обича прекалено много чашката, или любовчия ще стане от него.. xD.

Сега по темата. Много вяла работа, ама го започнах..., ще го претупам набързо, пък и аз ще почивам. Ама допълнителен ресурс няма да влагам.

И... още нещо. Има грешка във FAQ - монетите, които се начисляват при всяка игра не са 30, а 35, като изключим бонусите, естествено. Не че е много важно, ама нещо не ми се връзваха спечелените монети, та надникнах тук-там....

eva-mina, [[Fermerkaa]], -dd76- и още 1 човек харесват това.
  5. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Поправено :oops:

6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

-dd76-, lyd_s_motika, milena7004 и 5 други харесват това.
  7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз 3 игри изиграх, Ама с фоновете. По лесно помня отколкото с героите. Безплатната беше с героите. Обаче за по-малко от 13 хода не успявам. Все някоя грешчица правя и м идава по 42 монетки. Не че нещо - не с еоплаквам. Дано с тея да смогна, че карнавала много умряла работа беше.

eva-mina харесва това.
  8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

До колкото разбирам, изкачащите празнуват трифонов ден, не могат да се надигнат и да започнат да излизатxD, 1 обиране не можах да събера за 1 ръкавица:mad:, ко прайм, малкото мазохисти, които решиха да играят май няма да завършат, срамота.

9. amira

amira Обитател

Тъй като съм от неиграещите този куест с 8-часови растения имам над 400 изскачащи и то без да разкарвам самотния Хари насам-натам. А иначе - от занемарените ми обори се пръкнаха бизон и сокол. :p
    P.S. Така съм го написала, че излезе, че съм събрала 400 изскачащи за 1 обиране. Всъщност са от 3.

Последна редакция: 15.2.18
    lyd_s_motika, FrozenKiss и eva-mina харесват това.
  10. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

80 изкачащи от едно обиране на специалното растение :)

11. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Така си е-Трифонов ден по селскиxD свършва в неделя.И аз забелязах че дългорастящите дават по-малко изкачащи.Освен карамфила бучнах и едно друго цвете-ам кът забрайх кво беше.Другото квот можеш да напрайш е да вземеш каквото можеш и да бегаш.....:p

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз 5 игри изиграх за момента . Обаче забелязвам, че като свърша играта и излезе прозореца - спечели еди колко си монетки, и натиснеш целеничкото бутонче и нищо. То не се затваря. Трябва да рефрешнеш цялата игра. Разбира се, монетките са анчислени, но въпреки всичко. Някой пдобен проблем има ли?

13. staneli

staneli Старши болярин

Редичката е наредена, само по 42 монети взимах. Обаче +1 бройка от календара така и не я активирах, реших, че не си заслужава да я хабя тук и ще я запазя за Щурата надпревара, стига да се сади растение де ....
    От магазина ще взема каквото мога и приключвам...

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Усърдно копам, но едва 11 игри съм изиграла:mad:, но се надявам, че до края ще успея да събера за още 9, колкото до монетите, от 42 до 35, какво да се прави, няма и кой знае какво да купя с тях.

15. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Прекрасно ангелче! Бъдете здрави и късметлии всички!

Последно редактирано от модератора: 16.2.18
  16. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Изкачащите, изкачат все по - слабо - последното обиране със специлното разстение - 35 ! С това темпо до реда ми остават само около 25-30 обирания...

17. terazinni

terazinni Напреднал

Благодарение на "нощните" карамфили съм посъбрал изскачащи, но ми куцат бройките на растението. Не ми се разваляха оборите и се мъча на 2 полета само. Но до неделя ще го избутам, ей тъй, за спорта.

18. БарадДур1

БарадДур1 Подрастващ автор

имам много от напръстника но закъсвам доста със изскачащите
    ако може съвет да дадете

19. terazinni

terazinni Напреднал

През нощта садя дългорастящи. В случая карамфили, че са малко пооблагородени.

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз пък цял ден чакам едно житно дългорастящо и то на плодородни полета. Ще видим след 40 мин колко ще даде и ще пиша. Иначе и аз не съм много разбутал - 2 полета събирам малко над 1000 бройки. Като има и за засяване разбира се. Изиграни 7 игри.
    Нищо и половина - от 9 плодородни полета - 11 изскачащи.

Последна редакция: 16.2.18