Дискусия: Рожден ден, оле!

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 22.1.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. p_janeta

p_janeta Старейшина

Към всички играчи, очакващи начисляване на награди:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Рожден-ден-оле.26045/#post-224600

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, само ще добавя, че редът с облачета "Рожден ден, оле!" 2 беше само за плащащите играчи. Приятен ден!

П.П. Начисляването на наградите започна.
    Ще продължи няколко часа, така че ще призова за търпение.
    Ще видите прозорец с начислените награди:
    Хубав ден на всички!

.TAINNA., p_janeta и milena7004 харесват това.
  3. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

Нямам никакви начисления на награди,виждам,че други ги намират,дали е само при мен или не знам как да ги намеря?

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, скриптът за начисляване на наградите все още работи. Така че ще призова за търпение. Когато приключи ще бъдете информирани. Иначе няма начин да пропуснеш начисляването на наградите, защото ще видиш прозорец. Приятна вечер!

ПП1. Скриптът за начисляване на наградите приключи.
    ПП2. ралицаник, надникнах в акаунта ти и виждам, че редчето с облачета 1 от събитието е начислено, другите награди не съм проверявала, но би трябвало и те да са начислени успешно.

Последна редакция: 6.2.25
    ka-linka харесва това.
  5. tanyamery

tanyamery Адмирал

Тези цъкалки са супер - като ТО, а идеята от четирите да става обща кръгла сцена е много симпатична . Браво!

6. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

Благодаря ти,видях го.

mushnu4ka харесва това.
  7. beti06

beti06 Кандидат за признание

Здравейте! Така и не съм разбрала за ред 2, че е само за плащащите играчи, но не откривам основата на Майстор на мексиканската китар - помогнете ми да я открия:sleepy:

8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, качена е на реда от събитието...