Дискусия: Рожден ден, оле!

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 22.1.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, да, чакаме. Приятна игра!
    Здравей, точно така. Приятна игра!

mimi123123456 харесва това.
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз купих ред 2, но към момента не може да бъде подреден, ще чакам. Повода за този пост е друг - при мен има за изиграване над 450 мини игри /а съм сигурна че има играчи с много повече/, които си "мухлясват" неизползвани и ще се множат още......, а защо, мини играта е приятна и щях да съм доволна, ако имаше възможност да се играе и след изпълнението на заданията.
    Въобще не проумявам защо по празниците пускат най-шантавите евенти.......

3. mushnu4ka

Здравей, погледни пак ред 2, тъй като би трябвало да може да бъде подреден и преди края на събитието. Приятна игра!

4. Dragonj120

Dragonj120 Подрастващ автор

Много трудно завършването на поне една задача в акаунт без ресурси......ужас.... направо от пръстите си я изсмуках супер храната да успея да завърша поне развъждането. Поне малко късмет имаше в това изпълнение, че започна нов месец, та успях с ФМ да си закупя супер храната, която не ми достигаше...

5. tanyamery

tanyamery Адмирал

Получи се, благодаря.

mushnu4ka харесва това.
  6. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Както писах по-горе, бях решил изобщо да не играя това събитие, но видях, че са се посъбрали доста Токен-и, та реших да ги оползотворя в мини-грите. Остана ми да довърша само 4-тата. Та май и аз допринесох, макар и с малко за "общото благо". :)

Последна редакция: 1.2.25
    bubolina8, shiky, .water. и 5 други харесват това.
  7. taiana65

taiana65 Стажант

Изпълнени всички задачи, но не мога да активирам ред. ИД 12460450

8. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

Ако не греша трябва да се запълнят 4 задачи до 100 % и тогава ще се начислят всички награди

9. mushnu4ka

https://board-bg.farmerama.com/threads/Рожден-ден-оле.26043/
    Търпение, моля. Освен това все още не сме спечелили реда и все още не е ясно по колко ъпа и сандъчета ще получим (но и според какво лично сме изиграли).
    ;):)

10. p_janeta

p_janeta Старейшина

Който е играл, е приключил. В момента напредъка зависи от играчи, които не само влагат ресурс и време, но заплащат с лалогулдени, песпективно с реални пари. С трепет очакваме те да успеят, за да се облагодетелстваме всички от това.
    Мен ме е срам ... Имам ресурс за над 900 игри, това са 30 подновявания, тоест са необходими 1800 лалогулдена. За мен са много, не съм платежоспособна.
    Е ... явно такава е равнопоставеноста и справедливостта на Бигпоинт ...

dedoto и червената_шапчица харесват това.
  11. fimimi

fimimi Стажант

Изпълнени са игрите на всички 4 играчи, но ми показва от 91 до 95% завършеност и няма други активности да се изпълняват. Какво още да направя?
    ID: 56588106

Последна редакция: 4.2.25
  12. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, няма какво друго да се направи, освен да подновяваш миниигрите и да влагаш ресурси. Ако това не е по силите ти по някаква причина, имай търпение, докато свърши събитието.:)

fimimi харесва това.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Може по някоя друга ферма да се изиграе мини игра.

Последна редакция: 4.2.25
    червената_шапчица харесва това.
  14. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Немците вече ги изиграха, както и ги нулираха по няколко пъти. ;) Предполагам, че и не само те. :p

-niksan- харесва това.
  15. bibi_7555

bibi_7555 Прохождащ

Здравейте, приключих преди два дни с задачите, сега видях, че и четирите задачи са запълнени на 100%, но реда все още не е активен. Какво трябва да направя? 22274935

16. -niksan-

-niksan- Обсебен

След като приключи задачата ще ни ги начислят редовете.

17. bibi_7555

bibi_7555 Прохождащ

Благодаря!

Последно редактирано от модератора: 5.2.25
    -niksan- харесва това.
  18. mushnu4ka

[[Fermerkaa]] и Dragonj120 харесват това.
  19. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Честито на всички! :)

Dragonj120 харесва това.
  20. niki_k

niki_k Подрастващ автор

Здравейте! Искам да попитам защо след края на играта "Рожден ден, Оле" ми изчезнаха двата реда с облачета и къде ми отидоха наградате? Изпълних си и четирите направления с по двете мини игри.