Дискусия: Рожден ден, оле!

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 22.1.25 в 09:00.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. staneli

staneli Старши болярин

Приключих и аз с всички задачи. Има още много време до края на събитието, та се надявам да се стигне до реда.
    Но, идеята за предаване и на излишния ресурс е много добра - имам почти 36 хиляди сомбреро и на драго сърце бих ги предала.
    Сега ще играя мини игрите тук-там в сателитки и поне по една задача ще гледам да изпълня.
    Хубав ден от мен!

2. ka-linka

ka-linka Пазител

Май от БП са запразнували месец преди РД и не са пресметнали точките за глобалния множител. Очаквам да пием по една студена вода вместо шампанско xD или да барнат нещо в няколко поредни дни, та да вдигнат напредъка на играчите. Като за 15-ти рожден ден аз си представях кралицата, която мята сандъци Пиколо, купони техника, сандъчета с лалота и разни готини цъкалки, които дават по половин милиард точки на 3-4 часа ! А то какво излезе - копане до безобразие със съмнителен край.
    Честит рожден ден на мъжа ми, да ми е жив и здрав!:inlove:
    РД на фермата ще го празнувам на друга дата :D

-helixme4o-, dedoto, ПЕПЕЛЯШКА и 6 други харесват това.
  3. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Тактиката ми за великият Рожден ден е да запълнял Хартиеното цвете(че е най лесното), да изиграя прилежащите му мини игри и да чакам останалото света да го свършиxDКвито домакините , такива и гостите.Спорна ви игра и спокойна вечер:p

.didi2002. и -niksan- харесват това.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Значи с мъжави сме родени на една и съща дата:)
    Аз за това изиграх набързо рождения ден,да мога да си го празнувам ,на спокойствие моя рожден ден.:)

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

15 год. копам и едно парче торта не опитах:inlove:.
    Никак не ми хареса,но знае ли се,може нещо да се случи до края:oops:.