Дискусия: "Рециклатор"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jan 5, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Имам питане: тъй като не видях инфо за тази редичка в Небесната градина, някой знае ли откъде се вземат и реда и цъкалките?
    Не видях никъде в наградите тези предметни награди!?!? o_O

aylakz likes this.
  2. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

3. aylakz

aylakz Редовен

Моята редичка е пълна.

4. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

5. The.Farm

The.Farm Болярин

С много секвои, ей така се получава. Другото го остави к'во ти говорят, ако щеш да имаш кестеновата редичка и напълно култивирани карамфили или рози. Файда от моментното нямаш, освен ако не притежаваш 10-15 секвои да ти дрискат по 50-60 СТ на ден. Или добре натъпкана Мастер платиниум примерно, сещай се! Т'ва е.

На практика може да го осъществиш "моментното" и без секвои разбира се, нужно ти е - кестеновата редичка, отрицателния бонус в култивирането на дадено растение, от дървото на мъдростта една руна, щолен и самата невинност и... СУПЕР ТОР. Но за колко пъти ще ти стигне дори да имаш 1000 бр. скатани за черни дни да осъществиш това моментно. Дори и да ти помогне в даден куест, ще дойде друг... И тогава вече няма да имаш достатъчно от СТ да го повториш това "прословуто моментно". Ако ще да си скъсаш трътката да изпълняваш постоянните куетове в читалището или всеки път да ти се пада от колелото.

Last edited: Jan 6, 2017
  6. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ми като гледам и другите ти постове по темите, при теб се появяват много стари неща от различни събития. xD Явно БП ти дава втори шанс, ама наужким :p

7. aylakz

aylakz Редовен

[QUНOTE="The.Farm, post: 96397, member: 10560"]С много секвои, ей така се получава. Другото го остави к'во ти говорят, ако щеш да имаш кестеновата редичка и напълно култивирани карамфили или рози. Файда от моментното нямаш, освен ако имаш 10-15 секвои да ти дрискат по 50-60 СТ на ден. Или добре натъпкана Мастер платиниум примерно, сещай се! Т'ва е.[/QUOTE] Нито секвои имам нито редичка не е за мен значи.xDxDxD

8. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Мдааа! Засипаха ма със стари и ненужни вехтории, а не със нещо което ще ми влезе в употреба, като например някой друг изтърван по погрешка ЛГ или пък златен банан, а защо не чувал със СХ.:music: :p Много бих се зарадвала на такива бъгове! xD

маринката74 and AIDA_78 like this.
  9. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ха, сякаш не познаваш БП! Всякви редички, гъсенички и кошнички ще стоят до другата Нова година, но ако се пообъркат с някоя от споменатите благини, бързо ще сътворят един - два скрипта. Пък ако си решила да ги извозиш и да си ги използвала преди скрипта - ще те пратят в отрицателната скала. xD (Не че не се е случвало!)

eva-mina and Мариана07 like this.
  10. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Така е, историята с минусовите златни банани трудно се забравя. xD

11. zorro58

zorro58 Главен болярин

така е , лошото е , че не ги пускат за подарък и търговия

aylakz likes this.
  12. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Аз събирам сили за рожденния ден. Като миналогодишният джакпот едва ли ще се излъжат да пуснат. Някой чувал ли е нещо за рожденния ден след две седмици?:p

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Че кой е луд да си подари секвоите? Даже и 5 лонгодървета да ми давате за 1 секвоя няма да ви я дам! Да сте играли когато е имало дървестми експресни влакчета. Аз си имам 5 и съм доволен 2 за дървесна тор и 3 за супер тор.

The.Farm and aylakz like this.
  14. aylakz

aylakz Редовен

Лош.xDxDxD

15. zorro58

zorro58 Главен болярин

:)) ти ми дай пет лалогулденови , пък аз ще ти дам две секвои

Valkaaa76, milena7004 and AIDA_78 like this.
  16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз кат все изпускам влака с животмите да не съм седнал да опищявам гората? Все някога ще го нацеля. А доскоро дори незнаех че има и 3 вид секвоя. Нямам я ама не завиждам на имащите я.
    Друг е въпроса че явно им е просветнало в програмистките чутури че това със секвоите е пирон в ковчега и дървемия експрес едва ли някога ще се завърне.

lyd_s_motika likes this.
  17. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

:wuerg:Караконджул не се хвали много, че да не ти хванат секвоите пътя ...:p То това с влакчето беше в момент на криза на играта. Аз не го играх, щото не му видях тогава файдата.

18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Хе-хе че защо да ме се хваля? Има играчи с цели полета със секвои, аз имам 12 огнени дървета, сигирно има и с по 10-20 вълшебни дървета. Не сте играли - нямате секвои - не завиждайте. И мен не ме огряха конския и свинския огромни обори, ама не ми пука - имам 3 козарника.
    Не съм отворил още селекцията на враните, ама не ми и трябва, не ми е приоритет.
    Ако пуснат куест като камислкия специално с развъждане на врани тогава ще му мисля.

lyd_s_motika likes this.
  19. zorro58

zorro58 Главен болярин

че и два пъти го пуснаха , първият път също го неглижирах

20. .water.

.water. Обсебен

Можеш горе-долу да се оправяш и без секвои в читалището комиксите ръчкам за комбайн ако не даде комбайн дава 6 супер храна 15 супер тор 6 тор на Мими никога не си капо някой път дава и глупости ама не може все да си печеливш.А относно рождения ден не влагам големи надежди за хубав и богат евент или ако решат да се отпуснат ще искат майка си и баща си като ресурси и копане до умирачка.