Дискусия: "Рециклатор"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 5.1.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Това е максимума с който можеш да напълниш. Не е задължително да е толкова, за да играеш.

Батерийки 143 от 1 и 1/2 поле шипки, 1/3 поле обори и малко папагалски дървета. Довечера да видим как ще е, като обера ХХЛ дърветата.
    С първия опит с 35 батерийки ми даде еднократните 28 фермерски монетки :music:. С първия и с 25 батерийки - 12-те :music:. Дали така е заложено?
    Не, не е така заложено. С 10-те батерийки не ми даде еднкратното количество.
    Сега дилемата е с 25 или с 35 батерии да играя оттук нататък. Май ще се пробвам и с двата варианта.

Последна редакция: 6.1.17
    *Aleksa* и Пума~` харесват това.
  2. Пума~`

Пума~` Ветеран

отлежалите май не могат да се ползват, доколкото разбрах де :D

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ще има пълно разоряване.паднаха ми се 110 батерии но като влезнах видях че имам 1550 батерии от преди:D8):mad:

маринката74 и AIDA_78 харесват това.
  4. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Защо на мен ми иска за първо зареждане, стоки на стойност 1000000 МП , а в картинката на Фая е 250000?

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Няма такова нещо - ползват си се. Преди да обера полетата ги врътнах на най малкото че за средното искал 25, а имах 22. Видях им сметката на батериите, основно тточки опит малко парици от монетките обшо 21. Вече нямам продукти които давах, останаха ми безполезни лисици, малко рибоци 10-а жаби и 4 пчели. Кат предам и тях май няма да има какво друго. Бозайниците и птичките си ги пазя.
    Не иска машината побира 1 милион, ти зареждаш колкото искаш и можеш и ти се откъсне от сърцето/плевнята.

6. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Аз малко се обърках - от 35 батерии ми даде 14 ферм. монети, от 25 батерии - 3 ферм.монети. Чета инфото - няма такива цифри!
    Но факта си е факт - в плевнята висят 17 монети. Що стана тъй?o_O

То във Фая пише, че и плодове от Фермата ще се предават, ама нъц! - не може!

7. *mMm*

Караконджол не е много разумно да си похарчш лисиците и жабите. Това са животни които не са минали още през селекция и 1 яйце за храната им вече струва майка си и баща си на пазара.

*Aleksa* харесва това.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми има си го в инфото. На всяка опция има възможност по един единствен път да ти се паднат 7, 12 или 28 монети. Другите многократно. 14 монети е най - голямото което може.
    Ами те жабите минаха през селекция вече, правят стълби. А иначе имам 3-4 яйчени дървета и сумати производаста на яйца.
    Аз яйцата ги позлвам основно за пекаря, не толкова за храма, че да стигна 3 ниво и да отворя цветаря.

9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Отидоха 1650 батерии ,5 милиона в стока замина от склада,много точки за фермата и острова,МП също .217 фермерски монети,това е от мен:)

маринката74 и *Aleksa* харесват това.
  10. *Aleksa*

*Aleksa* Младши експерт

Имах от преди 640 батерийки, изцъках ги на 35 и събрах 105 фермерски монетки. Сега от падащите събрах около 280, но не съм решила къде да ги цъкна...Доста лакома тая машина, но добре, че имам много карамфили.

маринката74 и -niksan- харесват това.
  11. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ми който чете само болтнатия текст - така ще е! xD

маринката74 харесва това.
  12. *mMm*

Аз това няма да го играя. Бутнах вътре 1000 карамфила. За 100000 стойност ми даде 69000 МП. Ако тези карамфили ги бях продала на пазара , щях да взема 360000 МП.
    Караконджул, аз пекаря го изкарах като вкарвах "пинки пай" от пазара.

маринката74 и bubolina_8 харесват това.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ма тя готовата храна за лисици е по - евтина от яйцата. 1800 храна, над 2000 1 яйчице.

14. Пума~`

Пума~` Ветеран

На мен като цяло целта са ми лалогулдените, но не знам дали ще успея :)

15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

И к'во? Даже 5 ЗЛАТНИ банана не можеш да си купиш! :( А аз съм още по-зле, защото имах заваксани само 87 нублонски

батерии и въпреки, че след обирането на реколтата получих още 232 (което според мен не е зле), пак се чувствувам като герой на

Смирненски пред витрините на Фермерския магазин, щото ненаситният рецикломат ми изгълта всичките батерии, да не говорим за

стоката (нея я бях прежалила) и стипцаво ми отпусна само 42 фермерски монетки (нито веднъж максимума, зареждах само с 25 и 35 батерии) :cry::cry::cry:

маринката74, eva-mina, The.Farm и още 1 човек харесват това.
  16. xari_myri

xari_myri Ветеран

е защо неможе дасе предават дървесните плодове,аз на тех разчитах тц тц,еи големиса мизерници тия бп,даго бехте направили само със селекции та даможете и сх да продавате,и това събитие го развалихте-.-

karzil, lyd_s_motika, Doremi и 6 други харесват това.
  17. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Мда да се включа и аз в "мрънкането".
    Във ФАЯ пише, че могат да се предават и плодове, да ама не.
    Та що така?

маринката74, The.Farm, .water. и още 1 човек харесват това.
  18. -niksan-

-niksan- Обсебен

840 бански отидоха в тази машина,и лешници и пачи крак главата ме боли:mad::cry:
    Миналия път го карах само на ябълки:)

19. The.Farm

The.Farm Болярин

Ахахахаха, една дума само - мизерници. Аз приключих с тази гавра. При 3 опита на макс Л два пъти мижавите им точки и един път ГОЛЯМОТООО количество от 7 фермерски точки. Щом остава за постоянно магазина и ще има фермерски монети като предстоящи награди ще трупам постепенно. Но това тука което ни го предлагат е БУЛШЕТ, четете ли алчни крокодили такива... БУЛШЕТ. Имам папагалска перушина, мед и козе мляко за 16-18 опита на макс Л, НО КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ГИ ХАБЯ ЗА 100-150 ФЕРМЕРСКИ МОНЕТИ (Я СЕ ПАДНАТ, Я НЕ), ма то многоо ве

П.П. НАПРАВИХА НИ НА МАЙМУНИ, ЕДНО ГОЛЯМО ПРЕЦАКВАНЕ КАТО ОРЯЗАХА ДЪРВЕСНИТЕ ПЛОДОВЕ, САКЪН!!! ДА НЕ СИ ВЗЕМЕМ ВЕДНАГА ПО ЕДНО ПРОКЛЕТО ВЪЛШЕБНО ДЪРВО (за колекционерска страст), пфу-у...

маринката74, tani1980, lyd_s_motika и 4 други харесват това.
  20. .water.

.water. Обсебен

Защото при нас винаги всичко е наред и само мрънкаме и обвиняваме голямо важно,че имало някаква си грешка във ФАЯ няма да обръщаш внимание какви са тия претенции:p

маринката74, sm0uk3r71, Пума~` и 2 други харесват това.