Дискусия: "Рециклатор"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 5.1.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е, нали ще почнем да печелим фермерски монети и в куестове, дневни бонуси и т.н. Тогава (ако съм зарината с тях като със звезди) защо да не взема и чатни?
    Но това за бормашините е добра идея, ще са от помощ на доста фермери. Но и на разумна цена трябва да са, да речем за 10 фермерски монети.

маринката74 и AIDA_78 харесват това.
  2. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Харесвам оптимизма ти! :p

маринката74 харесва това.
  3. =mariko

=mariko Прохождащ

моля да ми помогнете да проверя какви награди съм получил от РЕЦИКЛАТОРА.

4. The.Farm

The.Farm Болярин

Мен лично нищо не ме блазни от фермерския, защото мога да си го създам или купя, освен вълшебното (и то най-вече от колекционерска страст да имам, не че 1 ще ми е полезно). Номера на китайката, пак предлагат

маринката74 и Doremi харесват това.
  5. Doremi

Doremi Старши болярин

Няколко пъти го чета и не мога да повярвам на ушите си. xD И да си зарината, за 80 монети може да пуснат нещо друго. А как са тръгнали да ни зариват с монети ... :):):)

Взех само СХ от фермерския. И по всяка вероятност, само такова ще вземам. Че както са ни юрнали с тези добитъци...

bubolina8 харесва това.
  6. The.Farm

The.Farm Болярин

Меля на поразия в мелницата само това. Ех, тоз пазар ме вбесява понякога. Тъпо е, че не мога да предложа цена колкото аз си ПОИСКАМ. Ами да чакам да се покачва постепенно. Регулация на цените в една игра, интересно, бухахаха. Нека да си сложа аз цена, пък дали някой ще го купи СИ Е МОЙ ПРОБЛЕМ, БЕ. На, трябва да чакам за розовите плужеци сега една седмица, и защо...
    ЗАЩОТО МАКСИМАЛНАТА ИМ ПАЗАРНА ЦЕНА Е ПО МАЛКА ОТ ЦЕНАТА НА КОЯТО ПРОДАВАТ ХРАНАТА ИМ. ПЪЛЕН АБСУРД

7. The.Farm

The.Farm Болярин

Все едно в реалния живот, за пример давам - имаш павилион скара. Изчислил си разходите за едно кебапче (примерно) - доставка от производител, гориво, наем, заплати, данъци, ток, вода... Всичко това влиза в цената на кебапчето да ти е печелившо. И идва някакъв и ти казва "А, не може да го продаваш на левче, трябва да е 0,50 ст." Няма такава игра с такава измислена пазарна икономика

8. Doremi

Doremi Старши болярин

На денонощие повече от 3 не можеш да направиш, дори са почти три, още 3 часа трябват. За 10 дни - 30, за месец - не повече от 90. Нищо не е. И аз не спирам да меля, освен за някой евент, ако трябва да се заеме мелницата заради някоя простотия. И от награди ако се посъбере, но те не дават толкова много.
    Като тоя чичо са:
    Ясно, обаче това е временно, че не е подходящо да се продава сега, след седмица няма да е така. Ти пък много си нетърпелив.

9. The.Farm

The.Farm Болярин

Целта на тази игра отдавна е вече само точки, никакво разнообразие, никаква страст. Ако тези от БП си бяха напънали малко мозъците да я направят по интерактивна, по динамична, по креативна. А не толкова скучновата - този ред, следващ куест, нов обор... но всичко е едно също вече, няма значение, ако ще и със 2000 нови обора и дървета да ни зарият... игра за точки).

Примерно, ако създадат като в реалния живот, банка от която може да дръпнеш при нужда 10-20-30 милиона Мъхнати пенита, забележете не лалогулдени, а мъхнати пенита. Като този заем ще се отпуска само срещу залог от някакво количество стоки или инвентар най-добре дори (ненужни дървета, обори, цъкалки защо не - нещо като ипотека. И ако върнеш заема вече след като са ти свършели работа ти връщат стоката след удържане на процента лихва разбира се. Ето това ще раздвижи играта, ще има тръпката дали ще се справиш, защо не. А не само "абе дай да засея това, да купя този обор и дано ми се падне новото и т.н. Пък нека златните им активи, от който печелят БП, пак ще се купуват с лалогулдените им (загадъчни обори, СХ, СТ, Кошници и т.н.)

Последна редакция: 8.1.17
    -georgi88-, milkoga1 и aylakz харесват това.
  10. Doremi

Doremi Старши болярин

Имаше такова предложение в раздел ъпдейти и идеи. Играта стана много тежка вече, аз от време на време дори не влизам по няколко дни, защото ми е скучно. Минахме през Индия, сега Китай, да видим следващата посока... Както я карат, отблъскват играчите, не искат да разберат, че доволните биха били по-склонни да похарчат пари. Какво стана тук - различни видове магазини- на Джак, на Ренцо, на не знам какво, да бяха направили супермаркет и да си пазаруваш каквото ти трябва, ако имаш средствата. Не знам още колко вида валута ще измишльотят за тази игра. Като посъбереш нещо и хоп - вече не може, обменяме го. Торта ти се губи, изскачащите отиват по дяволите. Ами след евенти да може да се обръщат в монети поне, определени количества като се съберат.
    А за оборите - не купувам от много време. При мен нищо хубаво не се пада и не виждам смисъл да пробвам. То не е един път, два пъти ... това си е трайно при мен. Дори стръкчета не купувам. Има някакви неща, които ми липсват от безсмисленото разнообразие, но какво от това... дори не знам кои са. Не ги и търся. Рано или късно ще ги дадат награда в евент.

маринката74, -georgi88-, didaberk1 и 4 други харесват това.
  11. The.Farm

The.Farm Болярин

Виж това за Вълшебното дърво е правилна стъпка да го пуснат, поне ще задържат тези който играят от колекционерска страст а не толкова за точки да имат поне по едно

12. milkoga1

milkoga1 Господар

Да,имаше такова предложение и аз си спомням.Но явно нищо не се случи и с него,както с много други подобни.

тралала, georgiev и маринката74 харесват това.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Какво само мрънкате и недоволстваре? Все нещо ви е криво и все не ви кефи. Като не ви кефи - не ирайте. Никой не ви е опрял пистолет в главата и от играта да ви зависи живота. Не ви харесва магазина не ви харесват монетките, не ви харесва саламнмдъра и новата елха. Е аман от вас. Кат не ви харесва не играйте. Ама ха.
    Иначе замомента имам общо 50 монетки, дано събера още няколко. Надявам се да имам няколко завъртания.

маринката74, -georgi88-, lyd_s_motika и 3 други харесват това.
  14. Doremi

Doremi Старши болярин

Аз пък да ти кажа, във форума като те чета, много се забавлявам. Съвсем искрено го казвам, като видя, че си писал, непременно го чета. Успяваш винаги да ми оправиш настроението, с нестандартното си мислене, изказ, богатство на речника. А любимата ми твоя реплика - "Ама ха" е влязла в главата ми и понякога се усещам, че си я казвам. А след това се усмихвам. Затова съм радостна, че те има в този форум и съм убедена, че веселиш много хора. :music:
    Ако имаше емотикона за гуш, бих я сложила поне три пъти.

маринката74, xari_myri и lyd_s_motika харесват това.
  15. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

А пък аз мисля, приятелю, че сега си навлече големи проблеми. Ама, нищо! Поне в линча няма да ми е самотно - станахме си двама! :p

Doremi харесва това.
  16. Doremi

Doremi Старши болярин

Никой никого не линчува, всеки си казва какво мисли. Това е хубавото, че хората са разнообразни по темперамент, характер, възпитание, себеусещане и имат различно мислене. Иначе ще е скука. :p

..koni.. и The.Farm харесват това.
  17. musha_buba79

musha_buba79 Активен автор

Някой има ли представа кой продукт от бахама има най-висока стойност при пълнене на рециклатора? Папагалската перушина е 1847 или нещо такова... Кои продукти са с по-висока стойност и каква?

18. Doremi

Doremi Старши болярин

Бахамски тотем – стойност 6884
    Пръчици – 3000
    Летящо килимче – 2850
    Фъстъчено масло - 2512
    Бански – 2200
    Папагалска перушина - 1864

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Но все пак папагалската перушина е единственото, което расте по дърветата, стига човек да я е отглеждал или купувал за по 300-600 мп.

маринката74 харесва това.
  20. musha_buba79

musha_buba79 Активен автор

Благодаря!