Дискусия: "Рециклатор"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 5.1.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

Използвайте темата за споделяне на своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!

Повече информация ЧЗВ

Весела и забавна игра!
    Екипът на Фармерама

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Че ще поизпразним плевнята - така е. Но ще се постарая да взема супер-храната, евентуално и парти-врътките. А и лалогулдените примамливо звънкат във фермерския магазин.
    Но какъв ли ще е шансът за събирането на фермерски монетки? Все пак за нещичко ще се съберат, искрено го вярвам.

Последна редакция: 5.1.17
    обичамфорума, MARV3000, pepa551 и 3 други харесват това.
  3. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Я, Вълшебно дърво! Я, колко е скъпо!:music:

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

То само едно вълшебно дърво не променя коренно ситуацията. Вече и като точки е мижаво.
    Но 50х златни банани и 80х звезди за по-новите играчи са доста примамливи.

обичамфорума, .TAINNA. и MARV3000 харесват това.
  5. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

щеше да е добре, но едната нула я няма. И 80 не е зле.:D

обичамфорума харесва това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Мда, опетлала съм бройките необходими фермерски монетки с бройките звезди.
    :oops::oops::oops:

обичамфорума и маринката74 харесват това.
  7. Doremi

Doremi Старши болярин

От всичко ли ще изскачат батериите (без предметите)? Изобщо нямам намерение да си прибирам нещата от полето. Каквото излезе, това. Растение няма да сея, освен, ако само от него излизат батериите.

обичамфорума и MARV3000 харесват това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Батерии:
    ПредметЦенаМогат да се
    получат от:
    Полета, от които
    ще изскачат
    при обиране:
    При обиране на:След края ще
    се обменят за:
    Батерии
    (от2 ниво)​
    2 ЛГ-при обиране
    -Подаръци
    -Различни пакети в Магазина
    -Вълшебното дърво​
    -основно
    -пусто
    -горска
    -бахамарам
    -дъждовна гора​
    -растения
    - дървета
    - обори
    6 ТО + 4 МП

П.П. Според мен растението на събитието е за начинаещите фермери, които нямат нещо с по-висока базова стойност, а им се играе. А е възможно и от него да изскачат повече нублонски батерии. (Което лично аз няма да пробвам, не ми се бучка този вид китки xD.)

обичамфорума, .TAINNA., MARV3000 и 3 други харесват това.
  9. dimkol11

dimkol11 Стажант

цялото инфо как да го разбирам? че ще си събираме монетки и като при менторската система - за каквото събера, това ще си купувам и след като свърши събитието? значи мога да не бързам да купувам сега, а кога каквото ми трябва

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ами аз го разбирам така - от събитието - точки пари и монети, а предаваш каквото ти се откъсне от сърце.
    Аз ше сея растението защото дава по 120 точки, добре ще ми дойдат за острова. Сега проверих - едва 22 батеройки са ми останали от предния път.
    А аз сега не разбрах - нещата които са мцогократно - да речем сладките или 5х20 супер храна - за всеки месец еднаки ли са или в началото на месеца ще има нов списък - който купил януари купил - сори.

11. Пума~`

Пума~` Ветеран

Само нещо не можах да разбера защо ще го сеем това растение, каква ще ни е ползата от него ?

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

За играчите които не са отключили растение с висока стойност, Аз ше го сея за точките опит, Имам си полодове и на острова и на полето които да предавам. Животните са ми скъпи.

13. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Преди батериите започваха да излизат по-рано от началото на събитието, а сега не.:(:(:( И защо накрая ще ги обменят?:mad:

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За да ни е гадно xD, затова ще ги обменят.
    Чак съжалявам, че не съм си оставила нублонски батерии от преди. А този път възнамерявам като ми узрее кестеновата редичка да жертвам някакво количество супер-тор, да си произведа повечко нублонски батерии, да си поиграя с рецикломата подобаващо, а и да си начеша любопитството какъв ще ми е късмета за фермерски монетки.
    А относно това дали следващия месец ще са други наградите - мисля, че и админите не са наясно какво ще измислят в БП. Ясно е, че ще започват наново нещата, но с какви ми наградки? (Подобно на дневните подаръци.)

15. tani1980

tani1980 Полубог

Няма логика магазинът да остане за постоянно, то хубаво че ще получаваме и монети като подарък от бъдещи събития, но защо им трябва да обменят батериите след края на събитието? Много тъпо решение според мен. Ако има батерии, а няма ресурс в плевнята някой играч гърми като тапа на шампанско навръх Нова Година и ще му ги вземат без дори да е имал възможност да ги предаде в машината... Не е справедливо , ама никак не е справедливо. Пак не е обмислено както трябва и както винаги в ущърб на играчите.

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ама си е изрично записано, че остава постоянно. И иконка в менюто ще си има.
    А логика има напр. за наградата "опция Строител от помощната техника", нали ще се активира веднага xD. Все пак въпросната опция е доста удобна в начало и край на куест за тия, които купуват само берачка и сеялка, а активират купон или харчат лг, когато им трябва и строителя.
    И мисля, че който има много нублонски батерии, ще има и достатъчно ресурс да ги изпозлва в рецикломата, друг е въпросът ще пожелае ли.
    Нека не забравяме, че безплатен обяд няма.

17. tani1980

tani1980 Полубог

Съжалявам, че съм се изразила погрешно.Та мисълта ми беше че няма логика и мисля не е редно да прибират останалите батерии, след края на събитието, което си е в ущърб на играчите от която и гледна точка да го погледнеш като играч независимо дали ниско или високо ниво.А иначе това, че магазинът ще си остане активен ( "отворен" ) за постоянно е хубаво, стига да е съобразено адекватно с това, което ще получаваме като награди от Рошко и куести в бъдеще. Но това ще го видим как ще е във времето, което предстои все пак... Твърде рано е да се говори за това сега, преди да сме го видели и оценили като опция.

А това за безплатният обяд в случая не ми е на място, защото точно с изскачането на батерии зависим изключително от милостта и случайният принцип на БП.

Въпросът не е само до желание Муши, но и до възможност на ресурс в хамбара.Както казах по-горе има играчи с по 1000 батерии, но са си предали стоката в куести и евенти колко мислиш ще използват, а останалите гърмят.Доста разоряващи евенти имаше досега, а и да не забравяме читалището - там бройките също взеха да се покачват.

обичамфорума, ..koni.. и Doremi харесват това.
  18. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Абе вълшебно дърво, я виж бананите!? :cry:

обичамфорума, .TAINNA., baiete и 2 други харесват това.
  19. The.Farm

The.Farm Болярин

Я, Вълшебно дърво. Мое, мое, моее-е. Май прешъссссссс. Мухахахаха

П.П Другото не ме блазни, техника си активирах за месец, чатнита се намират още 40-50 в килера, па ако свършат ще купя пак. Скоро ще купя проклетата рецепта. Бананите си заслужават, но засега добре качвам нива на бахамата, не бързам за никъде.

обичамфорума, -helixme4o-, MARV3000 и 2 други харесват това.
  20. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ма те златни бре :pxD

обичамфорума, .TAINNA., eva-mina и 6 други харесват това.