Дискусия:Рециклатор

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Aug 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Az2

Az2 Напреднал

Имам двама супер приятели от вчера - Мишо Малиновци, но тази сутрин при влизането ми в играта ни един не подари нищо - нито с изскачащо прозорче, нито в общите подаръци се появи нещо. Моля, проверете. ID: 3022894
    И един въпрос - забелязахте ли зависимост между това предадените стоки да са на макс и качеството на получената награда?

2. джони

джони Прохождащ

къде са подаръците на Мишо? или не си е доспал още и не ги раздава?

3. ludkovci

ludkovci Напреднал

Мишо май е отишъл да бере малини, никакъв го няма.

4. amira

amira Обитател

И аз не видях подаръците от Мишо. Предполагам, че става дума за глобален проблем, но за всеки случай оставям и ID 6440400.

5. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Мишо дава награда на всеки 24 часа. Посочете върху термометъра му и ще видите точния час на получаване на подаръка

6. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Някой може ли да ми каже за какво ми е растението "Звездно цвете"?

7. mechopuh78

mechopuh78 Guest

За да пълниш рециклатора с него :p

8. Az2

Az2 Напреднал

С поставянето на мишката върху термометъра се вижда ден и час на изтичане 14 - дневния период на този вид съсед, а не кога ще бъде получена следващата награда.

9. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Дава повече точки ли?

10. mechopuh78

mechopuh78 Guest

На часа, който е показан, ще ти даде дневния подарък

11. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Стойността му в рециклатора е 40 , а като точки дава 120 от голямо поле ( аубрецията е за същото време, но дава 53,2)

12. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Бихме могли да видим точния час, ако БП си сверят часовника :p В момента при мен показателите са следните: Мишо Малинов изтича на 25.08.2015 14:% мин.
    ПП: Така и не оправиха тези процентни минути! :(

Az2 likes this.
  13. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Разбрах - никакъв смисъл няма да садиш нещо,което няма да остава в играта...

14. Az2

Az2 Напреднал

Тези проценти вероятно са минути...
    Макар че е описано като - "При влизане в играта..."

А на втория ми въпрос за евентуална зависимост между предадени до край продукти на максимална цена и качество на подарък?

П.С Нещо не ми се получи снимката, но е ясна идеята.
    П.С. Тест - безуспешен. На макс предадени стоки и Л, и С ми дадоха само точки опит!

Last edited: Aug 12, 2015
  15. chocho87

chocho87 Стажант

Защо не ми е активен този супер- съсед ? Показва, че е на линия , но като цъкна на него и не ми излиза никакво меню... от снощи го имам , а още не ми е пратил и подарък ... а пише , че веднага щом вляза в играта ще прати подарък....

16. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

Аз съм от вчета така,получавам само точки и един Мишо Малинов ми се падна за разнообразие

Az2 likes this.
  17. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Мишо Малинов дава награда в часа, в който е спечелен. По-рано няма да даде, защото не са изтекли 24-те часа от спечелването му.

chocho87 likes this.
  18. chocho87

chocho87 Стажант

Много благодаря за отговора :)

19. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Видовете награди са описани в темата във ФАЯ. Има такава зависимост... Получените точки опит са повече като бройка.

няма защо, спорна игра!:)

П.П. За подаръка на Мишо Малинов - ако сте деактивирали опцията с изкачащите прозорци за наградите, няма да ви покаже прозорец с информация и за получения подарък от Мишо. Само в прозорчето долу със записките може да се види.

Az2 likes this.
  20. Hipo

Hipo Стажант

Е и аз да питам-тая парфюмерия къде да я търся? Нещо не я виждам ни в обори, ни в производство....