Дискусия: "Рециклаторът се завръща"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 30, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Паднаха ми се две липи, мноооооооого ТО и МП, та попрескочих някое и друго ниво в бързината. Отстрелях и две цъкалки, което за ферма на 45-то ниво си е жив лукс.

Сега пробвах пак, даде ТО и парти билет, от който се падна Писане. Е, нямам и намерение да ставам Алхимик.

Last edited: Sep 4, 2016
    ficho_123, nefertiti and .water. like this.
  2. .water.

.water. Обсебен

Кой знае мое да туриш казана и да забъркаш някоя отвара пази писанията може да потрябват8)

3. ТИН

ТИН Обитател

Цели два "язовеца"!

nefertiti, lu4o and [[Fermerkaa]] like this.
  4. маринката74

Ха ха ха, засега съм стара кокошка, не стара вещица, ама знаеш ли може и да почна да бъркам разни тинктури и сиропчета.

ficho_123 and .water. like this.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Защо не, отваря се със звезди, не с реални париxD, като започниш да се чудиш какво да ги правиш, може и алхимика да отвориш:p.

маринката74 likes this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Поредните 8 сутрешни опита - 12 ч. купонче, мате, то, мп. Бива.

7. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

Язовеца все още е мираж при мен.Днес от 13 опита освен То и Мп ми се падна 1 купон 3 ч.и 1 нектар от манго и портокал.Има още малко време ще продължавам да пробвам.Надеждата умира последна ;)

8. маринката74

И моите поредни три - ТрТО, стикер, ТО ...
    Дааа, още събирам тухли и керемиди да стана мармалададжийка ... има време да стана ЗвездоброецxD

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

В началото е така, но после се чудиш какво да ги правиш и звездите, и материалите, в един момент дори изглупяваш и си вземаш менажерия, манифактура и тем подобни глупости и започваш да се косиш, че не падат бормашини:mad:, това е фармерама.

10. маринката74

xDxDxD тези бормашини май са страшен препъникамък за всички, които са си похарчили звездите. Така като гледам няма да отворя менажерия и манифактура, докато не ги пуснат да падат като пироните и дъските. Днес Лъчо, докато ми отваряше Рошко сутринта ме насоли набързо "Хайде де, какво се мотаеш с тая Мармалададжийница". Еми мотая се, сега ми се сипе сол и захар отвсякъде, от Рошко, от Колелото, от полетата ... керемидки и тухлички йок. Нищо, и на моята улица ще огрее слънце ... по КоледаxD:music:

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Че не падат бормашини - не падат. Ама за изхарчените звезди въобще не ме е яд, какво друго да ги правя? Виж, това за дърветата не съм го отворила. Просто заинатих се, само заради 2-те спестени малки поленца няма да го отворя. Все още не.
    Пък за тухличките и керемидките - помоли съседите, които ти пращат подаръци, като няма куест да ти пращат сандъци с инструменти. И виж какво можеш да изпълниш в читалището, което има награда сандъци. Ще се съберат. А като попорастнеш и от тях ще ти се повръща, както от звездите.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

2х супер храна:music:, чатни и мнооого точки от 9 опита тази сутрин. Доволно.
    След около час ще обера ххл-ките и май няма да се въздържа да пазя батерии за следващ път, май ще ги издухам и тях, дано не се падне бонус +% то.
    И да се похваля - без да искам успях да налея с пот изцъканите запаси от марулки в рециклатора, вместо излишните ми карамфили :cry:xD. Кьорав карти не играелxD.

П.П. Още 2 опита - 12 ч. купонче :music:и то. 1 батерийка не ми стига за още един опит, май последния, ще почакам малко за него да узреят костенурките.

Last edited: Sep 6, 2016
  13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Така е, всички минават по този път, за 1 чук съм чакала седмици, но сега има колкото щеш, но бормашина все още нямам:mad:, трите чудесии взех и нито една не ми се е паднало още:mad::mad::mad:.

14. maurika

maurika Активен автор

Реда от облачета ми даде и две от цъкалките тази първата ще я търся в подаръците иначе точки и пенита даде горе долу добре

15. riomde

riomde Активен автор

Заредила съм повече продукти в рециклатора, ще ми се върнат ли?

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не, за съжаление.

П.П. Последното опитче в това издание на рециклатора - чатни. Бива. Останаха ми 13 батерии за следващия път xD.

лудакрава1 likes this.
  17. dedoto

dedoto Адмирал

честито на тези които наредиха редчето,моето отива в забвение,,,,,,

18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не се отчайвай, все някой ще помогне.

19. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

обади се за цъкалката на ПиТ,мисля че имам излишна,да ти я пратя.

лудакрава1 likes this.
  20. zorro58

zorro58 Главен болярин

реда поне взе ли