Дискусия: "Рециклаторът се завръща"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 30, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Голям карък съм да му се не види, още не съм взела цъкалките:mad:.

2. .water.

.water. Обсебен

Е ква е тая работа за 10 батерии тиквен мармалад и за 25 батерии пак същото дърво поне да го бяха направили единия да е от тикви-цигулки другия от свински-тикви барем да има някаква разлика.

3. lu4o

lu4o Младши експерт

Ааааааа, момичета помагайте. Май препълних рециклатора на дететоxDxDxD:eek:. Изписа ми " ти успя да минеш това ниво"!!! Какво ниво, какви пет лева?! Сега се смея да цъкна батериите.

nefertiti and .water. like this.
  4. .water.

.water. Обсебен

Е ако ти е изписало това значи е пълен със стока за 250 000 и ако имаш батерии започваш да пробваш какви награди ще ти даде.

ficho_123 and lu4o like this.
  5. lu4o

lu4o Младши експерт

Хюх, пробвах вече и два пъти ТО . Ако реда остане празен ще търся цъкалките на ПиТ. Само ракетната падна дотук.

.water. and лудакрава1 like this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Има време, няма място за паника. Само не се обърквай да пробваш там, където вече имаш цъкалка.

7. .water.

.water. Обсебен

Леле току-що изгледах клипчето в слухове и догадки следващия месец ще е разбиващ от събития и пак ще има храма на обреченитееееееееееееее:cry:с тези ключове на случаен принцип ужасТ.

8. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз оформих реда сега започвам да сбирам за парички и точки :( То с моята къръщина не очаквам нищо друго да ми се яви:oops::oops::oops::oops:

9. zorro58

zorro58 Главен болярин

на 25 са два броя за успокоение :)))))))))))))

маринката74 likes this.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А при 35 са цели 4 xD

nefertiti likes this.
  11. MARV3000

MARV3000 Ветеран

при мен 7х35, 1х25, 2х10 - редът зареден и активиран

12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз заредих реда най-накрая, сега кажете къде са най-хубавите награди, че да играя само тамxD.

лудакрава1 likes this.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Тази сутрин 10 опита - 1х супер-храна, 2х зелено мате, 1х чатни, 1 парти врътки, а останалото тр то и то. Доволна съм.

14. jasi781970

jasi781970 Активен автор

И аз съм готова с реда.Тази ферма ми е късметлийска:) Имам и язовец;):):)

15. pepa551

pepa551 Анализатор

И аз приключих с реда :)ЕХЕЕЙ.Сега ще играя с 25 н. за язовец за да зарадвам някой при пит:inlove:Успех на останалите

nefertiti likes this.
  16. dnids

dnids Младши експерт

можели малко помощ с батерийките благодаря много на отзовалите се

nik dnids

единствената ми цел от тук нататък е язовеца

nefertiti likes this.
  17. kle71985

kle71985 Активен автор

ако може малко помощ и на мен

nik kle71985

и на мен също ми остана само язовеца

18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз още си чакам телепорта. 3 опита и ми се паднаха пари, стъкленица на растежа и чатни.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Днес от 8 опита - 1 купон 12 ч. и мнооого то и тр то.

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Приключих с реда, искаше ми се някой купон за техника да улуча, но уви, освен то и мп друго не дава:mad:, най-вероятно ще приключа с рециклирането.