Дискусия: "Рециклаторът се завръща"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 30, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. bubolina_8

bubolina_8 Подрастващ автор

Нещо се бъгна рециклатора

2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Имам питане , къде мога да видя всичко което съм спечелила до момента ????

3. tani1980

tani1980 Полубог

Май само долу в дневника.

лудакрава1 likes this.
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Къде е дневникът , не го намирам Ако не те затруднява направи ми снимка да го видя.Благодаря :)

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Набързо пархосах батериите, ред в нвбесната, цъкалката скейборт, стикер, много то и мп, язовец и ЛИПА, не, че имах нужда от нея.

маринката74 likes this.
  6. tani1980

tani1980 Полубог

лудакрава1 likes this.
  7. staneli

staneli Старши болярин

Малко над 200 батерии отидоха за реда и цъкалките. Сравнително бързо паднаха този път. Сега ще си цъкам докато ми е кеф.

pigi102 likes this.
  8. mell

mell Редовен

При мен рециклатора не работи. Има ли и при други подобен проблем?

bubolina_8 likes this.
  9. bubolina_8

bubolina_8 Подрастващ автор

И при мен

10. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Батерии има ли?

11. wilma11

wilma11 Подрастващ автор

Рециклатора не пуска да заредя с нублонските батерии. Заредих с растения и на второто пълнене спря да работи. Машината е пълна с растения, , но по-нататък не ме пуска да обменям.
    Защо е тъка? Въпросът ми е отправен И към администраторите.
    Освен това вчера около 42 часа имах около 314 батерии , сега като погледнах имам само 2 . КАКВО СТАВА????

12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодаря , но излязох и сега вече ми отчита само последните действия.....

13. milkoga1

milkoga1 Господар

Не работи,защото имаш само 2 батерии,трябват ти минимум 10.А дали са ти изчезнали някъде....възможно е.

lion8080 likes this.
  14. tani1980

tani1980 Полубог

Така е , излезеш и край с инфото.

лудакрава1 likes this.
  15. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Мисля , че ми се падна СТЪКЛЕНИЦАТА НА РЪСТЕЖА , но не я намирам в менюто :( Трябва ли да имам нещо по специално отворено за да я получа:(

.water. likes this.
  16. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Продукт от алхимията е, потърси я в килера. :)

лудакрава1 likes this.
  17. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Мерси миличка , седя ла си е кротко на рафта и е чакала да я открия стъкленичкатаxDxDxD

pigi102 and .water. like this.
  18. .water.

.water. Обсебен

Редичката даде веднага от третия опит цъкалката за 35 батерии от 4 опит цъкалката от 25 батерии от първия опит цъкалката от 10 батерии два пъти по 15%то ,които разбира се май отидоха на вятъра чак не искам да погледна да не ме е яд останалото издухах за кеф тиквени мармалади нектари ТО и смахнати пенита.

19. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Явно само аз съм каръка без пълна редичка :oops::oops::oops::oops: Ей не ме обичат от БП и тва си е :eek::eek::eek:

pigi102 and .water. like this.
  20. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Няма никакъв с мисъл да се блъскаме с това растение. За стойност 40 си е загуба на време. Аз направих грешката да разчистя полетата,но сега пак трябва да ги нареждам... Остана ми Телепортацията и реда ми е пълен.