Дискусия: "Рециклаторът се завръща"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 30, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dedoto

dedoto Адмирал

да ,както и други от преди,които така и не успях да запълня до момента

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И кои са редовете?

3. .water.

.water. Обсебен

Дедо драсни кои цъкалки ти липсват може и да се намерят а тези от рециклатора първата и втората се намират.Ако търсиш тях ще оправим редчето.

ficho_123 likes this.
  4. zorro58

zorro58 Главен болярин

ами пиши кои ти трябват от редовете

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:абе, то ябълки да беше брал щеше да ги земишo_Oеле пък на ниско ниво фъркаха от 3-4 опит 8)

лудакрава1 likes this.
  6. maurika

maurika Активен автор

Ок благодаря

7. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Послушах те и вече имам Мармалааааааааад ... Куеста с мед ми беше по джоба и свърши работа.

8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да ти е честит, сега расти бързо и поглеждай към следващияxD.

маринката74 likes this.
  9. dedoto

dedoto Адмирал

първите 2 от последния
    а другите са стари даже и от 2012
    ами че само ябълки,не знам,ама имам дръви повече от 70%,и направих вероятно повече от 20зареждания ама неисе падна се само последната

10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

Ако не спечели при рециклирането в рамките на една категория (small, meduim, large) бонусова награда при 9 опита за рециклиране последователно, при 10-тия опит играчът ще получи бонусовата награда със 100% сигурност. Естествено бонусовите предмети могат да се спечелят и при по-ранните опити, всичко зависи от случайния късмет.

11. dedoto

dedoto Адмирал

ако това ще рече събираш събираш и после наведнъж да го пуснеш и сега чета текста и не ми е ясен

12. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Ако си пробвал само с 35 батерии няма как да получиш другите две цъкалки. Трябва да пробваш и с по-малко батерии за да стане.

13. dedoto

dedoto Адмирал

имах няколко опита с 10

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

dedoto, за цъкалката 1х1 трябваха опити с 10, за 1х2 - с 25, за редичката и цъкалката 2х2 - с 35, т.е. от трите вида