Дискусия: "Рециклаторът се завръща"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 30.8.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. dedoto

dedoto Адмирал

да ,както и други от преди,които така и не успях да запълня до момента

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И кои са редовете?

3. .water.

.water. Обсебен

Дедо драсни кои цъкалки ти липсват може и да се намерят а тези от рециклатора първата и втората се намират.Ако търсиш тях ще оправим редчето.

ficho_123 харесва това.
  4. zorro58

zorro58 Главен болярин

ами пиши кои ти трябват от редовете

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:абе, то ябълки да беше брал щеше да ги земишo_Oеле пък на ниско ниво фъркаха от 3-4 опит 8)

лудакрава1 харесва това.
  6. maurika

maurika Активен автор

Ок благодаря

7. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Послушах те и вече имам Мармалааааааааад ... Куеста с мед ми беше по джоба и свърши работа.

ficho_123, pigi102, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да ти е честит, сега расти бързо и поглеждай към следващияxD.

маринката74 харесва това.
  9. dedoto

dedoto Адмирал

първите 2 от последния
    а другите са стари даже и от 2012
    ами че само ябълки,не знам,ама имам дръви повече от 70%,и направих вероятно повече от 20зареждания ама неисе падна се само последната

10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

Ако не спечели при рециклирането в рамките на една категория (small, meduim, large) бонусова награда при 9 опита за рециклиране последователно, при 10-тия опит играчът ще получи бонусовата награда със 100% сигурност. Естествено бонусовите предмети могат да се спечелят и при по-ранните опити, всичко зависи от случайния късмет.

11. dedoto

dedoto Адмирал

ако това ще рече събираш събираш и после наведнъж да го пуснеш и сега чета текста и не ми е ясен

12. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Ако си пробвал само с 35 батерии няма как да получиш другите две цъкалки. Трябва да пробваш и с по-малко батерии за да стане.

13. dedoto

dedoto Адмирал

имах няколко опита с 10

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

dedoto, за цъкалката 1х1 трябваха опити с 10, за 1х2 - с 25, за редичката и цъкалката 2х2 - с 35, т.е. от трите вида