Дискусия: Рефренът на съдбата

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Mar 16, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. cecomania

cecomania Активен автор

Точно така!Имаме над 15 обиранки да правим-по 20 броя да даде ето ти ги над 300+подаръци...и ще станат бройките.Наистина по важното е растението в момента-щото никак не са малко бройките за 1 поле!

.TAINNA. likes this.
  2. Bamze

Bamze Главен болярин

Има ли някой представа дали Ужасяващият букет действа на растението на събитието?

Last edited: Mar 17, 2021
  3. tani1980

tani1980 Полубог

Най-вероятно не по спомен от предишни събития на пълнолунното поле.

Bamze likes this.
  4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

не

.TAINNA. and Bamze like this.
  5. Bamze

Bamze Главен болярин

Благодаря!

Благодаря!

Last edited by moderator: Mar 17, 2021
  6. terazinni

terazinni Напреднал

"Подаръчен пакет" действа на събитието. Дава си +2 на поленце.

7. Bamze

Bamze Главен болярин

Изскачащите са добре - по 28 от реколта. Разбира се, с пуснати бустери за точки на златен и сребърен слот./360%/ Има шанс за бройката от 415 изскачащи!!!

Как изглежда този Подаръчен пакет и от какво се получава? Аз май го нямам.

Last edited by moderator: Mar 18, 2021
    лудакрава1 likes this.
  8. troi333

troi333 Активен автор

Изглежда така
    В началото го предложиха срещу заплащане, а сега късметлиите могат случайно да го получат от сандъка чудо "Пиколо".

kakata13, .TAINNA. and Bamze like this.
  9. terazinni

terazinni Напреднал

Да, само е въпрос на късмет. И си го пазя само за по-трудни евенти. В този случай го тествах от любопитство.

Last edited: Mar 18, 2021
    .TAINNA., Bamze and -niksan- like this.
  10. Bamze

Bamze Главен болярин

Много благодря! Бях забравила тази цъкалка. Моята свърши вече като обирания! Играя с ЯМЧ, резултатът е същият/ +2 на поле/. Действа на пълнолунното поле и на растението на събитието.
    Ужасяващият букет намалява времето за растеж на растението. Действа на пълнолунното поле, но не и на растението на събитието. Малко жалко, но пак ще се получат нещата, както трябва. Дано !!! :):):)

Last edited: Mar 18, 2021
    -niksan- likes this.
  11. troi333

troi333 Активен автор

За нищо :) Резултатът обаче изобщо не е същият - бонусът от подаръчния пакет не изисква слот и двете бройки допълнително идват върху тези от ЯМЧ-то, т.е. от малко поленце получаваш не 4, а 6 бр. растение.

12. ka-linka

ka-linka Пазител

Трите последни задачи ми остават, все ми е на сърце, че ще се случат нещата. 1300 растения имам налични, изскачащи няма, но ще се съберат лека-полека, 220 още все ще паднат за 130 часа.

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

изпях рефрена, спрях оркестъра и тишинааа :music: И тоз финал го прекрачих ;)

14. ka-linka

ka-linka Пазител

3 броя растение не ми достигна, насяла съм едно със супер тор, след два часа и аз ще приключа
    а за другото събитие каръшки чакам от 7 сутринта да ми начислят 5 бр сладък корен, другото растение ми е готово, начислят ли го - хлопвам и там кепенците

.TAINNA. and Bamze like this.
  15. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Изскачащите ги събрах,още 3000растения и приключвам.
    На другата игра събрах бройките и изненада,разменил съм растениятаxD
    Сега ще трябват още седем реколти на дългото(да съм чел внимателно)xD

.TAINNA. likes this.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Пенчо бре, чети o_OxD

Bamze, cecomania and gimitko like this.
  17. Bamze

Bamze Главен болярин

Ура!!! Финиширах !!!:D:D:D
    Поставих си цъкалчетата в Имението - обогатих го!:p Доволна съм !:)
    Сега ще чакам да видя какво ще се появи от сандъка Пиколо!
    Късмет на всички ни - да ни се паднат хубави неща!;)

П.п. От моя сандък се появи Плевачка - животинките ми намазаха, ще се увеличат с +1. Чудесно!

Last edited: Mar 21, 2021
    pepa551 and .TAINNA. like this.
  18. ka-linka

ka-linka Пазител

Пиколото снощи го забравих, ще го сложа довечера. Някои от цъкалките от него са с хубави точки, да хващам сутрешното бране с бонусите.

.TAINNA. likes this.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря :) Късметът е измамлив и носи не само радост, но и огорчение. Затова, на мен ми пожелай весело забавление със сандъците и приятни занимания с играта :p;)

Bamze and ka-linka like this.
  20. Bamze

Bamze Главен болярин

Дадено! Забавлявай се и много радостни изживявания заради сандъците и самата игра!

.TAINNA. and ka-linka like this.