Дискусия:"Реколта от гъби"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Nov 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Doremi

Doremi Старши болярин

Много поздрави на Дан, Хонда и Баш фермер! :):):)

tiger_207 likes this.
  2. zorro58

zorro58 Главен болярин

да ви кажа сега, налях голяма стойност и се отказвам , толкова некоректност не съм виждала , много пъти не ми отчете продуктите , които са предадени

3. xari_myri

xari_myri Ветеран

брей тази година доста се е вдигнал лимита за последното място,над 200 милиона ужас :)

4. tani1980

tani1980 Полубог

Догодина очаквай минимума да е най - малко 300 милиона.

Last edited: Nov 20, 2015
    fermer4eto77 likes this.
  5. xari_myri

xari_myri Ветеран

а на мен неми достигнаха само 200 милиона за да влезна във топа:cry:

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С почти 220 мил е последният играч.
    А в края системата явно беше яко претоварена, едни 7 салатки неискаше и не искаше да ми ги приеме, още ми виси едно зеленичко +7, не че има кой знае какво значение. Но преди това след 15-те мин се оправяше, накрая не.

И най-важното - честито на всички наши играчи!
    На неуспелите - все пак това е само игра, не се отчайвайте и не съжалявайте за положените усилия!

Last edited: Nov 20, 2015
  7. tani1980

tani1980 Полубог

Четито БЪЛГАРИ, гордеем се с вас! Искрено се радвам на успелите да стигнат до финала! Браво! :)

8. p_janeta

p_janeta Старейшина

Права си. И при мен на няколко пъти не ми отчете. Слава богу, че не бяха много бройки.

9. zorro58

zorro58 Главен болярин

само 30 милиона ме набутаха , братята немци-за това им подарих 150 милиона да се наядат и приключих

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

ЧЕСТИТО НА УСПЕЛИТЕ!!!

11. milkoga1

milkoga1 Господар

Честито и от мен,още по се зарадвах,че от 47 класирали се БГ участници,40 сложиха на гербовете си Българския трибагреник.(или мартеничките,които също вършат работа);)

12. tani1980

tani1980 Полубог

Дори като видяха от БГ играчите и доста други направиха същото. :)

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

честито на всички класирали се у топа :)

14. joujoujouj

joujoujouj Полубог

15. Eli1200

Eli1200 Познавач

Браво на всички българи, които участват в Топ 1000! И не само, поздравления и на всички, изпълнили задачата успешно. Давайте все така! Единственото, което искаме от вас е да продължаваме да ви виждаме в класацията до края!:D:D

16. bubolina8

bubolina8 Комисар

Мариана07 likes this.
  17. bubolina8

bubolina8 Комисар

Браво бъпгари юнаци!:D:D:D:D:D:D

^flame^ and Мариана07 like this.
  18. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

:D :D :D Поздравления на всички български фермери които са в Топ 1000! :D :D :D

19. bilq76

bilq76 Познавач

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН ДАНО ВСИЧКИ ОСТАНЕМ НА ПОЗИЦИИТЕ, А ЗА ДОГОДИНА ОЩЕ ПОДГОТВЕНИ ИГРАЧИ

Мариана07 and ^flame^ like this.
  20. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Аз пък да поздравя специално Снукър и Роналдиня,браво момичета,яд ме е само че не тръшнахте тинки-минки но догодина вярвам че най накрая ще се вее БГ флага на първо място,като цяло поздравявам всички участници за усилията и им желая другия път да са в челната десятка:)