Дискусия:"Реколта от гъби"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 12.11.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

петък

2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

туй питанките са екипа играят екипноxD:p

bilq76 харесва това.
  3. h☻ppy

h☻ppy Прохождащ

Браво за инициативата за знамето ни! страхотно е да видим как сме се обединили за общата идея - българи юнаци! Само гледам, че докато хората гордо веят българския байрак, някои са се закичили с мартеници насред ноември. xDxD:p Нека да покажем, че сме едно - имаме си прекрасно знаме и на него няма мартеници ;)

dima73, bilq76 и Мариана07 харесват това.
  4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Всъщност, Смоуки и аз голямо чудене му дръпнах за тия пунктуационни знаци, оказа се обаче, че системата ни дискриминирала пък сега - не разчитала кирилицата :eek:o_O (някъде мярнах май такова обяснение). И ако се позагледаш, зад питанките, удивителните и/или тиретата (според броя на знаците) можеш да зърнеш познати физиономии ;)

bilq76 харесва това.
  5. milkoga1

milkoga1 Господар

Че кажете кои са,да ги поздравим поне ;)

lion8080 и desi232 харесват това.
  6. desi232

desi232 Посланик

и на мен ми е любопитно да разбера кои са

7. tatiban4o82

tatiban4o82 Прохождащ

И една роза, дето на някой му свиди да я махне май.

8. desi232

desi232 Посланик

на мен не ми пречи розата,нали все пак всички други са си сложили трибагреника :) браво на всички и успех

9. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Е, ако на някого му се иска да бъде поздравен - да си каже :)

http://www.hera.bg/s.php?n=859 :p

снукърʁбг и desi232 харесват това.
  10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

milkoga1 харесва това.
  11. bilq76

bilq76 Познавач

неее аз днес го разгадах чак това са си играчи и според мен те не са виновни просто у немско не признават кирилицата като език:eek:, добре че разпознах измежду въпросителните ника на Елия, той е на БГ и го дава като въпросителни това за мен си е дискриминация:wuerg::mad::wuerg:

kismit и desi232 харесват това.
  12. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Тъй е свиди ми се мисля е достатъчно едната ми ферма да е с трибагреник ,другата ще си е с роза;):)

13. kosdas

kosdas Анализатор

поздрави от мен аз не участвах
    тва ми е вторият топ
    четох изказвазвания ще събирам за догодина
    и аз така си мислех миналата
    благодарение на муши с нейната таблица на третия ден аз бях в средата (да уточня тогава почнах)
    и понеже бях изкарал 3 дни с мнооооооого храна(и домашно вино) реших да отложих я за сутринта (и тук да благодаря на мама ) и да наваксам с с точки
    (следите ли ми мисълта ,че аз мойта не ,за вашта незная)
    та събудих се преял и и малко препил и гледам те скочили тройно
    точките
    сметнах си възможностите
    и благодаря на муши и лиза не участвах в таз простотия ма засега сам 8 мил напред

до следващия топ деца
    може да участвам може и не
    зависи как ще ми се сее и как варунчу ще ме стимулира да бера(т.е. още си искам бързата тор и брането с един клик или да измисли комбаини за ред)

Последна редакция: 18.11.15
    [[Fermerkaa]] и milkoga1 харесват това.
  14. elistoyanova

elistoyanova Прохождащ

Да питам-натрупаните МП от последната задача ще ми бъдат ли предоставени ако не се класирам в първите 1000?

15. DAN63

DAN63 Обитател

Няма , това е своеобразна каца без дъно , предназначена да побере натрупаните през годината излишни продукти , оттам никога нищо не се връща....

16. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

драго ми е, че виждам Хондата в класацията :p

tani1980 харесва това.
  17. tatiban4o82

tatiban4o82 Прохождащ

Аз видях и Баш фермера докато кирилицата беше оправена.

18. tani1980

tani1980 Полубог

Радвам се че са се включили и те и не са зарязали играта, както форумът.Остана да се появи и Гарфийлд. :)

19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Огън още 2 часа, дръжте се БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

tiger_207 и Zlobara харесват това.
  20. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

Ще пукна от кеф:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

bubolina8, dima73, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.