Дискусия: Разходка до рая

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jun 28, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Преди не ми се налагаше да ползвам часовничета, сега и те не ми помагат>:(, аз не мога да го правя със снимки, не съм дорасла до там:oops:xD, от ЕГН-то е, но помислете и за насxDxDxD.

2. ka-linka

ka-linka Посланик

Със снимка на екрана става лесно, тъкмо докато изтече времето и съм отворила снимката в пейнт. 20 игри барнах до сега, имам 8500 растения още, след 50 минути бера последно от основното поле и почвам там да мятам дълги за изскачащи. Пуснала съм обаче един подаръчен пакет и един бонус за реколта 100% на златен слот, довечера ще извъртя и растенията на другото събитие с мимина тор, че утре и в неделя пътувам. ще сея само дълги за фъркатите. За колелото няма да пиша, както обикновено, от него плевня няма.

3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Пробвай метода на Муши и Калинка. Много е лесно така.

4. dedoto

dedoto Адмирал

Лесен е когато имаш копм ;)почти всички събития ги минавам на телефона 8)още не са се събрали за нов копм xD

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Трябва ми повече обяснение:oops:, инструктор ми трябваxD.

Bamze, .TAINNA. and ka-linka like this.
  6. -niksan-

-niksan- Обсебен

Бих ти помогнал с игрите,но като се прибира.Неделя следобят

Bamze and .TAINNA. like this.
  7. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Края на събитието е в 23ч. на 05.07., а не както е обявено при нас във FAQ и информацита за събитието - 22ч. на 05.07.
    Успех на всички с тортите!

8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

муции пиши ми в играта, че инструктора те чака :D

9. ka-linka

ka-linka Посланик

Май се поолях с растенията и за двете събития xD. Край! Минах на дълги и ме чака "Орфей и Евридика" на Античния театър :music::music::music:. Успех на всички! И на мен - с фъркатите :)

10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Да, краят на събитието е в 23:00 ч. Инфото е коригирано. Благодаря за зоркото око и се извинявам за допуснатата грешка.
    Приятна вечер!

tanyamery, .TAINNA. and dedoto like this.
  11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

работя с мишка само със сензорна клавиатура разделям екрана на 2, изваждам пейнта ,пускам , снимам и с дясно копче на мишката поставям снимката и играя
    п.п. времето е кошмарно малко, до сега играех по памет, но тоз път поне за мен е невъзможно:mad::cry:

[[Fermerkaa]], shiky and .TAINNA. like this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Не си само ти. И аз предишните торти ги играех по памет, но сега използвах жокер :p Ники Кънчев даде жокер Обади се на приятел xD Успешно го използвах! Благодаря на приятеля :D и на другите приятели, които чакаха на старта :inlove:

Bamze likes this.
  13. buba62

buba62 Главен болярин

Редчето е наредено, не ми достигат изскачащи за още няколко игри, че да взема и третия сандък с бонуси от магазина и евентуално още нещичко, но ще ги събера днес или утре, време има. Със сеенето вече съм режим растения за читалището.
    Приятна игра, фермери!

П.П. Сандъците Пиколо (отсега 2 и отпреди 4):
    ЛГ дърво отново няма, но и така съм предоволна.

Last edited: Jul 2, 2022
  14. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз китките ги събрах, че и отгоре, но кутиите не стигат, трябват ми още около 900 бр. Ще пробвам с дългорастяща китка да видя колко ще излязат и ако видя, че времето не стига ще пускам моментното. Не съм започвала още да сглобявам торти, но като чета явно е добре, че в деня на намаленията направих към хиляда селекции, защото от там ми дойдоха към 190 бонуси за торти, явно ще ми трябват.

15. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Виждам, че някой имат затруднение при изиграване на игрите с тортите...който реши да ми пише в играта (ника е същия) да му изиграя игрите. Може би закъснях с предложението си, но...все още има време :)

16. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Самардала, ами помагай, благодарско, ника е същия, досега имам възможност за 41 игри и толкова с удължено време, до утре ще ги направя около 50.Успех...

.TAINNA. likes this.
  17. емо2003

емо2003 Стажант

как да играя за 3 торти?

18. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Самата игра определя с колко торти се играе. Започва се с 3 игри с 1 торта, след това следват 4 игри с 2 торти и след това до самия край се играе мини-игра с 3 торти.
    А ако се вгледаш в лентата с напредъка, ще видиш под цифрата на точките за напредък едни точки (една, две или три). Те обозначават точно това - с колко торти е играта при определен напредък.
    Приятна вечер!

.TAINNA. likes this.
  19. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Самардала - ако помагащ памагай - имаш време, моля приятелко !

.TAINNA. likes this.
  20. НощенБяс

НощенБяс Редовен

Az снимам екрана на компа с телефона и така си правя тортите. Иначе по памет работата е зорxD, особено с трите торти:sleepy:

esz102 and .TAINNA. like this.