Дискусия: Разкопки в пещерата

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jan 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. buba62

buba62 Главен болярин

:music:Приключих, сандъкът Пиколо вече е посят.
    Успех на още играещите!

PS Имам още 1 свободен подарък. Ако някой иска маска Бахама, нека пише тук на какъв ник, ще пратя.

bubolina8, Bamze and .TAINNA. like this.
  2. ka-linka

ka-linka Посланик

Редът накичен, изобилието - приказка - 2 обикновени папагала ми пусна. Хич си не давах зор, достатъчно, този сандък Пиколо излезе по-труден за вземане от лало-дърветата, които бяха сигурни миналата година.

3. gimitko

gimitko Кандидат за признание

И при мен се отчете с два папагалаxD,супер папагал я се падне веднъж на две години я не.
    Случайният принцип на падане е голямо дърво(над 50 обора екседра съм излюпил и синя сойка досега не съм видял)xD
    Още 136 изскачащи и взимам пиколото,а какво ще се падне от него...(дано да е лало дървото):)
    Благодаря на всички за маските! :D

gigi_421, .TAINNA. and ka-linka like this.
  4. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

Как успявате да пратите тази маска на някого, като на мен ми дава опция само да я ползвам?Дайте някакъв съвет.

5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

От килера в плевнята.

6. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

Мерси!Там пък никога не съм отварял ;)

mushnu4ka likes this.
  7. gigi_421

gigi_421 Експерт

Аз пък забелязах следното при мен- чак като имам поне един обор от новите, тогава от загадъчните се пръква от тези нови обори( днес сложих 17 обори екседра- 1 сойка, а имах 1:), 16 обори агер- 1 гекон, а имах 2:), единият е от мразовит сезон). А преди това съм слагала поне по 20-тина бройки загадъчни от всеки вид. Е, какво ще кажете? Има ли логика в цялата работа? Имам чувството, че в повечето случаи трябва да си купиш пакета и след това някога ще се падне някой и друг обор от " новите" ( вече остарели:)).

8. choko_59

choko_59 Знаменитост

и аз приключих събитието.равносметката-2 бонуса 100 процента продукция 4000 супер тор 1000 тор на Мими.изскачащи само от растения на събитието и иксора.дали си заслужава?не ама реших да се пробвам.лека вечер на всички.

9. Bamze

Bamze Главен болярин

Браво на всички приключили събитието! Поздравления!:):):)
    Аз този път здравата подцених ситуацията и не го добутах дори до реда. Имам само 432 сърп и чук.:wuerg:
    Здраве да е! Следващия път по-добре с изчисленията и стратегията!
    Успешно завършване на оставащите ентусиасти, играещи до последно!

choko_59, gigi_421 and .TAINNA. like this.
  10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

няма логика :) получавала съм нов обор без да имам друг (в сателитки). И не съм получавала въпреки, че имам (тук) ;) Преди купувах пакет, но качиха цената и вече се въздържам. Следя читалището и сезоните. Все нещо пада от там :)

11. bubolina8

bubolina8 Комисар

Моля и аз за маска, не видях да мога да си я произведа

Last edited: Feb 1, 2021
    Eli_08 likes this.
  12. Eli_08

Eli_08 Прохождащ

Пратих ти:)

bubolina8 likes this.
  13. gigi_421

gigi_421 Експерт

Казвам какви наблюдения имам в моята ферма. Не казвам, че това е навсякъде.:p

.TAINNA. likes this.
  14. bubolina8

bubolina8 Комисар

Благодаря дано да успея много имам да събирам поне реда да взема

15. buba62

buba62 Главен болярин

И аз пратих едничка. Не можеш да си я произведеш или купиш. Бере се от ред или от музикална кутия. Опитай да ги събереш и каквото стане - все пак е само игра.

.TAINNA. and bubolina8 like this.
  16. bubolina8

bubolina8 Комисар

Благодаря ти , късно влязох във форума имах проблем със зареждането на играта, здраве да е това е само игра права си адашке: ))))

17. fares77

fares77 Кандидат за признание

И аз съм доста назад с изскачащите, май няма да успея да ги събера, имам само 673

18. ananievs

ananievs Подрастващ автор

Само не разбрах тези сърпове и чукове къде се дават?

19. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

20. zorro58

zorro58 Главен болярин

не можах да направя никаква връзка с изобилие от папагали да ти даде 25 ябълки

dedoto likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.