Дискусия: Разкопки в пещерата

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jan 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

Джиджи, прати ми едно съобщение на този никнейм.

.TAINNA. and gigi_421 like this.
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Пенчо, в интернет продават очила, увеличават 160 пъти, купи си, чедо, стига се мъчиxD.

dedoto and .TAINNA. like this.
  3. milena7004

milena7004 Майстор

Здравейте ,TAINNA и gigi_421! На вас,пък и на ,всеки който ми пише че иска маска, мога да изпращам всеки ден(стига да имам свободни подаръци,де).Освен няколкото хиляди маски,които си стоят в килера,имам и "музикална кутия въртележка",която също ми дава по една маска,мисля на 72 часа.

П.П За днес ми свършиха безплатните подаръци,но ако има някой безкрайно нуждаещ се,бих пратила платен.Спорна игра на всички!:)

4. gigi_421

gigi_421 Експерт

Направено е:).
    Ще бъда много благодарна, когато имаш възможност да ми пратиш някоя и друга маска.:)

.TAINNA. and milena7004 like this.
  5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Пиши ми, ще ти изпращам маска всеки ден до края на събитието.

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD Пенчо похарчи паричките за ЛГ а иначе вижда ама не четееее xDxDxD
    Благодаря Миленче :) Да не злоупотребявам обаче, да иска ми се, но има и други нуждаещи се. Ако на теб ти трябва нещо аз също мога да помогна :D
    Доста време не играх и тогава съм изпуснала и реда, и музикалната кутия. Ако ги пуснат непременно ще си купя :D
    Благодаря на всички съседи и приятели, които ми подадоха ръка и ми изпратиха маски. Вече имам 7 и съм щастлива. Още по-щастлива съм, когато и аз мога да помогна на някого с нещо :D

7. milena7004

milena7004 Майстор

Благодаря,нямам нужда от нищо:).Дано, някой ден пуснат редчето,и то да е посилно за всички :)

gigi_421 and .TAINNA. like this.
  8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Докато събера изкачащите ,да ги предам ,да мога да смеля семената.Ще загубя два дена и половина.Как не можаха да направят веднага да можем да преминем да сем второто растение.По тъпа задача не можаха да измислят с тези бройки изкачащи.

9. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

По две маски може да се закупят от Фермерския магазин

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

да ако имам монети :D Благодаря Мименце ;)

п.п. и все пак взех двете маски от ФМ, че са до утре вечер :p

Last edited: Jan 30, 2021
  11. buba62

buba62 Главен болярин

само 749 хвъркати до сандъка Пиколото ми остана да събера, ще се получат при мен нещата
    два пъти тиквички ще успея тази вечер да врътна и после любоб а за утре ще мисля утре
    :p:)

12. gigi_421

gigi_421 Експерт

Изтупах сандъците и успях да събера ФМ и си купих двете маски:). Надявам се да не стана нахална, но ще се радвам да ми пратите още няколко(да си имам:p).
    А от 125 люляков боб- 74 падащи. Сега сложих тиквички- да видим:).

П.П. От тиквичките само 24- загуба на време и ресурс. Както вървят нещата ще взема редичката и някой друг "подарък" от втората част. Ще мина този път без Пиколо( а аз си мислех, че избирайки втората част за начало, ще взема Пиколото. Който не чете... То все тая).
    Лека ви нощ от мен!:)

Last edited: Jan 30, 2021
    .TAINNA., esz102 and milena7004 like this.
  13. esz102

esz102 Младши експерт

14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

голямо благодаря :inlove::D До сега май не са ни трябвали маски или поне на мен не ми се е налагало да ги ползвам :)
    За финала, браво! :D

п.п. зеленка си, защото си копирала ник, а той е в зелено. В такъв случай сваляш ред надолу, пишеш вече в черно и качваш написаното нагоре. Има и друг начин: маркираш текста в зелено и цъкаш горе на голямото А Там са цветовете. Избери черен и си готова ;)

Last edited: Jan 31, 2021
  15. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Наредих редчето:music:и сега чакам от един час да ми се появят карти на съкровища за да смеля семена за късото растение.
    Рефрешнах поне пет пъти но не идват:cry:
    Включвам се в списъка на желаещите маски(ника е същият),да си поиграя с тиквичките и люляковия боб.:)

.TAINNA. likes this.
  16. gigi_421

gigi_421 Експерт

Благодаря!:)

.TAINNA. likes this.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Добро утро, днес колелото ме обича. Извъртях 50-60 обикновени и 10-тина парти врътки и ми пусна двете плевни за 24 часа и за 12 часа. Дай Боже на всички такава радост :D До обяд ще направя късото растение и минавам на тиквички. С млечен сос с много копър и чесън xD Ще играя маскираният БП с бахама маски, които ми изпратихте ;). Благодаря ви приятели! :inlove::D

18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Който иска да му изпратя маска да ми пиши никът ми е същият 7 броя мога да пратя за деня, ако за тази маска иде реч [​IMG]

19. dedoto

dedoto Адмирал

Падащите хич не падат>:(още 300 ми требат за реда:mad:БП пак се оляха:wuerg:хубаво си бях спрял да играя ама май ще продължа с почивката

20. ka-linka

ka-linka Посланик

Не си сам, двама сме, на мен ми трябват още 230. Ще се обзаведем с реда и стига толкова :):)

Thread Status:
Not open for further replies.