Дискусия: Разкопки в пещерата

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jan 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ka-linka

ka-linka Пазител

Много растения, малко изскачащи като за начало, май играта ми ще е само до редчето. Колелото е счупено, бавно върти и нищо не пуска.

dedoto, gigi_421 and .TAINNA. like this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

дано пуснат кранчето

fermer4o888 and ka-linka like this.
  3. beti06

beti06 Кандидат за признание

Ясно е че се мели в мелницата, но от никъде не изпадат компаси и ножчета които иска за смилането.

.TAINNA. likes this.
  4. .water.

.water. Обсебен

Избери вариант1 или вариант2 след като избереш ще ти даде нужния ресурс за смилане на 5 семена.

.TAINNA. likes this.
  5. beti06

изпадат сръп и чук, а в мелницата иска номчета и компаси...., а какъв вариант ще избереш е друга тема...

6. tanja_vs

tanja_vs Стажант

Моля, вижте!
    Семената ги има в мелницата, но на полето ги няма.
    ID: 5218079

7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Първа задача за всеки фермер е да избере вариант, тогава ще получи ножче или компас, тогава мелиш и засяваш.
    Мисля си, че евента трябваше да е по-лек, играта е трудна, а евента вит и въртян:oops:.

dedoto and .TAINNA. like this.
  8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, а на кое поле ги търсиш? В това събитие се сее на бахамарамската плантация.

П.П. Имаш засяти, а също и пуснати за мелене в мелницата, но преди тях има пусната храна за камили.

9. tanja_vs

tanja_vs Стажант

Намерих ги.

10. .water.

.water. Обсебен

И аз чета по диагонал ама ти хем ти помагат хем се дръвчиш сърп и чук падат от полетата те са изскачащи ,а сееш слънчево око или катлипока.Ако избереш вариант 1 ще ти даде ресурс с него се смелиш 5 семена на слънчево око и засяваш ако избереш вариант2 ще ти даде ресурс да смелиш 5 семена катлипока и засяваш.Друга тема няма........

11. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Не виждам особен смисъл да въртя колелото или да ползвам бонуси за +реколта, при положение, че трябват 2200 изскачащи, а от едно поле и да се скъсаш повече от едно няма как да се появи, но всеки си знае най-добре. Аз ще го играя бавно и славно само на вода и обикновена тор.

12. beti06

Благодаря за разяснението, но може би наистина не съм прочела добре и явно не съвсем разбала преди да пиша, но не съм се дръвчила! Още ведъж БЛАГОДАРЯ! Успех!

13. cecomania

cecomania Активен автор

Не му разбра въпроса....Той(тя) е засял едното растение и се чуди откъде ще дойдат семената за другото....Мисля че това пита...Щото трябва да отгледаме 2 растения независимо с кое сме почнали
    П.П.Картата на съкровищата ще ти се начисли до няколко часа,а ножчетата или компасите ще получиш на някой етап при предаването

Last edited: Jan 28, 2021
    .TAINNA. likes this.
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD и аз като теб ужчетох ама пенчо пак с едното око o_O не разбрал, че трябва да влезне в пещерата да си избере врата, тоест вариант и търся ли търся ножчета и компаси xD добре, че имам приятели та с бой ме вкараха в релси да сричам и да чета xD
    че и колелото ме хареса :D плевня 100% за 24 часа и 4 пъти +1 за по 6 часа голям купон правя xD после скок подскок и скокльовците ще примамя ;)

какво правиш със сандъците обаче? не каза тайната :p моите преливат и трябваше да ги покарам, че на няколко пъти зелените врътки стигат максимума и ща не ща въртя. А то взе че даде 4 пъти +1 за 6 часа. Любопитно ми стана партито обича ли ме и да, даде плевня на 5-6 път :D

Last edited: Jan 28, 2021
    Bamze likes this.
  15. ka-linka

ka-linka Пазител

22 фъркатички от краткото растение. С този процент трябват 100 засявания, по 4 часа са 400, не 120. Та да питам аз какви сметки са правени с изскачащите от програмистите???? Може ли някой да ги попита и да съобщи какво са отговорили? На 24 часово растение пусна по-малко от 170 с всички редове с бонуси за изскачащи.

.TAINNA. likes this.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

200 са моите фъркати, но това е от обиране на Воден хиацинт цяло поле (188 малки) и после от три разсявания с 30 хари

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Целта е да се вземе реда, но да се стигне до края, ще трябва да си понапазауваш СТ, ТМ, КОШНИЧКИ, иначе няма сандък ПИКОЛО:cry:, ти решаваш до къде ще играешxD.
    Успех, скъпа!!!

ka-linka and .TAINNA. like this.
  18. ka-linka

ka-linka Пазител

Слънце, мога да си позволя да направя 2-3-4 реколти на 24-часово растение със супер тор за фъркати, ама не си струва, според мен. Като си знам късмета - от пиколото ще се пръкне Моят Мечо ++, екстра с два плюса, само за мен xD Та се питам струва ли си?
    Благодаря, чедо! Успех и на теб, и на всички, които играят!

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

аааа да не чувам такива приказки! казах на пиколото да ти донесе най-хубавите неща, а ти се дърпаш :D давай чедо, заедно сме, нося ти късмет и на Пепеляшка, и на всички мои приятели :inlove::D

20. -fabulousss-

-fabulousss- Подрастващ автор

Привет! От кое поле падат предметите за първото смилане? Че нещо не мога да ги смеля тези семена......

Thread Status:
Not open for further replies.