Дискусия: Разкопки в пещерата

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 27.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. fares77

  fares77 Кандидат за признание

  Безкрайни благодарности на .TAINNA. и всички, които ми помогнаха със сърпове и чукове, все още съм далеч от заветната бройка, но няма да се откажа до последно. Имам само 3 харита и за съжаление каквото и да сях, не пуска и не пуска
  Остава още малко време, надявам се да ги събера
  Поздравления за тези, които го оставиха в историята това събитие!
   
  esz102, maqpan4o, .TAINNA. и 2 други харесват това.
 2. -vishi-

  -vishi- Стажант

  Тотално разочарована за пореден път! Реших, че ще опитам и ще дам всичко за да изпълня поне вариант 1, но уви, изпълнявайки ниво 6 аз разполагам само с 821 сърп и чука, а за ниво 7 са необходими - 1080. Уточнявам, стигнах едва ниво 6 на вариант 1 и не съм успяла да събера необходимите за ниво 1080 сърп и чук. Това означава, че без да се закупят с лалогулдени нямам никакъв шанс.
  На ден засявах средно по 5-6 пъти, като всеки ден ползвах слот за бонус +2. Ползвала съм и бонус за реколта 100%, както и от колелото на късмета ми се падаха +1 бонуси за реколта и така, случвало се е да обирам реколтата не по 7, а 12...
  Ползвала съм и супер тор всеки ден, а последните два дни основно играх с нея, за да мога възможно най-много обирания да направя, но уви, това не беше достатъчно, за да изпълня поне едната задача!
  Та питам при такава игра, как се събират необходимите 1080 сърп и чук, защото при мен не се получи?
   
  koteto9 и beti06 харесват това.
 3. beti06

  beti06 Напреднал

  За огромно съжаление този пост се отнася и за мен, а като гледм много играчи са принудени да молят за изскачащи...такова разочарование, нямам думи...5 дни се късаш да сееш, да изразходваш всички запаси от бонуси, СТ и т.н., но щом нямаш кошници, можеш само да се заблуждаваш че играеш>:(>:(>:(>:(>:(>:(
   
  bubolina_8 харесва това.
 4. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  затова нивото е средно мъм трудно. Дори силните играчи се затрудниха, но не роптаят. Вярно, изскачащите за първи път са толкова малко, но с повече усилия и добра тактика, с добри приятели и обмен на идеи, нещата се получават. Освен за разсяването, за друго не съм харчила СТ :) без кошници съм отдавна. И не се заблуждавам, че играя, а наистина играя ;)
   
  bubolina8, esz102, maqpan4o и 4 други харесват това.
 5. kosibosi63

  kosibosi63 Активен автор

  За голямо съжаление и разочарование за съвсем малко се простих с редичката,а да не говорим за останалата част от играта.
  Изкам да благодаря все пак за всички които се опитаха да ми помогнат ,но уви малко не ми достигна.:cry:
   
  koteto9 харесва това.
 6. krisi026

  krisi026 Младши експерт

  Ура ! Току що успях :D Без кошници и харита с катлипока, защото ми пасваше на влизанията в играта :) и с четене във форума;) Благодаря на - iliana7- и TAINNA за помоща :inlove:
   
  Последна редакция: 2.2.21
  .TAINNA., kakata13, esz102 и още 1 човек харесват това.
 7. vida_bl

  vida_bl Обитател

  От сандъка "Пиколо" ми се падна "Вълшебна шапка"
   
  .TAINNA., milena7004, gigi_421 и още 1 човек харесват това.
 8. 0246

  0246 Обитател

  А на мен немъртво съкровище. Безкрайно тъп край на безкрайно тъп евент, мога само да кажа
   
  Преси, .TAINNA., -sindi9- и още 1 човек харесват това.
 9. beti06

  beti06 Напреднал

  От 11 години съм в тази игра и рядко ми се случва да не успявам с игрите, но не ми казвайте, че когато кранчето за изскачащи е толкова затегнато, вината е в тактиката....Не търся оправдание или одобрение, но мисля че много играчи са на моето мнение!
   
  shiky, Преси, [[Fermerkaa]] и 7 други харесват това.
 10. 0246

  0246 Обитател

  Напълно си права, това са си явни истини. Не ѝ се впечатлявай на TAINNA, тя си е такава - ентусиазирана. И в играта, и във форума. Ако влизаш по-често тук - се свиква :)
   
  .TAINNA., beti06, dedoto и още 1 човек харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.