Дискусия: Разкопки в пещерата

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jan 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ananievs

ananievs Подрастващ автор

2. ilinka89

ilinka89 Прохождащ

Ама то въпросът е,че не изскачат сърпове и чукчета или там каквото му се иска на това събитие...Или с други думи, ако не си ги платиш няма шанс

beti06 and petaar1 like this.
  3. dedoto

dedoto Адмирал

Взех реда и тва ми е игрането докато не си направят играта по бърза едно нещо дет го правех заедно с четене на форума за 5 мин.сега да се мъча по 50 нема да стане:wuerg:благодаря за всички сърпчета на комшиите:inlove:

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Трудно се играе днес, клиента е зле, незнам причината, но играта е ужасна:mad:>:(.
    Надявам се, да го завърша, но с това темпо, не ми се влиза , надеждата за по-добра игра ще е мечта.

dedoto, .TAINNA. and beti06 like this.
  5. *GRACIELA1616*

*GRACIELA1616* Младши експерт

Според мен има грешно изчисляване при изскачащите предмети, на полето вчера съм заредила XXL дървета в 14,03, като до обирането им оставаха 6,34 часа, (имам активиран премиум пакет) сутринта в 9.00 ми бяха начислени само за едно обиране, а към този момент са две обирания Играч: *GRACIELA1616* ID: 8754906.
    Проверете как се изчисляват при премиум играчите при автоматичното обиране на дървета.

6. beti06

beti06 Кандидат за признание

Не знам как се изчисляват бройките на растенията и изскачащите, но някой мой е по-зле и от мен - не е реално да садиш 5 дни и да не ти стигат изскачащи...Реално ли е за 24 часово растение само 100 броя!? Играта става вече само ако си купуваш кошници ли!?
    Да не говорим за клиента - на всеки 30 мин. нещо ъпгрейдва, автомотично те изхвърля и трябва да влезеш отново, а същото се случва и ако за повече от 5 мин. не си активно в играта - трябва да излезеш и отново да влезеш.

shiky likes this.
  7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

От дърветата падат значително по-малко от хвъркатите. Моя съвет е ако имаш СТ - щолен, самата невинност, Бахама маска, лечебен мехлем, есенция на познанието - 19ч люляков боб става за около 2.30ч. При мен с 20 Хари-та падат около 180бр на бране....имаш време да събереш доста падащи...

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  8. pepa551

pepa551 Анализатор

Юхууу взех реда :D с ограничено време и ресурси , само една 6 часова плевня :)
    Благодаря на съседи и приятели, който ми помогнаха с подръците и не на последно място на тези, които споделиха опита си :inlove:

dedoto and .TAINNA. like this.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

при мен боба се стисна и даде много малко. Но после с чушки стана много добре без СТ. Приятелка пък пробва с дългите зеленчуци със СТ и без хари взима по 80
    Скъсах лентата. Край. Пресякох финала. Ако не бяха приятелите, ако не бяха всички, които ми помогнаха с маски, щях още да тичам с оплезен език и да се чудя кошница или чукове да купувам и после да си режа главата със сърповете xD
    Благодаря на всички, които ми подадоха ръка и ми удариха рамо. И не ме боли от рамената ви приятели :D Прегръщам ви с обич! :inlove::music:

10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Това няма как форумният екип да го провери. Но имай предвид, че в това събитие от дърветата изскача много малко. (От личен опит споделям, че за 8 обирания на 12 ч. дървета са се събрали едва 380 изскачащи.)

.TAINNA. likes this.
  11. fares77

fares77 Кандидат за признание

Моля, който има възможност да ми изпрати сърпове и чукове, ще съм много благодарна
    Няма да успея да завърша
    Предварително благодаря на всички отзовали се

gigi_421 and .TAINNA. like this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ей сега

п.п. този играч не съществува дай моля ник

13. gigi_421

gigi_421 Експерт

Успях! Успях! Успях!:D:D:D Много съм щастлива, че това трудно събитие го завърших. Вложих около 2000 СТ, 500 МТ и един бустер 100% за растения. http://picbg.net/u/76462/63460/893292.jpg
    Сега да видим какво ще се падне от Пиколото.:)

Благодаря, приятели, че ми помогнахте с маските Бахама! Задължена съм ви! Хубаво е да знам, че тук има хора, на които може да се разчита.:):inlove:

При мен най- много падащи дойдоха от исикора със СТ, вода, тор и редичка за намаляване на времето за цветя- Поредица парти билет 1( забравих за щолен и самата невинност:), но през нощта не е необходимо:)). Снощи засях 175 поленца, сутринта излезнаха 168 падащи, отново засадих и сега излезнаха 135. Аз съм с 13 Харита.

П.П. От Пиколо се падна Клопка за хамстери- добре е :).

Last edited: Feb 2, 2021
    milena7004, .TAINNA. and esz102 like this.
  14. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Въпросното сандъче може да даде:

Изобилие от папагали​
    1 бр. на случаен принцип от изброените:
    1/2/4/10 папагалска перушина, 2/5/10/20 папагала, 10/25/50/100 ябълки, 25/50/100/200 грозде,
    смарагдов папагал, лазурен папагал, пурпурен папагал, спретнат папагал, тропически папагал,
    парти папагал, шекспирски папагал, супер папагал, 10/25/40/75 храна за папагали​
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Кутии-с-Изобилие-от-награди.14577/

.TAINNA. likes this.
  15. fares77

fares77 Кандидат за признание

fares77, това ми е името в играта, нямам друго
    Ще ти изпратя съобщение

.TAINNA. likes this.
  16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Дотътрих се до финала и аз. По изчисления трябваше да завърша малко преди 23 часа, но в крайна сметка реших да не си подритвам късмета. На целият ми труд да вземе да се скапе играта точно на финала на събитието - нямаше да го преживея xD

.TAINNA. and gigi_421 like this.
  17. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Изиграх го за спорта.Костваше ми 200 парти билета и 1600СТ.От пиколото ми се падна подаръчен пакет и смятам,че мога да съм доволен:)
    Пожелавам на всички взели сандъчето,да им се падне нещо хубаво:)

Last edited: Feb 2, 2021
    .TAINNA. and gigi_421 like this.
  18. proletina

proletina Прохождащ

Моля, ако някой има възможност да ми изпрати сърпове и чукове, ще съм много благодарна proletina

19. pineapple87

pineapple87 Майстор

Моля помогнете със сърпове и чукове.

20. proletina

proletina Прохождащ

пратих

Last edited by moderator: Feb 2, 2021
Thread Status:
Not open for further replies.