Дискусия: Работа във фермата 101

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Jun 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. nefertiti

nefertiti Активен автор

И аз съм в отбора. Всичките ми животинки още снощи обраха крушите по 5 пъти, сега ме яд заради СХ, но.... Здраве да е! Успех на всички фермери!

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Все още се чудя, как успяха, толкова просто нещо, да го опишат по такъв сложен начин, бях се отказала от евента, а то по-лесно не може и да бъде.
    За крушите и аз нахраних всички добичета по 5 пъти, но здраве да е, ще ги прежаляxD.

3. bubolina_8

bubolina_8 Подрастващ автор

И аз съм в отбора с изгубена супер храна

kakata13 and FrozenKiss like this.
  4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Аз така го разбирам, за това и така съм го обяснила.

Вие съжалявате за крушите, а аз че не ми дойде на време акъла поне тях да тренирам до 5, можеше и да се падне някоя свястна награда :cry::cry:

5. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Вие съжалявате за крушите, а аз че не ми дойде на време акъла поне тях да тренирам до 5, можеше и да се падне някоя свястна награда :cry::cry:[/QUOTE]

Не си изпуснала много - и аз я друслявих крушата до последно, но нищо свястно не падна xDxDxD

kakata13, pepa551 and FrozenKiss like this.
  6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не съжалявай, нищо интересно не ми се падна.
    Крушите ги прежалих, но това , че се престарах и в сеитбата, ми дойде в повече:oops:.

kakata13, pepa551 and eva-mina like this.
  7. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

xDxDxDХи хи хи и аз съм в отбора само че пратих само 2 добичета в повече да берат круши и то защото хамбаря ми беше беден от към круши.Наложи се да купувам и кат се върнах настъпах мотиката и съответно ме светна по тиквата и великото просветление дойде ама требваше да ме фрасне още един път та да не се набутвам с `10 бр повече СХ xDxDxDНе съжалявам а го казвам като факт и още се хиля.Просто нещо като фасул може да обърка даже и най великите професори:p;)xDxDxD

Last edited: Jun 8, 2018
    -dd76-, kakata13 and eva-mina like this.
  8. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

На вниманието на БП - ако изобщо внимава и се вслушва в раята:
    Явно трябва тренажор/симулатор ! Обясненията във ФАЯ са едно и зависи кой, и как обяснява... Докато горе - долу се изясни картинката - половината от събитието - минала, а и излишното разходване на ресурси от обърквацията - не е за подценяване...Защо всичко трябва да е за сметка на фермерите ?

9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз така на петела направих едно обучение с лейките без да е трябвало:cry:
    защото трябва обяснени е :):)
    Всичките ги нахраних с круши без да е трябвало:cry:

eva-mina likes this.
  10. kakata13

kakata13 Старши болярин

Като цъкнеш на 4-то ниво се вижда какви умения се искат от всяко животно.Ама пусто любопитство какви награди може да се паднат и затова браха круши ката луди,а петела и мишката ходиха на полето по един път допълнително(не бях сметнал колко още растение ми трябва и се получи излишък),но с лейките всеки колкото му трябва.След края може да ходят да режат още дървета като се натрупат лейки а и да не скучаят и да забравят какво са научили

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен само мишката и катерицата са друсали крушата по 5 пъти. С другите се спрях на време. Сега се нервирам на изскачащите че за 4 ниво за подрязване тая мишка иска майка си и баща си, а само то остана за да гуна реда. И накрая остава лакомата катерица. Ша й се не знае.

eva-mina likes this.
  12. pepa551

pepa551 Анализатор

За започналите по късно. Заекът му трябват 3-подрязвания и до 3 задача, където е цъкалката.
    Икономия на туби;), които шеметно нарастват след всяко обучение:mad:

eva-mina likes this.
  13. bubolina8

bubolina8 Комисар

А на а петела 2 подрязвания му трябват>:(

eva-mina likes this.
  14. dedoto

dedoto Адмирал

свърши вече :cry:петела цопна в казанаxD а мишката в капанаxD
    но заека-магаре ще е само до 3то

15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Реда е взет и накичен, останаха само 1600 растения и 400 изкачащи за катерицата. Сложил съм си моя цъкалка, няма да се бъхтя излишно за 4 ниво на катерицата и заека - магаре. Бял заек не ми е притрябвал.
    Грешка има не само при магарето-заек. При мишката и петела също има загуба в превода. На мишката пише че се е научила да отглежда царевица, а на картинката на нивото има кактусов плод. И обратно петела гледал кактуси, а на картинката - царевица. Хубава работа, ама българска.

Last edited: Jun 9, 2018
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Това вече всички го разбрахме, макар и малко късно:mad:, още 80 туби и ще приключа с обучението, да се надяваме, че днес ще ги събераxD, само катерицата е точно по правилата, другите имат нещо повече, но докато разбера, добичетата преядохаxDxDxD.

eva-mina likes this.
  17. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Добро утро фермери :), успях да накича реда, октопода от бахамата вече е взет и остават още малко бройки да отгледам и да приключвам с тежката работа :) колибрита имам 2 това ще го прескоча. Успех на всички, които не са приключили :)

bubolina8 and eva-mina like this.
  18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Близо 100 туби ми останаха. Писнаха ми. Насадил съм 2 полета с карамфили, дано да стигнат. Иначе садя и растението за енергия. Не искам повече да си хабя суперх храната. Не са познали.

eva-mina likes this.
  19. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Голям майтап! От поле и малко с царевица ми даде 50 туби - без харита, редове или други екстри. Просто ги бях насадила, че си бях включила зеленчуковите редове за повече реколта. :)
    С което приключих на 100% събитието!
    Днес ми е щастлив ден!
    Може би защото след години мъки най-накрая успях да "оживя" и да ми цъфне орхидеята! xD

Last edited: Jun 11, 2018
  20. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

ако найстина става дума за орхидея която отглеждаш и не се развива добре ще ти дам съвет в пръста и забий около 10 пирона иска желязо както лимона. иска и да я поливаш с вода с лимонтузу разредена моята цъвти редовно и нямам проблем с нея но задължително някакво желязо и зарови в пръста .П.с моята има и 2-3 телчета за чиний сложени в саксията и

Калея and [[Fermerkaa]] like this.