Дискусия: Работа във фермата 101

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Jun 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. krisi026

krisi026 Младши експерт

ID 16044600

2. 4ervenokoska

4ervenokoska Прохождащ

Oх, и аз се замотах, а уж четох преди това. И така. На всички животни край е в сиво.
    Никъде не мога да ги поставя, а имам налични ресурси. Как да продължа:eek: ID: 14756336

3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

значи хващаш петела с мишката /вижда се като сложиш мишката върху него как се надига/ и го замъкваш на първото поле с посева. След 30 секунди ще е готов и пак кликаш на него. Той ще си отиде на мястото и отдолу ще изпише "събуди се", бутона ще е зелен. Натискаш го, след което на бутона ще изпише "край", пак го натискаш, за да завършиш нивото и да си получиш наградата. Така действаш и с останалите животни.
    Χωρίς τίτλο1.png

Last edited: Jun 8, 2018
  4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

ти нямаш ресурси, трябва да събереш туби и да сееш и двете растения.

5. krisi026

krisi026 Младши експерт

Хващам го, но неиска да си остане на посева и така 2ч.:eek:
    Големи мъки, но успях:D

Благодаря ти!

6. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Който има излишни туби да дава насам, ако обича ! Това подрязване излиза меко казано солено - по 150 туби ми иска за една задачка, а с кесийте изкарвам на една реколта около 30 / пет реколти за едно подрязване /. ВЪЗМУТИТЕЛНО !

7. 4ervenokoska

4ervenokoska Прохождащ

Blagodarq mnogo

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Похабих прилично количество супер тор за да си направя някоя и друга лейка и супер храна да будя поспаланковците...двата най- важни ресурса .....и в тоя ред на мисли и тоя ред излезе златен..

9. staneli

staneli Старши болярин

Интернет доставчикът ми напоследък ми къса нервите - всеки ден по няколко часа нямам нет. Днес пак от 10.30 до 16 часА нямах, това много ме спъва - тече си техниката напразно, пропускам цели реколти...
    Но, все пак, за сега Г-н Петле е 4 ниво, странният хибрид между заек и магаре Пенелопе - 4 ниво, Мишката Бианка и тя е 4 ниво, а катерицата крета още на 1-во ниво..., но пък това беше достатъчно да взема реда....
    Ще продължа с катерицата, а после се връщам да гоня дракона в "Незабравко/а" xD

пп. Умишлено съм сложила курсив, защото преводачите през цялото време се опитват да му убедят, че този заек е магаре xD, та не случайно Дилянка го нарече по-горе магаре:).

ппп. Между другото, мнооого време ми отне докато схвана кой как ще реже и как ще сее, по колко пъти и т.н. Даже се прецаках с 2 повече бранета при г-н Петле :(

10. vavi90

vavi90 Стажант

Защо във ФАЯ има таблица с 5 нива, а животинчетата са до 4 ниво ?

11. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И аз се чудех, зададох същия въпрос, отговорено е в началото на темата... При някои от четвъртите нива има 5 стъпки/задачи - напр. при магарето с заешка външност (или заек с магарешка същност) и при катеричката.

eva-mina likes this.
  12. vavi90

vavi90 Стажант

Благодаря ! Прочетох го отново и сега вече е ясно. :D

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Защото са две различни неща - ниво на обучение (1-5) и ниво на задачите за животинчето (1-4).

Това е важното, успех в начинанието!

14. milkoga1

milkoga1 Господар

То и аз в началото се омотах и даже реших всички да пратя да берат круши и тъй всички браха, браха круши до самозабрава и накрая се оказа, че не на всички им трябвало толкоз много бране, ама...На петела и заека-магаре им трябвали по 2 обирания, аз им направих по 5...както и да е.Та някаква идея за тренажор-симулатор се мерна.Не лошо като идея, ама кат гледам то докат почне събитието и бъгясва и не ми се мисли с тренажор кво ще стане....Една голяма манджа с грозде.xD

15. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Според мен, при такива "увъртяни" на пръв поглед събития, някой трябва да се наеме с тежката задача да обясни стъпките като за олигофрени, най-добре с примери, вкл. и визуални.

bubolina_8, nefertiti and -niksan- like this.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Сменяй доставчика.преди и аз имах проблеми с моя, и го смених ,сега духа супата старияxDxDxD

17. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

И аз направих така с крушите! Всичките добичета минаха от там по 5 пъти да тренират.Не е трябвало,но.....вината си е само моя.Не е толкова сложно.Просто подходих немарливо и надменно,без да чета подробно. Сега животинките имат мускулна треска и фобия от круши,а аз съм минус с някоя и друга СХ. Здраве да е.

18. kakata13

kakata13 Старши болярин

не си само ти,просто имаше круши имаше време и добичетата браха та се скъсахаxDxDxDостанаха само тренировките с ножиците-някакви си800 туби още ама има време(не ми се хаби СТ)

Last edited: Jun 8, 2018
    eva-mina, -niksan- and milkoga1 like this.
  19. Калея

Калея Активен автор

xD
    Не сте само вие. Аз докато се ориентирам и всички животинки обраха крушата по 5 пъти..

20. kakata13

kakata13 Старши болярин

добре дошла в отбора:p

eva-mina, Калея and milkoga1 like this.