Дискусия: "Пътуване с камили"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от zwezdi4ka на 13.12.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. amira

amira Обитател

Не е точно така. При мен дойде хипопотам.

eva-mina и [[Fermerkaa]] харесват това.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми на мен се падна от куеста за невестулките - на 1 задача има 1 обор за хипо.
    От двата обора за язовци от дядо Коледа ми се падна язовец и лебедче.

eva-mina харесва това.
  3. pepa551

pepa551 Анализатор

Сериозен конкурент съм на мечките в Беласица.;)Плюс това,не само танцуват,а и хамаци правятxDxD

bubolina8, лудакрава1 и eva-mina харесват това.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

На моя пазар цял керван от миражи минаха,поне тези който съм ги видял аз;)

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да питам - аноната обиковено или загадъчно дърво от островите е? o_O
    Гледам има го като статуя в последната стая ама го има и като загадъчно стръкче. Какъв е смисъла?

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Има две анони - анона (от стъкчета) и дърво анона (обикновено дърво, в храма се отваря). И плодчетата им са различни. Анона дава ябълка анона, а дърво анона - анона ябълка.
    (Голяма тъпня, ама факт. И не единствената подобна - елен/елени, мушмула/мушмули.)

-helixme4o-, лудакрава1, sahara83 и 3 други харесват това.
  7. pineapple87

pineapple87 Майстор

Да наистина е така. Елените ги прекръстиха на елен и северни елени, но при другите две все още не са отреагирали. Време е нашите модератори да се размърдат и да пишат да се направи корекцията.

Минах евента, но наистина коства доста усилия и супер храна. Поне наградите си заслужаваха, особено бананите.

bim177, .water. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз минах и 10 задача, без да селектирам или купувам - 3 банана от календара ми стигнаха и отворих камилата мумия в храма, а тя тамън стигна за задачата. Сега ще чакам да видя какво ще се роди от оборите.

lu4o харесва това.
  9. sahara83

sahara83 Познавач

От цъкалката ми се паднаха 4 парфюма за първи път .Евента го завърших, но като си купих малко селекции.Иначе имам още храна в куестовете в читалищата, но внимавам винаги да не ги изразходвам всичките, защото не се знае каква ще е следващата селекция.От стръкчетата ми се падна глициния, на бахама хипопотами, от подаръка вчера от календара язовци и видра, а от новите обори с невестулката ще видя вечерта.

Последна редакция: 18.12.16
    лудакрава1, eva-mina и .water. харесват това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Честито. На мен обори ++ които не ми трябват и 2 броя тигри и жълто произвидство на клечки.

lu4o, sahara83 и bubolina8 харесват това.
  11. sahara83

sahara83 Познавач

Аз очаквах елени защото нямам и са по- стар обор, а то ми се падна невестулка:music::D:music:.Другото оранжева история и поредните язовци.

lu4o, лудакрава1 и .water. харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Най-сетне и на моя пазар се появи Камила мираж. Предлага я един от играчите в топ10 за най-богати фермери. Срещу около 36 мил. Цената не е лоша, но не е по моя джоб.
    П.П. А забелязах, че k.tynka. направи доста парички покрай това събитие. Може и милиардче да са.

sahara83 харесва това.
  13. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Сбира кинти за дръвца чи доста фърли да мой си подкове Д-ту чи ш е първа,ех ко да я прайми старост-нерадост,плите чурапи и фърга дърва xDxDxD

eva-mina, Valkaaa76 и lu4o харесват това.
  14. griton

griton Стажант

jundra, .water., -dd76- и 7 други харесват това.
  15. -niksan-

-niksan- Обсебен

На моя пазар има 5 миража, стоят и няма кой да ги купи.

16. sahara83

sahara83 Познавач

На моя пазар си е имало почти винаги камила мираж .В момента са заковани на към 40 000 000.Гледам си ги отдалеч скоро няма да тръгна да купувам.

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен миража е 30 мил и половина има цели 6 бройки - хайде народе не се блъскайте ще има за всички.
    Аз вчера и днеска набучках на баха и горската дръвца вместо полета, струва ли си, ще се увеличи ли бройката на изкачащи, че си е голяма играчка - дръвце - ъпдейт, дръвце - ъпдейт.
    Но иначе като гледам цените и на другите са ударили небето:
    Златната кокощшка е 1 единствена и е 23 и половна;
    Маймуна пират няма, а пандата каратист 3 броя по 40 мил всеки
    Великденски заек няма, а златната оивца - 2 броя от 35 до 40 мил.
    Златна патица и прилеп супер герой няма никакви.
    Артистичен пуяк и спестовно прасе също няма, а мърморещите кози са 3 по 32 мил. всяка. Крави млечен шейк и млечн път, както и врана робин худ също няма ни една.
    Персийка, Сиамка и Пикасо кон - също липсват. Същото е с агент 00к9, мишка космонавт и шарена жаба.
    Няма искряща писия, перлена риба и Маскирана кукувица. Общо взето мъртвило.

Последна редакция: 19.12.16
    sahara83 харесва това.
  18. aspasia77

aspasia77 Прохождащ

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз купих миража когато бяха по 18-20 милиона,но и парите по трудно се изкарваха.
    Като си спомня купувал съм златна кокошка за 6 милионаxDxD

Последна редакция: 19.12.16
  20. bim177

bim177 Обитател

камилата археолог колко парички е или мумията