Дискусия: "Пътуване с камили"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Dec 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. amira

amira Обитател

Не е точно така. При мен дойде хипопотам.

eva-mina and [[Fermerkaa]] like this.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми на мен се падна от куеста за невестулките - на 1 задача има 1 обор за хипо.
    От двата обора за язовци от дядо Коледа ми се падна язовец и лебедче.

eva-mina likes this.
  3. pepa551

pepa551 Анализатор

Сериозен конкурент съм на мечките в Беласица.;)Плюс това,не само танцуват,а и хамаци правятxDxD

4. -niksan-

-niksan- Обсебен

На моя пазар цял керван от миражи минаха,поне тези който съм ги видял аз;)

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да питам - аноната обиковено или загадъчно дърво от островите е? o_O
    Гледам има го като статуя в последната стая ама го има и като загадъчно стръкче. Какъв е смисъла?

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Има две анони - анона (от стъкчета) и дърво анона (обикновено дърво, в храма се отваря). И плодчетата им са различни. Анона дава ябълка анона, а дърво анона - анона ябълка.
    (Голяма тъпня, ама факт. И не единствената подобна - елен/елени, мушмула/мушмули.)

7. pineapple87

pineapple87 Майстор

Да наистина е така. Елените ги прекръстиха на елен и северни елени, но при другите две все още не са отреагирали. Време е нашите модератори да се размърдат и да пишат да се направи корекцията.

Минах евента, но наистина коства доста усилия и супер храна. Поне наградите си заслужаваха, особено бананите.

bim177, .water. and [[Fermerkaa]] like this.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз минах и 10 задача, без да селектирам или купувам - 3 банана от календара ми стигнаха и отворих камилата мумия в храма, а тя тамън стигна за задачата. Сега ще чакам да видя какво ще се роди от оборите.

lu4o likes this.
  9. sahara83

sahara83 Познавач

От цъкалката ми се паднаха 4 парфюма за първи път .Евента го завърших, но като си купих малко селекции.Иначе имам още храна в куестовете в читалищата, но внимавам винаги да не ги изразходвам всичките, защото не се знае каква ще е следващата селекция.От стръкчетата ми се падна глициния, на бахама хипопотами, от подаръка вчера от календара язовци и видра, а от новите обори с невестулката ще видя вечерта.

Last edited: Dec 18, 2016
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Честито. На мен обори ++ които не ми трябват и 2 броя тигри и жълто произвидство на клечки.

lu4o, sahara83 and bubolina8 like this.
  11. sahara83

sahara83 Познавач

Аз очаквах елени защото нямам и са по- стар обор, а то ми се падна невестулка:music::D:music:.Другото оранжева история и поредните язовци.

lu4o, лудакрава1 and .water. like this.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Най-сетне и на моя пазар се появи Камила мираж. Предлага я един от играчите в топ10 за най-богати фермери. Срещу около 36 мил. Цената не е лоша, но не е по моя джоб.
    П.П. А забелязах, че k.tynka. направи доста парички покрай това събитие. Може и милиардче да са.

sahara83 likes this.
  13. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Сбира кинти за дръвца чи доста фърли да мой си подкове Д-ту чи ш е първа,ех ко да я прайми старост-нерадост,плите чурапи и фърга дърва xDxDxD

eva-mina, Valkaaa76 and lu4o like this.
  14. griton

griton Стажант

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

На моя пазар има 5 миража, стоят и няма кой да ги купи.

16. sahara83

sahara83 Познавач

На моя пазар си е имало почти винаги камила мираж .В момента са заковани на към 40 000 000.Гледам си ги отдалеч скоро няма да тръгна да купувам.

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен миража е 30 мил и половина има цели 6 бройки - хайде народе не се блъскайте ще има за всички.
    Аз вчера и днеска набучках на баха и горската дръвца вместо полета, струва ли си, ще се увеличи ли бройката на изкачащи, че си е голяма играчка - дръвце - ъпдейт, дръвце - ъпдейт.
    Но иначе като гледам цените и на другите са ударили небето:
    Златната кокощшка е 1 единствена и е 23 и половна;
    Маймуна пират няма, а пандата каратист 3 броя по 40 мил всеки
    Великденски заек няма, а златната оивца - 2 броя от 35 до 40 мил.
    Златна патица и прилеп супер герой няма никакви.
    Артистичен пуяк и спестовно прасе също няма, а мърморещите кози са 3 по 32 мил. всяка. Крави млечен шейк и млечн път, както и врана робин худ също няма ни една.
    Персийка, Сиамка и Пикасо кон - също липсват. Същото е с агент 00к9, мишка космонавт и шарена жаба.
    Няма искряща писия, перлена риба и Маскирана кукувица. Общо взето мъртвило.

Last edited: Dec 19, 2016
    sahara83 likes this.
  18. aspasia77

aspasia77 Прохождащ

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз купих миража когато бяха по 18-20 милиона,но и парите по трудно се изкарваха.
    Като си спомня купувал съм златна кокошка за 6 милионаxDxD

Last edited: Dec 19, 2016
  20. bim177

bim177 Обитател

камилата археолог колко парички е или мумията