Дискусия: "Пътуване с камили"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Dec 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Ами ние всички се надявахме-но дядо коледа си прави каквото си знае....xD

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А и цените са космически - надявах се сега цената на чатнито да е паднала, ама не - 120 хиляди за бройка. Поне подарете пак в някой куест или някъде скапаната рецепта на тия дето не са я спечелили навремето и нямат реда! За какво повтаряте по 15 пъти шоколадовия сироп! :mad:

3. p_janeta

p_janeta Старейшина

Хехе ... и аз да се наредя при "късметлиите" : ябълка XXL , папагали , жълта мандра за козе мляко. Останалите неща не бяха много по-различни .

4. DILQNADELI23

DILQNADELI23 Стажант

при теб е пак по добре при мен бе 25 тор а аз имах 200 така и нея не ми я даде а в ругата ферма 1 билет егати и базика

5. .water.

.water. Обсебен

Ехаааааааааааа 1 супер храна ударих джакпота с тая камила:music:

6. baiete

baiete Болярин

Не се коси с 1 супер манджа няма как да селектираш xD xD xD xD но е по добре от фъшкий :wuerg:
    Честито само таз камила да минава през фермата ти ;)

лудакрава1 and .water. like this.
  7. .water.

.water. Обсебен

Благодаря ще и кажа и през твоята фермичка да минава:)

8. baiete

baiete Болярин

Щом си имате приказка и кажи ако не носи супер манджа поне Хамиларката да доведе :oops: xD xD xD

9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Я да се похваля :) Дядо Коледа няма да е сам , еленът Рудолф пристигна :p На Бахамата хипипитамка , другото е жълто с ораНджев отенъкxDxDxDxDxD

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ухааа - на моя пазар - Камила мираж - 45 милиона за 1 бройка.

11. zorro58

zorro58 Главен болярин

при мене е 57 милиона и 600 :))

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А при мен отдавна миражът е мираж, няма предложения. (Но този път доста Пустинни кораби се появиха - 23 до 32 мил. само.)

bubolina8 likes this.
  13. amira

amira Обитател

На моя пазар миражът е 47 милиона.

14. baiete

baiete Болярин

При мен има 1 мираж за 52 мил.

15. pepa551

pepa551 Анализатор

1 мираж-40 415 967->:( не ми достигат 40......xDxDxD

16. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Направо късмет имаш голям, запали си свещичка и си пусни тотото. Мойто животно ми донесе Погромната сума от 300 мъхнати пенита!!! Всъщност ти си пусни тотото, а свещичката ще си я запаля аз xDxDxD

[[Fermerkaa]] likes this.
  17. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

На мен ми даде 1 Тор на Мими! xD

18. .water.

.water. Обсебен

Сега да наториш полетата ,че и да ти остане и аз така с манджата разбих се от селектиранеxD

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Урааа. Спечелих ъпдейта дето дава по 1 благинка. Да видим какво ще се пръква. Повече няма да играя. Оборите не ме вълнуват, нямам ни камили, ни храна, нито камилари. Като гледам от оборите общо взето се падат боклуци - не си струва да се хабя. А червени развъдници или производства не ми трябват. Ще чакам направо неоновите. . По добре да се опитам да си възвърна милиона дето загуби. Какъв ужас над 160 броя храна за нищо и никакво 5 дървета на кръст и 2 оранжеви обора. :mad:
    Дано коледният куест другата седмица си струва бучканевто.

eva-mina and .water. like this.
  20. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

И от парти билетите наградите са разкошни. :D
    Абонирана съм за Поздрави на Мими и ТО . :p

лудакрава1 and eva-mina like this.