Дискусия: "Пътуване с камили"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Dec 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. p_janeta

p_janeta Старейшина

Не само не са всички благинки , но и не са на 8 часа ,а на 40 часа.
    Погледнах и в немския форум, информацията е същата, както е в руския.
    Жужу , благодаря за линка :)
    Толкова ресурс, за тази мижава цъкалка, май не си заслужава.... Е , има време, може и да размисля.

маринката74 likes this.
  2. tani1980

tani1980 Полубог

Е сега пък ново двайсе.... Последно 8 или 40 часа? То ако е за 40 часа май няма голяма полза да се играе, да не кажа никаква...o_O

3. .water.

.water. Обсебен

В нашия форум както винаги последни научаваме още седи ФАКъ с параметри 8 часа ,сигурно за нас ще е различноxDкато по бедна държава кажи речи минаваме третия свят та навлизаме в четвъртия ще ни минат за социално слаби и оставаме с цъкалка на 8 часа:p

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ако е за 40 часа няна хептен снъсъл аз - за 36 произвеждам по 4 броя и от храната, и от супер торта.
    Съблазняват ме оборите и стръкчетата, ама цената е много висока, а после да вземе да ми се паднат жълти обори.

лудакрава1 likes this.
  5. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Мили мои, 'ич не се косете, а развъдниците посетете,
    там камилите си натъпчете, утре в 11 бебетата извадете,
    на породите се насладете, а в евента дали ще ги предадете...
    има време, все ще разберете!

:) за нищо, затова е сговорна дружинка.
    И аз гледах тук и там, но едничко постнах (не е спам ;))

[[Fermerkaa]] likes this.
  6. -niksan-

-niksan- Обсебен

Много банани,по коледа ги пуснаха на килограм :):)
    Този керван от камили където ще го впрегнем ,да го натоварят по добре с подаръци:):)
    Само където бананите ме съблазняват8)8)8)

7. tani1980

tani1980 Полубог

Да бяха оставили цъкалката с всички екстри, а не избирателно само една благинка.. xD

Ей заради разните му там мандри, дето не знам защо мене много ме обичат, а и кокошките също не си заслужава да хабя толкова супер-манджа.

маринката74 likes this.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не ми свиди храницата, тя е затова.
    Обичам да селектирам и да се надявам на добър прескок (не мога и да се оплача, че не ми се случва).
    В наградите от този куест ми харесват златните банани, загадъчните, но и цъкалката ме блазни. Не толкова заради "благинките", сама по себе си е добра, нямам нищо против цяла цветна градина пълна с такива (мечтите били безплатни). А и от розови и червени обори не бягам.
    Пък храна пак ще се намели, ще се вземе от куестове, а понякога и докупи.
    Но освен камилчетата ще си поцъкам и малко котета и хамелеончета, имам събрани средна хубост селекции за направата на нещо височко.

П.П. Още преди 2 часа натирих 528 камили в клатушкарника, да пренощуват там, добре да се омешят. И утре малко след 11:00 да видим какви са ги сътворили.

маринката74 and jundra like this.
  9. stafi

stafi Подрастващ автор

10. Пума~`

Пума~` Ветеран

Все ми е тая, но проблема е, че щом има куест трябва да е за всички, а не за който са отворили или не, все пак има и нови играчи в тази игра който нямат възможност, близко съм до отварянето за селекция на камили, но нямам толкова бананчета, ще се постарая да отворя опцията и да играя.. като нов играч имам доста супер храна около 800

11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ами той си е за всички! (върни се на пост #14) E, има условия разбира се, но така е било винаги, поне доколкото си спомням.

Играе се докъдето ти стигат силите, или можеш да си го позволиш.

А желанието, усилията и постиженията ти са достойни за уважение :) (моята СХ е 274, ще видим докъде ще я докарам и камили колко ще изкарам xD)

12. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Характеристиките на предмета са коригирани във FAQ.

mushnuk likes this.
  13. Пума~`

Пума~` Ветеран

Е да, но какво е това условие 600 ЛГ, то е ясно, че с реални пари трябва да се вземат тези лг и то за какво? За 75 банана, според мен това не е честно, но това естествено е мое мнение и не го натрапвам на никого, иначе пожелавам успех на всички който ще играят.. joujoujouj късмет и на теб, надявам се да успееш и ти благодаря за информацията :)

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Отново имам питане към екипа.
    Берем си новата цъкалка с ъпгрейт, даващ кутийките. Трупаме кутийки. И в един момент решаваме да ги разопаковаме. И напр. получаваме 600 бр. обикновена тор. Или 12 обикновени врътки.
    Какво ще се случи със спечеленото над сегашните лимити (съответно 550 и 10)? Помислено ли е за това? Едно време спечелената от колелото тор се събираше в торището. Как ли ще е сега?

..koni.. likes this.
  15. p_janeta

p_janeta Старейшина

Пума, това ли ти е ника ?
    Няма да се охарча, ако ти изпратя няколко нектара . Може да успееш да събереш бананите.
    Предполагам, че почивните дни пак ще има бейби-бум. Имаш време дотогава.

16. Пума~`

Пума~` Ветеран

Много съм близко до отварянето, но останах без пенита почти.. купувам от този мармалад и качвам нива, но останах с 10 000 пенита, иначе за ника, да този е :)

17. -niksan-

-niksan- Обсебен

За 600 лг ще си купя цяла камила и ще мога, да си е размножавамxD

18. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Богаташка!:eek::p Аз съм с величествените 210. Заредих за утре де що имах и каквото сабя покаже - докъдето стигна /най - вероятно до под кривата круша/

19. Пума~`

Пума~` Ветеран

Така си е :D :D :D

маринката74 likes this.
  20. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Ко? Не!
    Първо, не съм отворила камилите още и не бих похарчила 600 ЛГ, които очевидно ще трябва да купя с реални пари. Лъчо има отворени камили, има 320 СХ, но е решил да забогатява и май ще ги пусне на пазара. Не му се мешам, той си решава как ще играе, но на негово място бих направила същото. Цъкалката претърпя корекция и отпадна още един стимул. Късмет на всички, които ще изпратят керваните с камили.

-niksan-, Пума~` and mushnuk like this.