Дискусия: "Пътуване с камили"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от zwezdi4ka на 13.12.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

Използвайте темата за споделяне на своите впечатления,
    стратегии и мнения за новото събитие!

Повече информация ЧЗВ

2. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

А който няма камили ? :)

маринката74 харесва това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво е необходимо:
    камили (обикновени и селектирани) на стойност 3 986 300

Какво можем да спечелим:
    594900 тр то, 489000 мп, 15x камили, 30x храна за камили, 75x супер-храна, 110x супер-тор, 140x мими тор, 25x дървесна тор, 52x парфюми, 5x парти врътки, 15x обикновени врътки, 3x купона пом. техника 3 ч., 1x сандък с инструменти XXL, 5x заг. стръкче Кавказ (до глициния вкл.), 5х заг. обор Гранат (до хипопотам вкл.), 10х заг. обор Обсидиан (до невестулки вкл.), 1x камиларник жълт, 1х камиларник оранжев, 2x камиларник червен, 1x килимарница, 1x камиларник розов, 1x жълта килимарница, 1x оранжева килимарница, 2x червена килимарница, 60x звездички, 20x златни банана, стикер, 1x цъкалка основа, 6x цъкалки ъпгрейти

Последна редакция: 13.12.16
    SULIO_PULIO1972, barbados4o, jundra и 5 други харесват това.
  4. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Наградите са страхотни, ще се играе, но. . . ще чакам Бейби-бума.xDxDxD

маринката74 и ..koni.. харесват това.
  5. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Хубави са наградите, но и много храна ще трябва и много селектиране....

6. .water.

.water. Обсебен

В страшна дилема ме метна БП мята се из плевнята един Султан точно за последната задача обаче пазара го ошушкаха дали пък да не го шитна и да забогатея ,а ся де.

7. stafi

stafi Подрастващ автор

Моля, може ли някой да даде линк с информация за стойностите на селектираните животни.

8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

9. dj_1

dj_1 Подрастващ автор

ako не си активирал селекцията на камили явно няма да играеш

10. .water.

.water. Обсебен

Уха камилите на моя пазар за няколко часа удариха 22 000 народа не си поплюва цените по празниците тука във Фармера скочиха също като в България.А дано утре в чорапчето Дядо Бп е пуснал малко супер храница ,че да се облажим преди селекцията.

11. tani1980

tani1980 Полубог

Изобилие от практични стоки, ако е ъпгрейдвано всичко от изброеното във ФАЯ ли ще дава или само едно от изброените на случаен принцип?

12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

* Изобилие от практични стоки - при разопаковане на
    кутията в инвентара получавате един от описаните предмети:

13. tani1980

tani1980 Полубог

Жалко, като го четох по-рано това "един от описаните предмети" го нямаше и определено много ми хареса. Сега след като са го променили значението му е съвсем различно. Таман да зарадват отрудените фермери и пак орязаха субсидиите и дивидентите точно както правят нашите законодатели и законотворци, тоест всичко да е угодно и изгодно за властимащите - в случая БП.

маринката74, stafi, slaytanic1878 и 2 други харесват това.
  14. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Една добра

и една лоша новина

маринката74 и zygore харесват това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Калкулаторче за по-лесно пресмятане на необходимото ще откриете тук:
    http://dox.bg/files/dw?a=2b862d1e9d

Към екипа:
    Молба за уточняване на параметрите на цъкалката (точките, които ще дава; времето за обиране).
    Голяма разлика има между обиране на 8 ч. и обиране на 40 ч.

jundra, .water. и mell харесват това.
  16. Пума~`

Пума~` Ветеран

Ее жалко, явно няма да мога да играя.. :)

17. zygore

zygore Стажант

Хареса ми този път.Дано да успея да го изкарам, че нещо все не мога да ги завърша предишните.
    И важното е че ще има банани за Коледа - също като едно време.По скоро ги имаше за Нова Година,
    когато очаквахме с нетърпение Дядо Мраз.

..koni.. харесва това.
  18. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Че не е от мойта компетенция, не е, но явно първоначалната версия на евента е била доста прекроена и накрая натъкмена.
    Аз обаче никак не държа на уточнение, а напротив - настоявам да остане в' вид на умопомрачение :p

За евента ти недей да съжаляваш, ако камили имаш, полза извлечи - беж на пазара да забогатяваш!

mushnuk харесва това.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ще се напъна със сигурност, надявам се да успея, много ми харесаха бананите.

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не си струва да го играя - и аз се подлъгах че ще има всички тея благиннки на вски 8 часа а сега - ма не сте чули не сте разбрали.
    Да си го играят. Добре че не похарчих трудно стакания милион за камили да ме е яд. Ако селектирам ще е докато имам камили-после за каквото остане храна. С това което произвеждам ще имам 110 броя храна. Колкото толкова.

.water. и ..koni.. харесват това.