Дискусия: Пътечката от захарни черепи

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 1.11.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Пътечката от захарни черепи

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. харесва това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Градинско цвете с череп3 436
    Островно цвете с череп3 232
    Пълнолунно цвете с череп3 435
    Прах за пиромани2 017

shiky, bomberabg, eva-mina и 14 други харесват това.
  3. хамилто

хамилто Стажант

благодаря:)

shiky и -helixme4o- харесват това.
  4. ka-linka

ka-linka Пазител

Събитието за сега върви прилично, разсях второто растение, събрах близо 1/3 от изскачащите, мога да лягам спокойно. Даже не съм махнала дърветата по края на полетата, после ми е трудно нареждането. Успех на всички!

лудакрава1, shiky, Bamze и 3 други харесват това.
  5. Bamze

Bamze Главен болярин

Здравейте, завърших събитието. Забелязах обаче следното - трите фигурки Родово тържество, Страх от храната, Усуквай и разклащай ми дават към 1 милион /1 300 000/ точки всяка. Това става след включването на всички усилватели за точки опит - Небесна градина, любимци и предмети с бонуси на слотовете. Тези фигурки мога да ги събирам на всеки 18 часа. А редът от събитието при мен дава 629 000 точки само и то за 40 часа. При това положение аз няма да редя редчето, а ще поставя трите фигурки и ще обирам тях по единично. Не знам защо се е получило така този път. Обикновено редът дава в пъти повече точки от фигурките взети заедно. Разбира се, всеки ще си прецени какво да направи и какво му трябва повече.
    Успех на играещите и приятна игра на завършилите ! ;)

tanyamery, dedoto, Ferma_Ro и 5 други харесват това.