Дискусия: "Пъпешова лудост"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 12.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

По скоро го приемам като резервен източник на семена, ако случайно ги затрием, че от каръщисаните видове от БП няма да ни дадат 5 семенца.

2. Mermaid

Mermaid Обитател

И Пъпешовата лудост приключи ,вече в небесната градинка ,
    изиграна по възможно най-бавния начин и семплото многообразие от
    геометрични фигури на пъпеша(дали реално съществуват не се рових в нета да проверя )
    но обичам пъпеши и залагам на слънчевия и драконовия вид :)

но този е рогат пъпеш от Африка,просто изумително
    тези в евента имат по-приемливи форми :)

3. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Остава ми само да произведа драконовия пъпеш :p наистина са могли малко да се постараят да предложат различни видове пъпеши като форма .. защото и аз малко се замотах в началото ;) предлагам още една разновидност на пъпеша МОМОРДИКА или горчив пъпеш :music:

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Много обичам пъпеши, но покрай играта ще ги намразя, днес е ужасна, с часове оправям една ферма:mad::mad::mad:.
    Оправете я!!!

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз приключих половината задачки, сега садя жълти кръгли, черни квадратни и кръгли пъпеши съответно за 5 и 6 задача, поливам само с водичка, на големите полета слагам торчица, а на новите видове пъпещ - мими тор и супер тор, дамо смогна, има близо 100 часа, може и да успея.

6. petaar1

petaar1 Младши експерт

Аз приключих.Почвам с котки и кучета

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Aз не съм спирал с котките и кученцата.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Първата Пъпешова магия се кипри на лавицата в килера ми.
    Връщам се към скучното ежедневно отглеждане на многото дълги и предълги растения.

tosh82ira харесва това.
  9. tosh82ira

tosh82ira Подрастващ автор

На три полета с малки поленца за сеитба, с вода и ЯМЧ утре ще завърша успешно това събитие. Доволна съм!

10. johnnie75

johnnie75 Обитател

Аз пък няма да го завърша, защото ме мързи. :music:

-dd76-, zygore, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  11. .water.

.water. Обсебен

Личи ти още си по пижама:D;)

-dd76-, zygore и [[Fermerkaa]] харесват това.
  12. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Накичих реда и си взех магийката :) сега почвам да ги трупам в склада :p:music:

13. pipeto7

pipeto7 Стажант

Без да искам вчера сьм предала вс черен квадратен!Няма ли да получа 5бр?

14. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Не.
    НО ако имаш диспенсър за черен квадратен, сложи го на поле и след 7 часа ще ти даде 2 бр.

15. pipeto7

pipeto7 Стажант

благодаря

16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз съм на 7-а задачка. Взех си първото драконово семенце.

17. .poli78.

.poli78. Активен автор

Пълна лудост,като названието на куеста и само при мен ли е така? Чакаш дълго за да ти се отвори фермата, / някакви размазани букви първоначално, след това не можеш да обираш, забива не можеш да преминеш от едно поле на друго. Измъчи ме този куест. Предлага се супер тор и дървестна - да бяха предложили помощтна техника, на половин цена пак щях да губя време, но вероятно по-малко.

.water. харесва това.
  18. polina_78

polina_78 Подрастващ автор

ID 43690080 - Моля направете нещо - не мога да обирам, да сея, играта забива - нямам думи, какво да добавя към всичко това, толкова съм разочарована.

19. Mermaid

Mermaid Обитател

Не си хаби техниката,комбайна също е замръзнал ,молитвите не помагат :(
    проблема е глобален и не е в кеша за съжаление ,а много по -сериозен .

20. polina_78

polina_78 Подрастващ автор

Благодаря Ви! Възнамерявах да се обадя на доставчика на нет и да му направя сериозен скандал.