Дискусия: "Пъпешова лудост"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 12.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За мен бонусът е добър, струва си усилието. Заради него си играйкам с пъпешите. Още доста дългорастящи от тези за ниво над 100 имам да отглеждам. Ще го ползвам, както ползвам и този от птичата редичка за зеленчуците. Пък и от имане глава не боли.

bilq76, -niksan-, Doremi и още 1 човек харесват това.
  2. milkoga1

milkoga1 Господар

Всеки си решава дали си струва.За мен лично не.Времето ще покаже.

3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Голям късмет ме споходи на една ферма, ех, не на тая, която искам, но какво да се прави.
    Исках да си хвана едно купонче за техника от парти врътките, а то ми даде бонус върху реколтата, веднъж 200%, после още 100%, от радост обрах, засях и тогава видях, че не е трябвало да засявам този вид пъпеши:mad:, но какво да се прави, не всеки ден се пада такова нещо:music:, с този бонус ще завърша бързо евента, късмет на всички пожелавам.

milena7004, pepa551 и mushnuk харесват това.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

На кой пазар си да ти пратя моята тор че е доста:)
    Най обичам такива евенти когато се изкупува като топъл хляб торта ,да правиш от лайна по 2 милиона на ден :)

-dd76-, .water., DILQNADELI и още 1 човек харесват това.
  5. angelangelov2

angelangelov2 Прохождащ

Играта от снощи е абсолютно безобразна! Ен рефреша за обиране и садене, съобщения за грешки и накрая всичко си е същото! И не ми обяснявайте простотии като кеш, рефреш, браузъри! Не може да пускат серии от събития , а сървърите им да забиват като Правец 8.

6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

при мен за първи път след чистене на кеша на акаунта не ми е забило просто е перфектно сега, като самолед съм сега от поле в поле

-niksan- харесва това.
  7. Az2

Az2 Напреднал

Чистене на кеша на акаунта? Как става това?

8. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

аз лично отворих нова тема в проблеми в играта и помолих екипа да ми се изчисти кеша, но определено има ефект, за което съм им много благодарна за бързата реакция

Az2 харесва това.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Е такава цена на торта не бях виждала--1170 МП за бройка, леле, съжалявам, че махнах оборите, но ще продължа на по-малко полета и нареждам кокошките.:p.

[[Fermerkaa]] харесва това.
  10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Мале, ти викаш торта, а аз пък торта чета!
    И мисля си - пак нещо отървах,
    ще стана на кокошките за смях!
    Не било ми сладко изкушение това
    - става дума просто за л...а!
    А при мене на пазара твоята цена е стара,
    вече гонят 1400 и кусур!!!
    (пък одеве срам ме хвана да продавам за 8-9 стотака ажур...)

krassimira, -dd76- и [[Fermerkaa]] харесват това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

A на моя пазар е 1900 парички :D. Пуснах някакви 59 бр., ще направя пачка :p.

12. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Лелеееее как ми се дояде торта сега:)
    Торта с пъпеш............. или пъпеш с торта:D

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

По това време на годината друго бих предложила.

П.П. А с пъпешите съм се прекарала, ще произведа излишни бройки слънчеви и пчелни. Но след около 2 часа бучвам първото поле драконови. Краят на пъпешовата лудост е близо.

14. Doremi

Doremi Старши болярин

Ох, тез пъпеши задръстиха играта. Направо страшна мъка. [​IMG]
    За дини знам, че се правят, обаче за кауните не бях чувала.

На мен ми харесва тази форма, не се търкаля и стои мирна, като я режеш. :music:

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В унисон със шантави форми дини и пъпеши:

Doremi харесва това.
  16. Doremi

Doremi Старши болярин

mushnuk харесва това.
  17. -niksan-

-niksan- Обсебен

Вече стигнала 2 400 , златна ли е тази торxDxDxDxDxD

18. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Аз така и не разбрах тези диспенсъри за какво служат? Сложих единият на полето, нито ми увеличи бройки нито нещо се промени. Самият той започна отново да брои 7 часа.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Различните диспенсъри дават 2 бр. от съответния вид пъпеши.
    (Напр. диспенсър за черен кръгъл пъпеш дава 2 бр. черен кръгъл пъпеш.)

20. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Аз очаквах че на цялото поле ще ми увеличи бройките с Х 2 бр , както морковеното сладко.
    Искаш да кажеш, че изпълняваме третата задача, за да ни даде само 2 бройчици на 7 часа? :D