Дискусия: "Пъпешова лудост"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 12.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. pepa551

pepa551 Анализатор

С това започване по никое време 15ч:(.и отпуската не ще помогне.Обмислям вариант на 4ч. плаващо
    работно времеxDКакто винаги започвам,пък докъдето стигна;)

Последна редакция: 12.6.17
    Gold_teror, elliss_bg, eva-mina и 2 други харесват това.
  2. milkoga1

milkoga1 Господар

Ми те винаги си почват в 15 часа....

3. pepa551

pepa551 Анализатор

Да,именно!!Не само аз,предполагам и други играчи сме поставени пред неравен старт:(
    Две обиколки след вас.Или на фермерски език,както веднъж писах-на две ръкойки сте пред мен;)
    Да не съм Юсейн БолтxDxD

Последна редакция: 13.6.17
    eva-mina харесва това.
  4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, винаги някой, някъде ще е така - поставен пред неравен старт. Няма как да се синхронизира всичко това през толкова държави, с различни работни времена.... Аз също съм така, но времето така е разчетено, че евентите се завършват и с малко бързане:)

5. хамилто

хамилто Стажант

аз ли нещо греша или жегата ме напече, но нямам семена. Подскажете ми къде да гледам :oops:

ID: 54648623

6. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Рано е още. Събитието започва от 15:00 часа :)

7. pepa551

pepa551 Анализатор

След 15ч. ще започне куеста:)

8. хамилто

хамилто Стажант

оффф благодаря ви. ама съм смотаняк и бързак xD

9. jundra

jundra Професионалист

Реших да те изненадам по повод това, но совата ми неполетя!:p

10. koteto9

koteto9 Старейшина

нестига че за 4 на брой ами на всичко от горе са по 8 часа що за глупос е това

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да хабим повече чатни и техникааааxD, по всякакъв начин се мъчат да ни откажат, но ние винаги сме с рогата напредxD.
    По-скапани награди, повече бройки, много изкачащи, че и мелене в мелницата, по няколко неща на веднъж, но ние си знае нашата, играем и това си еxDxDxD.

bilq76, bubolina8 и nefertiti харесват това.
  12. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:) много мило от твоя страна, но и така си ме бива :p Закачах се с началството :oops: :oops:

Иначе преди време имах една комшийка (мисля, че се отказа от играта, а беше на високо ниво), която редовно ме глезеше с

всевъзможни "лакомства", въпреки моите протести и забрани, та имам в запас някоя и друга маска, ако реша да се "разкрасявам" все пак ;)

По темата - ще направя голяяям бостан, без поголовна сеч и рушене на обори (както винаги), без зор...време бол.
    ПП: Сега ще видя дали мойта сова ще успее да литне :)

-dd76- и jundra харесват това.
  13. detelintu

detelintu Стажант

Чатнито кога трябва да се използва - преди засяване или преди обиране?

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Преди обиране.
    :)

15. detelintu

detelintu Стажант

Благодаря за отговора! :)

16. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

1х1, мила :)

17. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Някой ще си оправи ли сърварите, писна ми в началото и края на всяко събитие играта да забива и да не върви.

18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми аз порблеми нямам.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От 15 ч. ми е логната фермата, разсявам между реалните занимания, нямам проблем с играта. (Модзила и Вин7)

Питане към екипа:
    Пъпешовата магия ще действа ли както в основната ферма, така и в тропиците?

Последна редакция: 13.6.17
  20. zorro58

zorro58 Главен болярин

защо на диспенсъра не мога да сложа супер тор и вода ,като в таблицата ги дават , че действат