Дискусия: Пълен напред

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 24.4.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

На мен все още не ми се е паднал последният бонус на карамфилите Не че ми трябва, но ей тъй, човърка ме че не се е паднал. Нямам намерение да го поз
    лзвам, но ей тъй от страст. С шипите и разните други дългорастящи дето сега явно са се появили смятам да не си губя времето. Ако облагородявам нещо ще е ей така - за колекцията не за ползване. За ползване единствено карфиола заради чуковете. Ама в момента са на заден план.

Последна редакция: 29.4.18
  2. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Увеличава ефективността на супер-тора със 20%

3. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря.

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Уф, най-сетне накичих облаците. Ама на две полета, без бонуси от колелото и без ръсене на СТ е така.
    Сега остана да взема призрачното влакче, няма да ме домързи. Наречено е вече.
    (И нямах никакъв проблем с релсите, китките ме бавеха. Харитата отдавна са в полагаем отпуск.)

DILQNADELI и лудакрава1 харесват това.
  5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Теб те знаем , ти си тук ей така от “Страст“, не от нещо друго.Чак човек ако ти зачете постовете ще си помисли , че и по погрешка си попаднал тук.

tani1980, [[Fermerkaa]], esz102 и 5 други харесват това.
  6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDxDxD

7. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

За “Записките по фермерските незгоди“ изорах изпомлях и двата куеста пратени в небитието:p:p:p

pepa551, tani1980, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  8. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

В това събитие и в алхимика за пръв път от година и нещо забелязвам тъкива вяли форуми - едва по 4 безинтересни страници. Или малко хора играят събитията, или ни е натиснала пролетната умора и умората от голямото копане напоследък, или фермерите нямат време да пишат защото берат китки и внимават да не изпуснат някое изкачащо...Чудно !

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз се чудя струва ли си да отварям железния кон и призрачният влак, щом няма да ги слагам на реда. Мога да мина и без да харча тая безумна бройка за отваряне на фабриката.
    Да харча 10 коловоза за тоя дето духа .... Мисля да пропусна.

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Призрачният влак може да се поставя на пълнолунното цъкалково поле. Това е файдата от него.
    Но ти си преценяваш какво да правиш.

DILQNADELI харесва това.
  11. adibobi

adibobi Напреднал

Защо не мога да взема призрачният влак, имам 10 релси, моля за проверка
    Играч: adibobi ID: 19657210

12. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Въпросният е композиран на гара и за да го вземеш, освен 10 коловоза, трябва първо да си взела червената и зелената фабрики (виж символите и хвърли око на инфото за евента).
    Иначе ако от отправната точка се тръгне надолу, могат да се вземат последователно: стикер (няма как без него), СТ, МП, "Волфрам", СХ и Пегас експрес, без изобщо да се копае (само срещу изскочилите релси). Аз така и направих.

adibobi и mushnuk харесват това.
  13. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Трябва да отвориш и зелената фабрика.

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Няма да отварям зелeнта фабрика и Призрачният влак. Не ми трябват. А и няма за кога да ги отварям, ако можеше нямаше и черената фабрика да отворя, ама заради реда ще се постарая. А железния кон - ако го спечеля - ще го спожа на реда. Зависи от това дали ще имам време да меням за зелената фабрика коловози и дали ще ми се откъснат 100 релси за единия влак.
    14 броя коловози по-малко - супер.

Последна редакция: 30.4.18
  15. adibobi

adibobi Напреднал

благодаря

благодаря

Последно редактирано от модератора: 30.4.18
    joujoujouj харесва това.
  16. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

хванах редичките без много зор

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Тайнствените цъфнаха и вързаха:
    Гуава и Хинап, авокадо, мангрово и какаово XXL, Индийско орехче XXLХ2, Индийско орехче, мангрово дърво XLх2
    От обор за носорози:
    Хипопотам, червени панди, жирафи, Тигри, Фламинго и Носорози.

18. choko_59

choko_59 Знаменитост

приключих изцяло събитието.както се казва хванах последния влак.беше ми по-трудно отколкото с алхимика може би защото изскачащи излизаха само от три полета. както и да е.важното е че успях.