Дискусия: Пролетни сънища

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 2.4.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Разсявай смело! Ако случайно не ти стигне, времето ще е виновно, не ти :)

Много ме затрудняваш... Питай Диляна, виждам, че е от схватливите :)

DILQNADELI харесва това.
  2. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Не че питаш мен за съвет и не че владея висша математика, но тази за 4-ти клас я знам перфектно. :) Според мен, ако имаш желание за денонощно сеене до края на събитието, ще вземеш реда и предметите за него. Успех! :inlove:

Не мисля, че някой се подиграва на теб, но ти със сигурност се подиграваш с останалите играчи, твърдейки във всичките си постове в тази тема, че спиш м/у 22ч. и 06ч., нищо че имаш пуснат пост в 03.39ч. 8) Всеки сам решава какво и колко да влага в играта и не дължи обяснения на никого, но твърденията ти не са истина. Ако си спала, както твърдиш - в четвъртък до 19ч. разсяване, ти си премиум играч, от 10-те семена си получила 50 растение, 26 от тях си засяла отново, останали са ти 24 излишни. Предполагайки, че в четвъртък си стояла будна до 23ч., имаш 1 обиране за този ден. До днес сутринта в 06ч. имаш още 10 обирания + 1 обиране до 10ч.,от когато ти е редакцията на този пост:

Простата математика твърди, че до 10ч. тази сутрин си направила 12 обирания х 64 магнолия = 768 магнолия + 24 излишък след разсяването = 792 магнолия + 60 макс/ 12 х 5 начислени след зануляване/ = 852 магнолия, а редът се печели с предаването на
    950 магнолия. ;) Иначе казано - напредъка в евента, за който си написала в поста си, се постига само с денощно презасяване под час. Моля те, не ни обиждай ти, подценявайки интелигентността ни! Хубава вечер и спокойна нощ!

-niksan- и лудакрава1 харесват това.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Не ти се бъркам в математиката, но ми се струва, че пропускаш кошничките :)

dedoto и DILQNADELI харесват това.
  4. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Много мило. Благодаря ти от сърце за насоките.
    Отказвам се, няма да го и почна. Но се възхищавам и на Тайна че с такъв хъс става по нощите и бере сеее бере сее и пак и пак. Дали би се съгласила за следващият евент да удари едно рамо и при мен.

bubolina8, Ferma_Ro, лудакрава1 и 2 други харесват това.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

И аз да се включа.Без кошница дори да е ставала през ноща,намя как да вземе шъкалката до момента.
    Сигурно е купувала някоя кошница и то от скъпите,който дават +2 бройки от предмети произвеждащи,розови магнолии.Това как да го разбирам незнам,не пише от отглеждане от поле.Ако са малки полета и ти дава +2 бройки от поле ще е добре,може тогава да не ставаш през ноща.

6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

То и ти ако не се включиш в хора, ще е събитие xD
    От какъв зор правите сметка на времето и парите на хората?!
    Не сте секта, тежко увредени сте.

.water., dedoto и sm0uk3r71 харесват това.
  7. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Вариантите в случая са два - или е купувана кошница, за която умишлено не е споменато, или е сято денонщно, което се отрича. И в двата случая постовете са пълни с неистини. Повтарям - всеки влага в играта, каквото желае, и не дължи обяснение на никой, но...не ям доматите с колците и не обичам да ме правят на боядисано врабче. Нямаше и повдигна въпрос, ако във всеки пост не беше нятяквано "спя като бял човек" и не беше обвинен стефи_27 в подигравка. ;)

DILQNADELI, лудакрава1 и -niksan- харесват това.
  8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Тя е написала, че е приключила с реда 51 минути преди теб и ти й правиш сто реда сметки на времето, а другият от тайфата й прави сметка на парите... Дъно сте, абсолютно дъно...
    ПП Даже не са 51, 33 са... За 33 минути по-рано от теб, бива ли така да се излагаш?!

Последна редакция: 6.4.25 в 19:41
    dedoto, Кобрелия и sm0uk3r71 харесват това.
  9. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Заключвам темата, сещайте се защо. Разприте помежду си ги решавайте извън форума, който не е за това. Приемете това ми писание и като последно предупреждение.
    Приятна вечер!

Bamze, jasi781970, pepa551 и 2 други харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.