Дискусия: Пролетна бъркотия

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Mar 25, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Пролетна бъркотия

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятно забавление!
    Екипът на Фармерама

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За двата ъпа са достатъчни 8400 Антуриум и 2 комплекта за почистване + каквото още трябва от плевнята и задачите за време.

3. FARMER-VLAD

FARMER-VLAD Младши експерт

как се отваря антуриум в Храма - мястото му там в 6-та стая не може да се отвори

4. mushnu4ka

5. FARMER-VLAD

FARMER-VLAD Младши експерт

Благодаря.

mushnu4ka likes this.
  6. .water.

.water. Обсебен

Куеста ,,Проектът на пандата,, постоянен ли е бил или само по време на някакво събитие? И колко подобрения би трябвало да имаме до сега,защото гледам че ,колиба V ще дава 80% ТО/ТрТО вече не само за обори.Ако съм го пропуснала то няма смисъл да играя и този.

.TAINNA. likes this.
  7. mushnu4ka

Куестът "Проектът на пандата" е постоянен куест в читалището. А "Град Бахама" е било временно събитие.
    До момента е можело да се спечелят 2 подобрения - по едно от тези две събития.
    А дали има смисъл - сама решаваш, все пак не се знае дали в бъдеще няма да има и други подобрения. (Но и не казвам, че ще има.)

Last edited: Mar 25, 2020
  8. merry.popinz

merry.popinz Стажант

на Бахамата навсякъде ли ще се сее тръстика и грозде

9. mushnu4ka

Да, няма ограничения.

.TAINNA. and merry.popinz like this.
  10. tanyamery

tanyamery Адмирал

Погледнах, че растенията , които ще въведат днес на Бахама са в категория "цветя" и заразглеждах занаятчийските продукти , за + бр. от цветя два варианта ,за повече ТО от цветя, продукт има , но за намаляване на времето за Бахама цветята няма. Наистина ли е така или аз нещо недоглеждам ?:oops:

11. mushnu4ka

Да, така е.
    Но пък редичката "Парти билет 1" действа и там.

.TAINNA. and tanyamery like this.
  12. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря, ще погледна дали я имам.

mushnu4ka likes this.
  13. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ред "Летен бриз" дава 10% по-бърза продукция на бахамарама цветя, а "Мистерия на билките" II-2 дава бонус +1 за реколта на всички игрални полета за цветя. Признавам си, не съм изследвал дали "всички игрални полета" включва и бахамарама полетата, но пък в общия случай, ако има изключения те изрично се съобщават. Ако греша някъде, моля някой от екипа да ме поправи!

ПП Тропически венец дава реколта +1 за бахамарама цветя, а Райски гирлянд +3 цветя за всички игрални полета.

14. staneli

staneli Старши болярин

Поредица "Чудни цветя" също дава +1 бр. цветя на всички игрални полета.

15. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря за указанията на всички.:D

16. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Да но не могат се комбинират с ЯМЧ , Така че избираш или едното или другото

17. mushnu4ka

Тропическият венец е за златен слот.
    ;)

18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Права си , благодаря :pКурдисах гоxD

.TAINNA. likes this.
  19. mushnu4ka

Седнала съм :p, не ми е удобно права да цъкам.
    Аз не още, щото още си играя със задачите за време. После, като посея китките, че е с действие само за 6 ч.

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И аз така. Първо часовниковите, после другото :)
    Тропическия венец ще го бодна на слот, но имам въпрос. Имаме ли цъкалки или редове, които дават пролетен венец? нещо много са ми намаляли бройките, а го ползвам непрекъснато с яб.тикв. пай. Някъде нещо съм променила без да се усетя и не знам какви съм ги надробила :p