Дискусия: Пробуждането

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Oct 22, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

Брей че изненада, бързиичко си сложих "Надгробна игра" на полето за домашни любимци - гледам и не вярвам на очите си - дава бонус: + 50 % в продължение на три часа за зомби овцете, а грам ТО не дава!!! Значи тези декорации ще си седят в плевнята и ще им тупам праха само по пълнолуние. Чудно!!! Друг път имали ли сме такива цъкалки?

2. kakata13

kakata13 Старши болярин

Интересно ми е от 3 обора зомби овце при задействане на бонуса +50% колко зомбита ще получа: 4; 4,5 или 5 ?

3. .water.

.water. Обсебен

Зададох подобен въпрос в началото на дискусията и се оказа ,че не знам простите математически правила . Половин домат се закръгляло на цял домат.Според тези правила ако имаш 2_3 обора, май е по-добре да се обират по различно време да кажем през минута две така всяка половинка като ти се закръгли на цяла би трябвало от 3 обора да получиш 3 бонус.Иначе не се знае БП дали знае правилата и как ще ти ги закръгли.

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

6, от всеки обор по 2 (не се закръглява общото количество, а това на всеки обор).

5. kakata13

kakata13 Старши болярин

Извинявай че повторих въпроса ама много се изписа от тогава,а и сега ми мина през ъкъла таз идея.Оказа се че и аз съм забравил как се закръглява,не че мога да си представя чаша пълна на половина как ще се напълни сама догоре:sleepy::music:xD

.TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  6. Самардапа

Самардапа Главен болярин

На мен ми стана интересно - щом ще се закръгля на цяло число, каква е идеята да са 50%? Или някой от БП знае, че ако пуснат червен обор за домати 100% ще дават 4, а не 3бр :)))....като цяло тези домашни любимци са само за заемане на място...имайки предвид, че пълнолуние обикновено има по 24 часа, а те зреят за 36 часа....

7. mushnu4ka

Само предположение правя - ако пуснат червен обор, то той с въпросните цъкалки ше дава 3 бр., ако бяха 100% вече щяха да са 4 бр. и може това да им се е видяло множко xD.
    Моите в момента са на острова на съкровището (там трупам примерно неонова пеперуда и под., които се обират с кобмайна за любимци, не с обикновения, така ми е по-лесно да виждам в калабалъка кое да оставя необрано и кое да обера). Но ги извадих, защото има още пълнолунни дни, после ще ги скрия и дано се сетя пак да изтупам прахта от тях за следващо пълнолуние.

8. НИНА

НИНА Младши експерт

не разбрах къде се отчитат игрите в двете колони лява и дясна, защото мисля че имам изиграни 5 игри а не мога да продължа

9. mushnu4ka

Отчитат се изиграните мини-игри.
    Те са две - карти и зарове.
    Можеш да играеш едната или двете.
    За да играеш трябва да отключиш мини-играта - предаваш 5 отвари или вляво (карти), или вдясно (зарове). Когато си отключила мини-играта вече виждаш не бутон за предаване (+), а бутон за стартиране на мини-игра.
    След това предаваш 1 отвара на розовия дребосък в средата. От това предаване ще получиш монета (не със звезда, а гаргойлска.) С нея вече можеш да играеш мини-игра. И пак - отвара в средата, изиграване на мини-игра.

Last edited: Oct 29, 2019
    .TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  10. buba62

buba62 Главен болярин

40 игри изиграх, чак не врвах, че ще успея
    Взех редче 1, взех и ретро редче някакъв си лабиринт, 2 пъти супер папо
    Едно само ми се изплъзва - обор за адско куче, не съм насмогнала на залежали куести че да си направя.Не иска и не иска да се падне.
    Но като цяло доволна съм.

kakata13, .TAINNA. and .water. like this.
  11. .water.

.water. Обсебен

Като има ПиТ пиши имаш два обора от мен.

.TAINNA. likes this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

опитай с монетите, ако можеш да го вземеш :)

13. buba62

buba62 Главен болярин

:p:p:p

Падна се, падна се. Току що
    Благодаря но вече не се налага.
    Мислех и това, но сега ще взема нещо друго.

.TAINNA., kakata13 and .water. like this.
  14. Самардапа

Самардапа Главен болярин

който не е завършил играта - от заровете на мен ми се паднаха 3 бутика за пръчици и 1 леговище за адско куче...

.TAINNA. and bubolina8 like this.
  15. bubolina8

bubolina8 Болярин

Само от заровете ли се падат обора за куче и бутика, аз итрая само картинките и нищо подобна не ми се падна!

16. mushnu4ka

От сандъчетата при заровете може да се падне леговище на адското куче, от сандъчетата при картите - бутик за вълшебни пръчици.
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Пробуждането.18931/#post-169166

.TAINNA. and bubolina8 like this.
  17. -helixme4o-

-helixme4o- Обитател

Абе да питам-кой беше ретро реда с лабиринта-спомням си само ,че на метър го изпуснах.Беше нещо усукано на три реда или нещо такова,не зная кой ред да си купя.

18. mushnu4ka

Мистериозен лабиринт (но за него и цъкалки трябва да купиш, ако ги нямаш)

От ей това събитие беше:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Мистериозен-лабиринт.17162/

.TAINNA. likes this.