Дискусия: Приключения със зайчета скаути

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от Кобрелия на 24.9.26 в 07:06.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. dedoto

dedoto Адмирал

добре завършил съм петте етапа, защо тогава не ми стигат копчетата за цъкалката - трябват ми още 31 бр.

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Не всички копчета се събират от едно събитие

.water. харесва това.
  3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Това събитие ще е периодично, както Ренцо например, ще имаме възможност да спечелим още награди по-нататък...
    от тук разбирам, че с едно събитие /проучване/ не могат да се съберат 60 симпатични копчета, за да можем да вземем и наградата... Ще трябва и следващо такова събитие да изиграем...
    И аз все още го разучавам този евент, нямах много време да го проуча...

dedoto и ka-linka харесват това.
  4. ka-linka

ka-linka Посланик

благодаря
    изцъках първите 10 награди, ще чакаме следващото
    не се притеснявай за времето, никой не живее в играта и само за нея
    усмихнат ден и спорна игра!:inlove:

dedoto харесва това.
  5. -wwall-

-wwall- Младши експерт

Това добре,но как могат да се вземат повече копчета?Нито имаш възможност да продължиш нататък,нито има бутон за започване отначало.Но в края на краищата трябва да има някаква яснота:Ще има следващо ново събитие ли,забравили са да сложат бутон за връщане в началото на първото събитие,или си остава така до края >:(.Гледам от руския форум и там е същото мазало.Явно "повредата не е в нашите телевизори".
    P.S. С предните постове нещата се изясняват.

6. -helixme4o-

-helixme4o- Обитател

Предадох до десета задача и ми останаха 2 копчета,като рестартирах играта,копчетата пак са две,но десетата задача сега не е отворена,моля за проверка,не ми е спешно.ID25015633