Дискусия: Приключение на Северния полюс

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 19.12.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Не си започнал/а да изпълняваш задачите с островен коледен венец. Островен ключ ще получиш като награда при изпълнението на задача 9 (според номерацията тук - клик.)
    Приятна вечер!

2. kosibosi63

kosibosi63 Активен автор

Здравейте,ако може някой да ми помогне!Как да си взема другите два ключа?

3. mushnu4ka

Здравей, изпълнил/а си само задачите с островен коледен венец. За останалите 2 ключа трябва да изпълниш задачите с фермерски коледен венец и пълнолунен коледен венец. Оттам ще получиш другите два ключа и ще можеш да изпълниш и последната част, тази с фестивален коледен венец.
    Приятна вечер!

https://board-bg.farmerama.com/threads/Приключение-на-Северния-полюс.24657/

4. vikips

vikips Стажант

Здравейте,може ли малко помощ?
    Отворих всички подаръци, взех си предметите от магазина, но в небесната градина на ред три ми показва, че нямам нужните декорации.Какво пропускам?
    ID: 8445220

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

сложи взетите декорации някъде да зреят. Имат определен брой обирания. Когато свършат, извади ги и ги качи на реда

6. vikips

vikips Стажант

Благодаря!

7. pgpr

pgpr Подрастващ автор

Здравейте, остава ли един сребърен ключ неизползван или аз недовиждам и оставям някой подарък неотворен?

ИД - 10374400

8. mushnu4ka

Здравей, да, 1 сребърен ключ остава накрая. Приятен ден!

9. katerichka

katerichka Стажант

Здравейте, моля за помощ, не мога да заредя реда Приключение на северния полюс 3. В магазина съм купила и двата предмета и третия съм отворила подаръка, но когато тръгна да ги поставя на реда, за да го активирам и ми изписва, че нямам тази декорация в инвентара си. ID22499580

10. Zlobara

Zlobara Активен автор

сложи взетите декорации някъде да зреят. Имат определен брой обирания. Когато свършат, извади ги и ги качи на реда

Bamze и tanyamery харесват това.
  11. Allex_s

Allex_s Прохождащ

Всъщност, ако се в гледаш в мини играта има лампчка на кутията в която влизат 5-те предмета когато се движат по лентата. На нея светва съответната награда която ще получиш когато направиш избраната комбинация, аз лично превъртам всеки символ на мястото от 5-те слота, докато не ми се покаже монета с звездичка на въпросната лампичка, така бързо се сдобих с реда.. Стискам ви палци, има още време.

Bamze и -niksan- харесват това.
  12. sco

sco Майстор

Боже опази....