Дискусия: Приключение на Северния полюс

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 19.12.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Не мога да предавам в 17-та задача и последващите, картата не се преместв нагоре. Моля за съдействие! След 40мин. ще имам растенията и възможността да разсявам пълнолунен коледен венец.
    ID: 11137718
    ID: 11116223

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, картата се мести от стрелкичките, които се намират вляво на рамката. Приятна игра!

tanyamery харесва това.
  3. Благодаря много! Очаквах да мести с изпълнението на задачите. Спокойна нощ!

4. mushnu4ka

Моля.

5. ka-linka

ka-linka Пазител

Това събитие е измислено за гавра с играчите. Значи, ако не нацеля комбинация, която дава монети със звезда, може да си цъкам до края и пак да остана без ред.

danka5656, shiky, bim177 и 5 други харесват това.
  6. monkey100

monkey100 Стажант

При мен дава 30 монети със звезда от комбинацията: синьо/мече/, зелено/влакче/, червено/книга/, розово/кесийка, ли е, не зная/.

.didi2002. и ka-linka харесват това.
  7. krasko84

krasko84 Прохождащ

Много бъгове в "Работилницата на Дядо Коледа" Първо изиграх 5 игри,то ми показа 14,после се коригира хубавия бъг. Сега изиграх 9-та игра,не ми даде 3х Купон за помощна техника 1 час. ID: 12789267

SULIO_PULIO1972 харесва това.
  8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, заради грешката, която си описал/а, системата ти е начислила наградата, тъй като са отразени 14 игри, вместо реално изиграните от теб. По тази същата причина ти е начислена и наградата за 13 изиграни игри, която е 60 супер тор. Тоест, нямаш неначислени награди, а са начислени предварително.

nasko9898 харесва това.
  9. krasko84

krasko84 Прохождащ

Благодаря,и аз така си помислих,ама вече му изтървах края. Весели празници!

Кобрелия харесва това.
  10. -sheherezada67-

-sheherezada67- Кандидат за признание

комбинация-червено+лилаво+синьо+зелено дава 30 монети със звезда

nasko9898 харесва това.
  11. nasko9898

nasko9898 Подрастващ автор

При мен е червено, лилаво, зелено, синьо. Може да се цъкне комбинацията отдясно и ще ги зареди елементите вместо да се избират всеки път;)

12. morkov77

morkov77 Прохождащ

аз не мога да сготвя и да засявам нищо освен фермерски коледен венец.
    Другите венци кога и как!

13. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Подрастващ автор

При мен тази комбинация дава 131 000 Тропически ТО

14. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

фермерски коледен венец можеш да засяваш на пустото и основното поле само. Другите венци са на други полета. Разгледай ЧЗВ.
    Ако искаш проверка за нещо, което не си е на мястото или липсва ще трябва да оставиш ИД.

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз нацелих една комбинация от първия път,даде 30 монети плюс 50 монети. Продължавам с нея.
    Розовото ,мечето ,влакчето и червената фигура.
    Реда е взет .

Последна редакция: 22.12.23
    ka-linka харесва това.
  16. morkov77

morkov77 Прохождащ

ама не виждате ли кое ИД съм като пиша. Общо взето както някой по горе е отбелязал "Това събитие е измислено за гавра с играчите".
    Не разбирате ЛИ че нямам никкави свещи! Какво да засявам! Като не мога да сготвя другите венци. Аз ли не разбирам или Вие, 12 години съм в играта и разбирам български език.
    Ако не ми се помогне ще се отдам на коледните празници, а Вие си го играйте играта до насита.
    ---
    Все пак ако се интерусавате и искате да помогнате ИД 22764467

Последно редактирано от модератора: 22.12.23
  17. mushnu4ka

Здравей,
    Щом вече отглеждаш фермерски коледен венец, започни да изпълняваш задачите с него. Това са задачи от 11 до 20 (според означението във ФАЯ за събитието). В 20-та задача ще получиш още 1 сребърен ключ. С него ще отключиш следващата част (задача 1 или задача 21) и следващ вид свещи. В зависимост от твоя избор ще можеш да започнеш да отглеждаш или островен коледен венец, или пълнолунен фермерски венец. Изпълняваш задачите с него и тогава остава третото растение, по същия начин.
    След като приключиш с тези три растения и си спечелил фермерския ключ, островния ключ и пълнолунния ключ, ще можеш да продължиш с последното растение - фестивалния коледен венец.
    Приятна игра!

SULIO_PULIO1972 харесва това.
  18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

19. nasko9898

nasko9898 Подрастващ автор

Мен и тази година ме изненада първият сняг... чак сега разбрах, че може да се сее и на дъждовната гора... :oops:

-helixme4o- харесва това.
  20. габи

габи Стажант

защо не м ога да п олуча островен ключ ид 18495349