Дискусия: Приказка за Вси светии

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 24, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

:)

2. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

3. .water.

.water. Обсебен

В края на седмицата в календара на Рошко има плюс 1 ще важи ли и за евента?

Пума~` and ..koni.. like this.
  4. БашФермер

БашФермер Генерал

4 зони вече са засяти, 26 обирания имам, сега ще сея 2 пъти за ъп на 2рата къщичка и после продължавам към 5та зона и ъп на 3тата къща.

gradinar4eto and Пума~` like this.
  5. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С 3 отворени зони съм, 22 обирания, къща 2 с 2 ъпа. Трудя се днес за останалите 2 и продължавам с разширяването на зоните.

П.П. Диваненце, форумът известно време не позволяваше логване с ник, отваряше се, но все едно като гост си влязъл. Казвам го за информация.

gradinar4eto and Пума~` like this.
  7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

4 зони, 2-те къщи на макс, 39/100, утре вечер ще съм готов с реда, след което продължавам с куеста.

Last edited: Oct 26, 2017
  8. .water.

.water. Обсебен

Подхванах аз разширението на зоните едната къщурка е ъпната на макс другата не.Така започнах така ще карам до край каквото стане.Първо ще отворя зоните после ще се боря с куеста в читалището .Реда няма да го взема то е ясно поне новите дървета ако успея.Успех на всички.

Не спиш ли?:)

fermer4etoo1970 likes this.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Уикенда имам други задачи, налага се да пришпоря фермата.

От 4 зони Подправки на лунна светлина изскочиха цели 11 Дъх на живота! Когато вчера ми бяха по-необходими, изскачаха по 2-3... Без коментар...

gradinar4eto, Agrafix and .water. like this.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Моите дъбове от предния куест си седят на пълнолунното поле, обрах ги, сложих им дървесна тор и скоро ще ги обера пак. Проблем ли е? Купих си рецептата за саксията, след някой и друг час ще обера светещата гъба и ще си взема и рецептата с маската с гъби.

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А за какво са ти техните плодчета?

12. БашФермер

БашФермер Генерал

да му заемат място, щото все се жалва, че му е кът и накрая да му ги обменят за по 20 пенита и точки.

DILQNADELI, missdadi and Doremi like this.
  13. Doremi

Doremi Старши болярин

Хехе, ама как ме разсмяхте! :p:)
    Не се знае, на Мелмак (както колега-фермер каза) може да се ползват за друго.

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

За бройка. Може после да може да се предават за извънземния резиклатор. Няколко други пълнолунни куеста бяха така.
    Полето си е мое. Аз съм маниак на дървета. Предпочитам дърветата да ми заемат място отколкото някакви въшливи обори.

15. DAN63

DAN63 Обитател

Баш , пак не позна xDxDxD...Удари кьоравото момчето и взе по цели 50 точки и пенита xDxDxD

Пума~` and DILQNADELI like this.
  16. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ох, имам да права още 1000 луковица и 600 подправка... без 5 задача от читалището ... истински ужассссс....

17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Отворих зона 5, третата къщичка е на ниво 2. KARAKONJO не спира да изненадва със смели и нестандартни решения...

rudo_bobi and milkoga1 like this.
  18. sa6etobg

sa6etobg Прохождащ

От три полета отровна луковица нито едно изскачащо :oops::cry:

19. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Благодаря :)

20. megi660066

megi660066 Младши експерт

от три полета нито една луковица да няма някакъв бък