Дискусия: Приказка за Вси светии

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 24.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. _elena6_

_elena6_ Подрастващ автор

ID 34055999 Искам да помоля за проверка защо карето със съобщение "къщичка за феи" където е отбелязано ниво, оставащ час - излиза на всичките и полета - фермата, остров, пълнолунното и това ми пречи да я обработвам.

2. .water.

.water. Обсебен

xD
    Леле като се обрах цели две изскачащи ми даде.

-dd76- харесва това.
  3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Проблема е предаден и вече работят. Оправяло се след рефреш.

bubolina8 харесва това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не се оправя. С релогване - да.

5. megi660066

megi660066 Младши експерт

леле много са орязали изкачащите от двете полета само 1 се излюпи така и цял месец да сеем няма да го завършим май всичко опира да купуваме кошнички много жалко но сигурно ще се откажа скоро

.water., mell и kristina.a харесват това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Още нещичко не съвсем по темата: При преминаване на пълнолунното цъкалково поле на цъкнатия вече комбайн му се затваря прозореца, досадно е. И обратно - от пълнолунното цъкалково към другите полета е същото. (Мозила, Вин7)

7. MARV3000

MARV3000 Ветеран

как се обират тия къщички, нещо не ми се получава

п.п. с рефреш се оправи, благодаря

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Опитай с рефреш/релогване. (След като узрее къщичката уж се появява знакът с биберона, ама не позволява обиране, нещо се тутка играта.)

MARV3000 харесва това.
  9. miromihovmim

miromihovmim Стажант

кое не ти стана ясно .... трябва да дам рестарт за да ми ги отчете

10. johnnie75

johnnie75 Обитател

При мен много трудно се обират, изчистват и зареждат с храна и вода оборите. Трябва след всяко действие да премествам курсора на мишката и да го връщам върху обора.

11. -niksan-

-niksan- Обсебен

:cry::cry::cry:

12. tani1980

tani1980 Полубог

не е само при теб, аз също се мъча

13. -niksan-

-niksan- Обсебен

И аз съм на опашката с проблема:cry::cry::cry:

14. kristina.a

kristina.a Прохождащ

При мен много трудно се обират, изчистват и зареждат с храна и вода оборите. Трябва след всяко действие да премествам курсора на мишката и да го връщам върху обора ....Все ще има някакви проблеми с играта ...................

15. miromihovmim

miromihovmim Стажант

как от 2 поле ми да де само една тухла. винаги когато има изскачащи мисиите стават мираж само и само да им пълним кошниците не се наядохте на кошници....

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За изскачащите продължава да не ми пука, не ми трябват все още (ако въобще ми затрябват).
    Но ми се струва, че направих грешка в стратегията - след като отворих 3-тото поле трябваше да бучна китки за разширението на 2-рата къщичка. Вече е късно, засях луковици. Но утре ще хвърля усилия в тази насока и после ще продължа с отварянето на 4-то и 5-то поле.
    За тази вече ми стига толкова, героите са уморени, колкото и да са нощни птици ;).

17. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Добро утро фермери, как се отключат следващите къщички за фей, кафето още не е подействало и не можах да открия инфо. :sleepy:

18. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

, както и достъп до 2 допълнителни къщички за феи, при отключване на 3-та и 5-та зона.

elliss_bg харесва това.
  19. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Муши от кои китки се бучкат за разширението на къщичката

20. ENERIDA

ENERIDA Изключителен талант

Подправки на лунна светлина трябват за къщичките а за полетата отровна луковица