Дискусия: Приказка за Вси светии

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 24.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Трите задачи на куеста са приключени, първа и втора зона са засадени. Яйцето на прилепа вампир албинос се мъти.

2. БашФермер

БашФермер Генерал

и аз приключих трите задачи, двете зони засяти, къщичката ъпната на макс и два пъти по 3 обрана, след 2ч пак ще бере.

3. johnnie75

johnnie75 Обитател

Явно имаш добри съседи, изпращащи подаръци. :)

4. .water.

.water. Обсебен

То е ясно,че вече сме засяли по две полета имам и за ъпването на къщурката ама някой случайно да е сметнал клолко семки трябват за засяване при отворени всичките полета?

5. desertrose89

desertrose89 Прохождащ

Може ли само да попитам тези къщички с катинара ще можем ли да ги отключим и как и кога, четох, четох ама не разбрах точно....

6. Самардапа

Самардапа Главен болярин

не виждам смисъла да се сее на малки квадратчета...или греша?

7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Редактирано - 49. На първо - 9, на второ - 11, на трето - 10, на четвърто - 9 и на 5 - 10.

Последна редакция: 26.10.17
    .water. харесва това.
  8. Пума~`

Пума~` Ветеран

защо не мога да отворя подаръка ?

juji и MARV3000 харесват това.
  9. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Рестартирай страницата. И на мен ми стана така преди малко ;)

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Зависи какви полета имаш сложени.
    Ако са големи колкото може, средни колкото може и останалто малки - 49 семки.

Зачудих се за 2х обиране. Пропуснала съм, че от читалището се вземат 6 бр. храна.
    Че благодаря. Вече съм на същото дередже :D.

Последно редактирано от модератора: 25.10.17
  11. Пума~`

Пума~` Ветеран

благодаря ! :)
    оправи се. :)

juji харесва това.
  12. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Колко ли изкачащи ще паднат от няколкото полета за тия 4 часа дето чакаме....много се надявам поне на 50% от големите поленца.

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Нещо в момента не ме вълнуват изскачащите, щото мисля, че ще се справя и без тях.

Пума~` харесва това.
  14. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Искам да си ъпна по-бързо къщите за по-хубави награди ...да видим колко пъти ще се падне супер храна... иначе искам пипаловидна върба ххл - нямам този ъпгрейд и на другите ъпове ще се радвам също и на оборите. За сега само точки опит от 4 ниво къща.

п.п. Аз пък сега видях че има извънредно пълнолуние...:sleepy:

Последна редакция: 25.10.17
  15. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Отворено третото поле и 2-ра къщичка, без ъпгрейти в момента. Напредък за редичката - 10.
    2 изскачащи от първото обиране.

17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

При мен само едно изкачащо излезе.

18. miromihovmim

miromihovmim Стажант

Оправете си играта пак се бъгна . намалях с по 1 час и нищо. 6 часа сам сложил. пак ли ще си хабим нервите с вас. само гледате как да лапате парички,

MARV3000 харесва това.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

До сега едно поле отворено и една къщичка, незнам дали ще успея.

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

miromihovmim, нищо не разбрах от казаното от теб, нуждая се от преводач.

П.П. Иначе след връщане от игралното поле остава на другите полета лентата на къщичките, не се маха. Последното бране го правих 3 пъти, току нивата с овес (след рефреш) се виждаше там. Абе не е добре... (Проблемът ми е само с игралното поле.)