Дискусия: Приказка за Вси светии

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 24, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Невъзможно е да няма нещо което да използваме за да направим повече бройки-само че ни убягва защото сме ядосани от самия факт с кошниците.....

2. p_janeta

p_janeta Анализатор

Ако се направят първите 3 задачи на допълнителния куест, може веднага да се отвори 2 зона , тоест се сее на 50 поленца. Може да се смелят 3 магическа книга и да се направи къщичката 4 ниво.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ако веднага има достатъчно подаръчета от съседите - може.

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Имам чувството, че съм на тест, но дали ще го реша, незнамxD.
    Моля добрите играчи да помагат със стратегии като започнат, ще се уча в движение.

5. elince77

elince77 Кандидат за признание

Пак седнах да чета, ама ми е пълна мъглица този евент. По-опитните да казват някакви стратегии, че утре ще се чудя от къде да я захвана :p. И на работа съм, ще го почна чак в 19:00 ч (ако не ме набият, че няма да има манджа xD).

6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Първо ще разсея растенията на големи полета, после ще направя първа задача от куеста в читалището за да взема 210 отровна луковица с нея ще отворя още едно поле като междувременно ще сея още луковица за да отворя трето поле. После пак в читалището за да направя 2 и 3 задача от там ще взема - 350 подправка на лунна светлина , от която ще правя магически книги за да ъпна една от къщите 6 магическа храна и 11 дъх на живота ...дъх на живота ще го ползвам само за подобряване на къщите и чак когато ги ъпна ще правя магическа храна за намаляване на времето. Когато събера луковица и отворя всички полета ще мина на 4 задача в читалището а за 5 ще си помисля ако има ресурс и време.

п.п. Значи ето от къде била цъкалката Мозъкови бисквити дето се разменяше в ПИТ

Last edited: Oct 25, 2017
  7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Скоро имаше подобен евент, заради обор на тритон не успях да взема реда:mad::mad::mad:, трябваха ми още 30-тина минути да приключа.
    Сега, ако изпълняваме и куеста, дали ще успеем?

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

със сигурност ДА но.... трябват доста пълнолунна продукция тъмнобляскащите, светулките, тинестите, и сумрачен цвят са с по-големи стойности... не ми се ще да си давам тъмнобляскащите и тинестите , но няма друг начин...:(. Дано стойностите са с натрупване да ми остане нещичко. Трябва и да се обират къщите редовно поне през деня и да се ъпгрейтнат ...поне една.

9. rudo_bobi

rudo_bobi Подрастващ автор

ще играя. за куеста в читалището имам достатъчно сумрачен цвят. от изпълнението на първите 3 задачи ще получа 210 луковици, 350 подправки, 11 дъх на живота. отварям следващо поле. садя луковици и така докато отворя всички полета.вдигам къщичката на феята до 4 ниво и ще се боря за следващите задачи. успех на всички!

.water., joujoujouj and mushnuk like this.
  10. .water.

.water. Обсебен

Защо да се разсява куеста в читалището нали е достъпен веднага със започването на евента и могат да се вземат растенията да се отвори още една зона и да се сее.

11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Отначало да после ще се разсява луковицата за другите зони, че на тия големи полета ще им трябва терен.
    Всъщност 3 задача от читалището може и да не се прави цялата а само сребърното усилие не ми се дават тъмните дървета и тинестите за 11 изкачащи а магическата храна отначало може и без нея, че ще ми трябват за отваряне на новото пълнолунно поле.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За третата задача в читалището са необходими точно 250 бр. сумрачен цвят.

13. Самардапа

Самардапа Главен болярин

ей тая стратегия най-ми хареса...ще се възползвам:)

rudo_bobi and malkata_ice like this.
  14. sco

sco Велик майстор

Ползвай я, но ще загубиш ценно време.

mushnuk likes this.
  15. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Най-правилната стратегия е яко копане на правилното място в точното време.

16. Пума~`

Пума~` Ветеран

няколко пъти четох и нищо не разбрах. Сега като почна събитието играх на магия, ама какво ще стане ще разбера накрая. Имам чувството, че не играя игра, а решавам някакви много трудни задачи. xDxDxD

-helixme4o-, mell and bubolina8 like this.
  17. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Аз съм по същия начин, Пума ;) Засях нещо, играх малко от куеста в читалището, но всичко на магия.

Искам да знам само ще ми трябва ли някакво растение от пълнолунните?

mell and Пума~` like this.
  18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За третата задача в читалището - 250 бр. сумрачен цвят са достатъчни.

Пума~` and malkata_ice like this.
  19. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

О имам ги предостатъчно. Благодаря за експресния отговор, Муши :):p

20. Пума~`

Пума~` Ветеран

доколкото разбирам на нас ще ни е важно да имаме дъх на живота което се изпраща като подарък, нали така ?