Дискусия: Приказка за Вси светии

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 24.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Невъзможно е да няма нещо което да използваме за да направим повече бройки-само че ни убягва защото сме ядосани от самия факт с кошниците.....

2. p_janeta

p_janeta Старейшина

Ако се направят първите 3 задачи на допълнителния куест, може веднага да се отвори 2 зона , тоест се сее на 50 поленца. Може да се смелят 3 магическа книга и да се направи къщичката 4 ниво.

BUTTERFLAYS, Пума~`, .water. и още 1 човек харесват това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ако веднага има достатъчно подаръчета от съседите - може.

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Имам чувството, че съм на тест, но дали ще го реша, незнамxD.
    Моля добрите играчи да помагат със стратегии като започнат, ще се уча в движение.

5. elince77

elince77 Кандидат за признание

Пак седнах да чета, ама ми е пълна мъглица този евент. По-опитните да казват някакви стратегии, че утре ще се чудя от къде да я захвана :p. И на работа съм, ще го почна чак в 19:00 ч (ако не ме набият, че няма да има манджа xD).

-dd76-, FrozenKiss, malkata_ice и още 1 човек харесват това.
  6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Първо ще разсея растенията на големи полета, после ще направя първа задача от куеста в читалището за да взема 210 отровна луковица с нея ще отворя още едно поле като междувременно ще сея още луковица за да отворя трето поле. После пак в читалището за да направя 2 и 3 задача от там ще взема - 350 подправка на лунна светлина , от която ще правя магически книги за да ъпна една от къщите 6 магическа храна и 11 дъх на живота ...дъх на живота ще го ползвам само за подобряване на къщите и чак когато ги ъпна ще правя магическа храна за намаляване на времето. Когато събера луковица и отворя всички полета ще мина на 4 задача в читалището а за 5 ще си помисля ако има ресурс и време.

п.п. Значи ето от къде била цъкалката Мозъкови бисквити дето се разменяше в ПИТ

Последна редакция: 25.10.17
    karzil, -niksan-, FrozenKiss и още 1 човек харесват това.
  7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Скоро имаше подобен евент, заради обор на тритон не успях да взема реда:mad::mad::mad:, трябваха ми още 30-тина минути да приключа.
    Сега, ако изпълняваме и куеста, дали ще успеем?

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

със сигурност ДА но.... трябват доста пълнолунна продукция тъмнобляскащите, светулките, тинестите, и сумрачен цвят са с по-големи стойности... не ми се ще да си давам тъмнобляскащите и тинестите , но няма друг начин...:(. Дано стойностите са с натрупване да ми остане нещичко. Трябва и да се обират къщите редовно поне през деня и да се ъпгрейтнат ...поне една.

9. rudo_bobi

rudo_bobi Подрастващ автор

ще играя. за куеста в читалището имам достатъчно сумрачен цвят. от изпълнението на първите 3 задачи ще получа 210 луковици, 350 подправки, 11 дъх на живота. отварям следващо поле. садя луковици и така докато отворя всички полета.вдигам къщичката на феята до 4 ниво и ще се боря за следващите задачи. успех на всички!

.water., joujoujouj и mushnuk харесват това.
  10. .water.

.water. Обсебен

Защо да се разсява куеста в читалището нали е достъпен веднага със започването на евента и могат да се вземат растенията да се отвори още една зона и да се сее.

11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Отначало да после ще се разсява луковицата за другите зони, че на тия големи полета ще им трябва терен.
    Всъщност 3 задача от читалището може и да не се прави цялата а само сребърното усилие не ми се дават тъмните дървета и тинестите за 11 изкачащи а магическата храна отначало може и без нея, че ще ми трябват за отваряне на новото пълнолунно поле.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За третата задача в читалището са необходими точно 250 бр. сумрачен цвят.

-dd76-, .water., sabchooo и 2 други харесват това.
  13. Самардапа

Самардапа Главен болярин

ей тая стратегия най-ми хареса...ще се възползвам:)

rudo_bobi и malkata_ice харесват това.
  14. sco

sco Майстор

Ползвай я, но ще загубиш ценно време.

mushnuk харесва това.
  15. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Най-правилната стратегия е яко копане на правилното място в точното време.

16. Пума~`

Пума~` Ветеран

няколко пъти четох и нищо не разбрах. Сега като почна събитието играх на магия, ама какво ще стане ще разбера накрая. Имам чувството, че не играя игра, а решавам някакви много трудни задачи. xDxDxD

-helixme4o-, mell и bubolina8 харесват това.
  17. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Аз съм по същия начин, Пума ;) Засях нещо, играх малко от куеста в читалището, но всичко на магия.

Искам да знам само ще ми трябва ли някакво растение от пълнолунните?

mell и Пума~` харесват това.
  18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За третата задача в читалището - 250 бр. сумрачен цвят са достатъчни.

Пума~` и malkata_ice харесват това.
  19. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

О имам ги предостатъчно. Благодаря за експресния отговор, Муши :):p

20. Пума~`

Пума~` Ветеран

доколкото разбирам на нас ще ни е важно да имаме дъх на живота което се изпраща като подарък, нали така ?