Дискусия: Приказка за Вси светии

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 24.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Все си мислех, че по-голяма глупост не могат да сътворят.Да, ама не..Ще го започна пък ще видим...Пак добре, че няма да ползваме мелницата за глупости.

2. sco

sco Майстор

Искаше сметки - дадох ти ги. И просто исках да покажа на колегите, че дяволът не е толкова черен и куестът е лесно изпълним.
    Между другото, никъде в инфото не видях колко време ще ни заеме джуркането на казана на Маца - въпрос към админите.

3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не заема, става веднага.

[[Fermerkaa]] харесва това.
  4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Има ли по другите форуми схема на разположението на малките поленца, от която да се види по колко големи могат да се разполагат във всяка отделна зона? Имайки предвид досегашния ми опит, не ми се вярва 25 малки автоматично да са равни на 5 големи, но все пак...

5. sco

sco Майстор

Благодаря
    Няма как 25 малки да са равни на 5 големи - идеалният вариант е 6 големи и хартисва едно малко - но това са само мечтиииии.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Лесно не ще да е, но изпълним - определено да.

FrozenKiss, xari_myri и fermer4etoo1970 харесват това.
  7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Пак ще се играе тетрис... Благодаря за схемата!

8. Пума~`

Пума~` Ветеран

големи глупости. Направо вече взе да не ми се занимава. :)

mell, .water. и FrozenKiss харесват това.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Като е само сей, мели, предай не харесваме, като е усукано - пак.
    Няма угодия за нас, фермерите, да вземат само награди да дават и нищо да не искат.
    :D:D:D

П.П. В неделя или в понеделник сутринта трябва да съм избутала растенията за разширяване, подобряване и 4-та задача в куеста. И няма и две денонощия за запълване на лентата за редичката.

sabchooo харесва това.
  10. xari_myri

xari_myri Ветеран

нали знаеш че тези които наи много се оплакват,винаги първи приключват със евентите

11. milkoga1

milkoga1 Господар

Все пак голяма част от нас ходят и на работа,и не всеки може през час,два,три да сяда на компютъра за да цъка във фермата.Поне аз така мисля.Разбира се има и фермери които това не им е проблем и могат и за 24 часа да завършват евентите.Не може само от свойта си паничка да гледаме света.

shiky, mell и DILQNADELI харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Знам, знам. Ама точно този път няма ръсене на СТ и други екстри, по-дълго ще продължи бучкането. Малко и мислене кое, кога и как.
    Но всеки да си преценява какво време има и т.н. Предварителното инфо е затова, мисля.
    Аз за себе си направих преценка, че ми е по силите, времево, ще играйкам. Но ще е изпълнен аха-аха. И все пак по-ценен, поне за мен, е временния куест в читалището, заради новите страховити дървета. (16 реколти растения трябват за постепенното разширяване на полетата и китките за дърветата.)

П.П. Все пак е добре, че може да се играе или само за редичката, или само в читалището. Т.е. и тези, които нямат много време за игра, да могат нещичко да вземат.

milena7004 харесва това.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Къде го виждате допълнителния куест?

14. milkoga1

milkoga1 Господар

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

16. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Ами да де, аз за това искам само кралицатаxDxDxD.

mell и ..koni.. харесват това.
  17. .water.

.water. Обсебен

Да и аз я търсих там май даваше бройки растение на събитието ако не греша исках да видя колко са.

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И аз, 2х годишно ми е достатъчно. (В интерес на истината - можех да направя повече изскачащи тогава, отколкото да изиграя игри, доста уморително беше засищането на фермерската ми лакомия.)

Ей това изрових в странско, разположение на различните размери полета. Като краен резултат няма значение какви поленца се ползват, ама при недостига на семки според мен е по-разумно да се сее на на големи, средни, малки. Пък всеки да прави каквото и както знае :D.
    П.П. На третото поле могат да се поставят 5 големи полета, не както е на тази картинка.

http://ru.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/skazochnyj-xehllouin-f-a-q.19368/
    Виж тук. (210 луковици и 350 подправки в първите две задачи.)

Последна редакция: 25.10.17
    DILQNADELI и Пума~` харесват това.
  19. baiete

baiete Болярин

• Като начало всеки ще получи 5бр. отровна луковица и 50бр. подправки на лунна светлина. Това истина ли е или е грешка ?

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Чиста истина е.

baiete харесва това.