Дискусия: Приказка за Вси светии

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 24.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Глас в пустинята е-щом админите не отговарят-май няма да ни огрейxD

beti06 харесва това.
  2. johnnie75

johnnie75 Обитател

И на мен ми трябва още 1 час и 27 минути след официалния край за да прибера последната реколта от Подправки на лунна светлина и да приключа последната задача от куеста и да си взема цъкалката и СХ, ама здраве да е - следващия път. :) Поне си имам редче и дръвчета.

bubolina8, .water. и -georgi88- харесват това.
  3. -georgi88-

Здраве да е ще си седя и аз за компания но без редичка-по едно обиране на къщичките ми трябва да взема редичката-цъкалките ги взех:)Нищо не им пречи да удължат времето-ама аде......

Последна редакция: 31.10.17
  4. -georgi88-

Ай честито и аз се включих в отбора на Не губи кураж до следващият тиражxD

bubolina8 и beti06 харесват това.
  5. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Мисля, че точно от нашите админи нищо не зависи :)

Този евент беше точно за хора с достъп до компютър. Без друг избор - няма благини, няма мармалади, торти и др. "високо калорични" продукти... Единствената възможност за тези, на които не им достигат 10 мин., са плащания кеш. БП отново си направиха правилната сметка, а вие спорите кой платил, кой се борил!

MARV3000 и fermer4etoo1970 харесват това.
  6. -georgi88-

Е па голяма работа-като почнат някой ден хората да се отеглят от играта-тогава ще стане интересното.За мен лично играта е за забавление.Ако не коментираме нищо -направо ще умрем от скука.Голяма работа една редичка-после ще ги печеля всичките без пропуск-в това съм сигурен.Когато забива играта и не можеш с часове да влезеш в фермата-всички си мълчат...пфу ай да не отварям странична тема-че не ми се разваля настроението-все пак това е играxDЕвента за мен приключи и остана в историята-имам си цъкалки и нови дървета-благодарско;)

..koni.., .water. и MARV3000 харесват това.
  7. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Те, множеството, отдавна са се оттеглили. :D Тук си спомняме и един друг форум. И в никакъв случай не бива да се спрат коментирите. Защото особено в спора се ражда истината. ;)
    Честито за дръвчетата - за мен те си заслужаваха от наградите!

-georgi88- харесва това.
  8. -georgi88-

Благодаря.Помня форума-беше доста интересно в началото-но зарязах играта заради една друга-която беше доста по интересна от тази.Върнах се защото я спряха един ден

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

В начлото си помислих, че този евент ще е труден и реших да го играя само на една ферма, но като започна, разбрах, че ако имаш време може ида бъде завършен.
    На следващия ден го започнах на още ферми, но се наложи два дни да отсъствам и затова успях да взема само рвда.
    Евента не е труден за тези, които могат нон стоп да сеят и обират, затова от БП мислят за другите и предлагат КОШНИЧКИxD.
    Лошото е, че играта не е това, което беше, аз лично не съм я зарязвала, но познавам много добри играчи, които отдава са я зарязали, някои са се завърнали, други дори не са погледнали назад:mad:.
    Ако продължават така, много евенти, мижави награди, всичко стига до реалните пари, мисля, че все повече хора ще я зарязват.

-georgi88-, fermer4etoo1970 и ZORBA13 харесват това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз няма, спокойно. И сам война е войн.
    И този, и предния подбен ги завърших без проблем и взех редовете. Разбира се, при предния не си правих труда да взимам тритони там каквото ни подлъгваха със странични работи.
    Тука - само дърветата, и 1 цъкалка - най-мъничката. За 3-и куест имам доволно количество изскачащи в повече. Не като гадния търговец с размах - дето някакви си 200 броя не ми стигнаха да взема реда.

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Успокоих сеxD, без теб фермата няма да е същата.
    Предния подобен евен аз не взех реда, защото се полакомих за тритоните:mad:, но не е болка за умиране, затова сега взех реда и тогава се захвахах с дърветата.

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз за тритоните не се полакомих защото ми се паднаха от ексреса.

13. БашФермер

БашФермер Генерал

къде е пълнолунието?

mi6elina84 харесва това.
  14. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Няма го :)

15. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Може би в Китай или някъде другаде.8)

mi6elina84 харесва това.
  16. [[Fermerkaa]]